Преди време близък щеше да пукяса от 25 грама коняк в заведение! От 25 грама. Та общо взето домашнярка, отлежала година в буре, двойна преварка. Който е опитал ще се потроши да повтори! "Марковия алкохол" казват :) основно е до 30 тина процента варка в него, останалото си е есенция и спирт какъвто има. Бойко обаче нещо не му харесва идеята човек да се пази сам. Иска той да ни пази. Бог са пази!
Въпросния Тайфи е един разбойник, които цял живот се занимава с кражби на дървен материал.ако го осъдят ще е добър пример за всички.
Горкият Сейфи ще го съдят на Нюрнбергски Процес като мръсен долен нацист.И накрая съдията ще каже "и нека това никога повече не се повтаря другари ниикога повече..."
Домашна ракия за продаване в 90% от случаите е "наредена". Хубавата ракия всеки ракиджия си я пази за себе си и за гости. Я е загоряла, оправяна с активен въглен и ароматизатори, я е смесица от парцуци и т.н.
Интересно, след като всички са знаели, че предлаганият алкохол е с примеси /и вероятно поради това е по-евтин/, защо досега е нямало и други натровени?Явно този мошеник не продава отровната ракия от 2 дни, а кой знае колко отдавна.Или тубата е била замърсена с кой знае какъв химикал или "баш пиячите" са пили и още нещо, пак толкова отровно.Само като им видях неандерталските физиономии, ми стана ясно какъв живот водят и колко са в състояние да мислят.Всяко чудо за 3 дни, ще се забрави.
Представете си-домашна наденица от месо и тази от някой си производител!Не сравнявайте несравнимото!Да не се окаже ракията от някоя известна марка,а!?!?
Домашна ракия мога да опитам от тази на баща ми ,защото си я правим за него си и всичко е 100% екологично чисто .Отида ли навън само марков алкохол!!!!На други ракиджии не трябва да се вярва!!!
Пийте домашна шльокавица,наливайте се с помията която произвеждате,гледайте сутрин като натровени вълчици,плюскайте мазни свински мръвки,лочете таниново вино и се гордейте със селяндурските си подвизи,кой колко изпукал,как се напил и как се сбил!Ей за това и държавата ни такава селяндурска,*** та чак заоблена!Обречени сме да сме робове заради подобни скотове кат вази!
Постепенно се влоши и в един момент нещата са станали необратими-Ami ako lekarite sa imali nujda ot ORGANI za transplantacia, nabarzo sa go vkarali v izkustvena koma i obqvili na blizkite 4e e umrql
До ИстинатаВиждам , че вие доста проницателен за сметка на обективен . В цял свят се пие дори и в " шериатските " държави , но % на глупаците е в повече спрямо останалите а за ГЛУПОСТА граници няма
Ролицията и прокураткрата да се Сезират има с мнение за отравяне с Ракия за още едно момче починало от с.Крастава което е било на гости в Якоруда на починалото момче и почтамт в една и сьща вечер!!!
А сега от Брюксел ,забраниха Рождество Христово. Все за Коледа се говори и сякаш няма Рождество . А уж Европа била изградена върху оновите на Християнството . Та затова ни натресоха п_д_растията ,ед_нопо_овите бракове .Бог да прости починалите ,пили менте от немотия щото е по евтино , и Честита Рождество Христово ............Не може всеки да пие уиски ,да пуши пури ,да замезва с омари и после да ръси глупости за ракия ,сланина . А уж ,израсъл с филии мас .
А някои спомнят ли си 90 те години ,когато с настъпването на ,,демокрацията ,,всекидневно умираха хора от фалшив алкохол ,под благосклонният взор на тогавашните ,,демократични правителства,, Тогава това с производството на фалшив алкохол ,беше държавна политика и именно държавата умишлено си затваряше очите . А накои от пишещите тук ,не са били родени .
От форума се вижда, че българинът е закърмен с домашна ракийчица. От толкова хъшовщина обаче, не останаха читави хора, които да мислят с трезва глава. Бетер овцете сме, заболи поглед в шопската салатка и в чашката. Не виждаме, че държавата ни храни терористите по цял свят с нелегален каптагон и оръжие, че премиерът ни е наркотрафикант номер 1, че децата ни са деградирали наркоманчета-чалгарчета и убийци..... и всичко е по кривата с низходяща градация.....Хлъц!
23 ти, ти защо си мислиш, че домашната не се вари в казани с няколко степенна дестилация, а да не споменавам, че при спазване на определени правила ( имайки предвид разликата в температурата на втечняване) и в обикновен казан след втора дестилация се получават повече от добри резултати.
Ракиджията от Якоруда нарочно добавял примеси