9

ПорЦелан

преди 8 години

Аз пък съм с пълни 6" на Леново, с много тънка рамка отстрани и за мен това си е перфектен размер. Става и за четене и за навигация и пр. За съжаление много бързо спряха този модел. Сега или камерата е по-зле(<16Мп), или батерията е по-малка(<4Аh) или телефона е пластмасов. Кофти, а януари имам право на нов. Явно сина или дъщерята ще се уредят с нов телефон.

8

Анонимен

преди 8 години

А назаде са за потребителите *** айфон щял да се отключва с анлн отпечатък *** собственика с опция.за предварителното му избелване

7

A.V

преди 8 години

Като почнат на правят портокалов сок, тогава ще си взема! Да дадеш 1800 лева с нов план за телефон на фона днешната конкуренция в този сектор е грехота......

6

Анонимен

преди 8 години

Много грамадни. Трябва с отделна чанта за телефона да се ходи вече.

5

ЦунКайУй

преди 8 години

А за къде е новината бе специалисти?!Видяхте ли раздела в който е тя? Нарича се Технологии. Сега остава да кажете за кой точно раздел трябваше да бъде!А колкото до Самсунг, ако не направят нещо сериозно ще има да губят още много клиенти. Много и много! Със сегашния модев дръпнаха назад, защото копираха стратегията на нагризаната ябълка да слагат несменяема батерия и да няма допълнителна памет. Само с външен вид няма как да продават. Китайците яко настъпват и вадят все по-добри телефони.

4

До Мр.СТАРБЪКС

преди 8 години

Тази тема за теб е важна ако си решил да си бутнеш телефона в *** ! Хубаво е че казват кой е по голям та да не се набуташ ! Алкохолик !

3

ИББК

преди 8 години

чудя се как още някой не е написал, че тази статия е реклама на самсунг и как може такова нещо в този сайт ?!!? Хейтъри спите ли?

2

Анонимен

преди 8 години

Обадете се като започнат да правят мусака.

1

ХХХ

преди 8 години

Въййййййййй !!! Сериозно ли ? Как ще го преживеем това :(