71

Анонимен

преди 8 години

Блаженни верующите, защото тяхно е царството небесно. Някои даже се самотряскат, чакайки после 300 девици със силиконови ц**и. Какъв ли оптимизъм да чакаме там след 5 години и къде ще се тряска. Не мисля, че в Сирия. И къде ще вдигаме поредната ограда?

70

от Украйна

преди 8 години

Крим ваш,но тока и водата наши.

69

Даааааа.....ха,ха,ха

преди 8 години

Просяците в Крим ----ПРОСЯТ ПО УЛИЦИТЕ ...!!!!!/....но , с оптимизъм.../...????????????!!

68

Сава Томов

преди 8 години

Обожавам да чета мислите на гладките соросоФилни мозъци! Целта на сЕщ и еврЕйския съюз в Украйна беше Крим. Заради него и желанието сЕщ да си направи база там, бяха готови да приемат Украйна на всяка цена в еврЕйския съюз. След като Кремъль си взе обратно подаръците някой да сменена повече за приемане на Украйна :)))? Браво на кримчани! Да живее Русия, а *** да си събират багажа за сЕщ да му боядисват яхтата на чичко им Сорос, шефа :))))!

67

Анонимен

преди 8 години

Великата Е.л.к.а

66

Анонимен

преди 8 години

Великата *** пак постави на колене жалките *** на Атака мухахахахаха

65

Анонимен

преди 8 години

:пишат Александър Полегенко и Наталия Василиева от Асошиейтед прес"Това като го прочетох и ми стана ясно. Поредната с.о.р.о.с.о.и.д.н.а излагация.Я Е.л.к.а да напише колко са "недоволните" в Крим? Недоволни са и.диотите на Джамилев. Не ви ли омръзна да пишете само глупости? Гледайте си нашата ***. И си мислете от сега, как след нова година ще си плащате тока.

64

До 62и

преди 8 години

Прочети последният път когато китайците влезнаха в Сибир дали се върнаха.ИСПАРИХА ГИ !Това е било 1969г. Представи си сега какво може да им се случи !

63

Исмаил

преди 8 години

За кримчяни най-добре ще е Ердоган да анексира Крим-османска територия от векове. Ще имат и ток и тунел до Истанбул и защита от НАТО!

62

BG

преди 8 години

Ха, ха - русофилите нещо да кажете ?! Сидеров що не отиде да живее там като много обича Русия ! *** комунисти, що не си пратите децата там, ами всичките гледате Западна Европа, точно както навремето. Плюехте "империализма" пък да се намъкнете в корекома за дънки и шише Кока-Кола, майка си и баща си продавахте !74 е прав - що не проверите какво е било състоянието и правата на руските селяни по време на "освобождението", в сравнение с "бедните роби" в България !

61

Анонимен

преди 8 години

Не знам каква свобода ни е "дарила" Русия, след като руските войници са негодували и завиждали заради богатството в което са заварили да се къпят българските градове и села. Селата на поробените.

60

Анонимен

преди 8 години

"След свалянето на бившия проруски украински президент Москва изпрати войски да превземат преобладаващо рускоезичния регион"Toва са думите от статията, които обясняват всичко. Стига човек да има очи да ги прочете и да има мозък да ги разбере.

59

ВИК "КРИМ"

преди 8 години

Работим денонощно за възстановяване на водоснабдяването с пусков срок 12.31.2017.

58

Анонимен

преди 8 години

с о р о с о идиииииии о т иииии :-- х о н о л у л уууу

57

Анонимен

преди 8 години

чета форумните т р о л о в е и си мисля, явно к л е т и т е вече толкова им е промито съзнанието че вярват че Турция ни е освободила от руско робство...

56

Анонимен

преди 8 години

Крим е поредната издънка на кремъл, листа е доста дълъг от БРИКС, до новорасия, до евразийския съюз...

55

Анонимен

преди 8 години

То с друго няма какво освен с оптимизъм на свещи

54

СЛАВА НА уКРАЙНА

преди 8 години

АКО НА ПУТИН ЗА ВСЯКА ЛЪЖА РАСТЕШЕ НОСЪТ МУ С 1 СМ ДО СЕГА КРИМ ДА ИМАТ НОВ ДАЛЕКОПРОВОД ЗА ЕЛ. ТОК ..ХА..ХА

53

Анонимен

преди 8 години

***, пиши следващата статия: В Одеса посрещат нова година с небивал оптимизъм и възторг. Свинченко е заявил на гражданите на Одеса в новогодишното си обръщение, че вече няма да бъдет палени и изхвърляни от прозорците от петия етаж...и следващата: Хунтата на Украйна е най-добрата хунта на света!

52

Анонимен

преди 8 години

Прочетох статията и не разбрах ... ако сменим Крим с България и махнем анексирането се получава родната ни картинка .