72

Анонимен

преди 8 години

"Започват се трудовете на Великия....а от 2016 и първа копка на новия мавзолей!!!"Какъв мавзолей, бе човек? Няма да се излагаме я! Пирамида, при това на всяка цена по-висока от Хеопсовата.

71

kokospa

преди 8 години

Започват се трудовете на Великия....а от 2016 и първа копка на новия мавзолей!!!

70

Анонимен

преди 8 години

Това ще да е "Червената книжка" на Путин.От следващата година задължително ще се изучава в училище. Братушките, горките, съвсем изумяха. Направо да не повярваш. Остава да се надяваме, че е временно.

69

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

Колко е умен Путин-че и красив.След последната ботоксна процедура заприлича на Мария Шарапова-само дето е с две педи по-нисък от оригинала.

68

хх

преди 8 години

тези пияници отново изперкаха. но колкото и да се стараят няма да стигнат мао цзе дун и особенно ким ир сен.

67

Анонимен

преди 8 години

м ангалопитеци=***

66

Анонимен

преди 8 години

понеже сложиха звездички ***= ***-джери

65

Анонимен

преди 8 години

Като имаме проевропейско и проамериканско правителство каква позиция трябва да заемат според вас ?Никога в историята ни не сме били толкова близо до западния свят, шапка му свалям на Б. Борисов затова. Това е единствено негова заслуга. Не искаме да се връщаме в мракобесните времена на комунизма. Сега по-ясен ли съм ?

64

Дед Мороз

преди 8 години

За радост на путеноидите за празника "Новы года" в санк ПУтербург има направена статуя-паметник на жужи в естествен ръст от украински шоколад. Ближете..ближете..ха.ха

63

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Тиа няма ли да правят "априлски пленум"...

62

РЕАЛНО

преди 8 години

До Анонимен 111..Еми тогава не трябва да имаме работа и със САЩ и най-вече Англия бе--я виж какви изказвания имат към България--даже и в днешно време--да ти припомня приказките на премиерът на Великобритания за българските емигранти------че ги постави по-долу от браТТТчедите...ааааа

61

Калина фо 111

преди 8 години

Тази поззижия, за която пишеш не е наша позиция! Тя е подчинителна позиция нас нашите управляващи.Припомням ти: Борисов: "..страната ни спира руски самолети и проекти, което е доказателство, че сме сред партньорите на САЩ"Е, помогни минда открия нещо достойно и неглупост от НЕГОВЕДА!

60

Анонимен

преди 8 години

До Калина до 105Е ти кажи кои думи са верни. Как може човек на такава висока длъжност да приказва такива глупости. Затова че имаме позиция която не отговаря на пиянските им интереси сме "достойни за презрение". Това не са нормални хора а *** и ние нямаме работа с тях !

59

европеец

преди 8 години

Като прочетох статията разбрах че и руснаците са консумирали ракия "Якоруда". Ама не щат да мрът прасетата а само ги избива към крепостно покорство..ха..ха

58

Путин

преди 8 години

Е, сетиха се да почнат да ме печатат и издават ! Аз трябва да надмина Маркс, Енгелс, Ленин, Мао ... ! Може би съм вече Бог ??? Щом Калигула го може, защо аз да не съм ???

57

Калина до 105

преди 8 години

Цитираш. ОК. Само ми кажи кои точно думи не са верни? Колкото и тъжно да ми е да го призная.Че то нашият премиер ни показа колко лош матрял сме, а ти се впечатляваш от думите на външен човек.Е, такива сме си. Сред всичко това, сред което живеем и продължаваме да търпим!И не, не съм нито русофил, нито туркофил. Живея в България и съм българофил.

56

руска култ-урааааааа

преди 8 години

Между 19-30 октомври 1943 г. се провежда т. нар. "Московско съвещание" на външните министри на СССР, Великобритания и САЩ, на което Антъни Идън консултира със Сталин и *** становището да бъде бомбардирана София.Сталин е "изключително благосклонен"Нека София бъде здраво ударенадокато България не изтегли дивизиите си от Гърция и Югославия.-румънците и българите ще ги заврем с шутове да ги е... там, където им е мястото." Това се чува в 3-ата минута и 43-ата секунда на 5-минутния запис.- посланиците Игор Николаевич Чубаров иСергей Викторович Бахарев.Жириновски: България трябва да ни

55

руска култ-ураааа

преди 8 години

Путин: Българите са народ, достоен за презрение.2.12.2014гПутин: Ще освободим България за трети път.28.11.2015гПутин: "Учуден съм на беззъбата позиция на българското ръководство. Ние измислихме "Южен поток в техен интерес, а те не го пожелаха."-17.12.2015гПутин към Ердоган: Писна ми от българите! 4 декември 2014 "България може да се изяде от яд, че остава без "Южен поток". Да му е честита на Европейския съюз засилената зависимост от украинския транзит".Вицепремиерът на Русия Дмитрий Рогозин се пошегува, че руските танкове нямат нужда

54

ехх ма сте неуки бе

преди 8 години

Шорковци,*** много сте тЪЪЪби бе...Книги с такива изказвания има във всяка една уважаваща себе си държава--Да ви напомня за книгата с култуви изказвания на Рейгън?????? Ама не--вие трябва да тролите,без да мислите с кратунделките си.....

53

Анонимен

преди 8 години

От сега нататък всички путинофили задължитерно да носят руското знаме и книгата с цитатите на Путин за проверка на Орлов мост !