10

Анонимен

преди 8 години

В Швейцария няма повече от 2 поредни почивни дни. На който не му пасва да си пуска отпуска. Тези безкрайни празници и отработваници по нашите земи са соц-отживелици!

9

1984 George Orwell

преди 8 години

Празниците са за бедните! За богатите всеки ден е празник! Празниците са и през зимата когато не се работи...Коледа,нова година, атанасовден,васильовден,йордановден,ивановден,антоновден,Никулден!!през лятото не е имало празници защото хората е трябвало да сеят и жънат и орът! Do you understand me?

8

Анонимен

преди 8 години

Да кажем Не на отработването! Какво ще кажете за идеята? Празниците да се празнуват само на деня когато са, без отработване. Който иска да пътува - да си пуска отпуск и да си слива празниците, когато те са вторник или четвъртък.

7

Черноморие

преди 8 години

Гладните българи не им се дават 15 лева на човек да спят по морето,а иначе отворковци!Повече българин няма да пусна в хотела ми! Отивайте където си искате ама не сте добре дошли при нас!.... По новата магистрала е79 към Гърция :) Ние си имаме туристи...

6

Анонимен

преди 8 години

До ПЕСНИЧКА:Хах, не, мерси, с удоволствие ще съм далеч и от София, и от Турция!

5

Елемаг

преди 8 години

Как е редакцията? по 4-5 коментара на кръст а?Е преместихме се ,където няма цензура на половината българска фиология :)

4

Анонимен

преди 8 години

Егати... тя годината още не е почнала, още работа не са почнали, те за почивки мислят... Че до сега в какво бяхте бе хаймани :)) не беше ли почивка

3

младеж

преди 8 години

И кво, още не са свършили почивките и вече мислиме за нови. Така няма да стигнем далеч, от празник на празник, от маса на маса и после нямало пара. Няма как с много почивки да направим бърз растеж и по високо БВП. Ама радвайте се на почивките де, те Немците така са почивали като са градили държава 50-те години. Много сме се преработили ако питаш всеки един, ама резултатите са видими, и Румънците ни биха, скоро може и Македония да ни задмине, весели празници.

2

Анонимен

преди 8 години

Да си пожелаем и коректни туристически агенции.

1

ПЕСНИЧКА:

преди 8 години

ОТИВАМЕ НА ЕКСКУРЗИЯ ..ВЪВ ТУРЦИЯ........!НЕ Е ДАЛЕЧ ОТ СОФИЯ...ЕЛА И ТИ...!!!!!!