12

С такива се действа

преди 8 години

по друг начин. Това не е училище, питомците му не са деца.14-18-годишният рИмлянин вече е овладял всички тънкости на престъпното поведение и е успял да създаде поне няколко бебета.Това, че всеки един от тези младежи е бил залавян да върши противообществени прояви е само повод да бъдат настанени на пълна държавна издръжка. Те нямат намерение да учат, знаят си правата, защото така са възпитани - да вършат безобразия и да използват несъвършенствата на законите ни, за да се спасяват.

11

Анонимен

преди 8 години

Ако някой заблуден младеж е на кантар между престъпния и нормалния трудов живот, то българското ТВУ със сигурност ще го направи престъпник. След това го поема българската съдебна система и българския затвор, където ще го дооформят като добре изпечен рецидивист. Ако нещо работи както трябва в тази държава, това е нашата безотказна система за производство на престъпни кадри.

10

Аааа неее

преди 8 години

Те не крадат! Те си вземат, а това не кражба. Не може да ги дискриминираме, те са бъдещето на нацията.

9

Анонимен

преди 8 години

Ами тогава да ги избият.

8

Анонимен

преди 8 години

Илиян Здавков носи български имена но не е българин а най-малко християнин , аха нещо ново в България тоест Християнизирън/побългарен Ром

7

Адолф

преди 8 години

Пуснете газта там.

6

Анонимен

преди 8 години

От закрила на детето да си ги вземат и да си ги гледат у тях не селяните да им гледат децата. Време е да се напРави организация закрила на селянина.

5

Анонимен

преди 8 години

A V INTERNATA ZASHTO NE IM PREDOSTAVIAT ZIGARI I ALKOHOL?

4

Анонимен

преди 8 години

Страшни работи стават в таз държава а се замислете след 10-20 години какво ще е положението ако не се вземат навременни мерки и да се спре това ражвъждане на роми. Тука ще е бетер страна от 4тия свят

3

<><>

преди 8 години

Хваща се поредния крадец ....викаш някой чичко който няма да му откаже ....обладава го цяла вечер ........ така още веднъж на друго момченце и ....почти е сигурно че няма да крадат повече освен ако не им е харесало с чичкото !

2

Анонимен

преди 8 години

До ТВУи доста от тях ставаха хора!

1

Анонимен

преди 8 години

тия от закрила на детето до си ги вземат в къщи