9

Амиго

преди 8 години

В наръчника на бежанците пишело-България има нечовешки условия за живот,българския народ е расистки настроен към арабите,а и икономическата ситуация е лоша.

8

!!!!!!!!!

преди 8 години

JE suis Bulgarian.

7

Анонимен

преди 8 години

Изгледайте поредицата скритата истина в Ютуб и "Топ 20 лъжи разкрити" във vbox..

6

Слава Россия!

преди 8 години

Не започна трета световна война благодарение на Путин! Слава! Това е най- важното за изминалата година.

5

Човек

преди 8 години

Този форум е пълен с платени кремълски ***! А и днес.бг много услужливо подбира материала ...5 статии за Путин на ден. Жалко, че сайта е добър за мобилни телефони ! Но за какво ли го чета ...

4

до 6

преди 8 години

Не е виновен валутния борд, а комунистите, ДС и крадливите "бизмесмени"а ла ченгета, които доведоха страната до просешка тояга, като я окрадоха. Естония също имаше валутен борд. Нещо да напишеш по този въпрос??

3

Анонимен

преди 8 години

Е, прекалявате с не грамотността си, днес. бг. Толкова ли ви е сложно да запомните, че това не са бежанци, а нашественици, башибозук, мигранти, ислямска ***. Както искате ги наречете, но не са бежанци. Обиждате истинските бежанци. И когато пишете за бежанци, си мислете за тракийските българи и арменците, бягащи от турския башибозук.

2

Анонимен

преди 8 години

Валутния борд беше най-голямата грешка на България след 1989 г. и доведе до масова емиграция и измиране на българите. САЩ и ЕС при най-малка капиталистическа криза веднага почват да печатат пари и да теглят нови заеми, както и Гърция получи вече трети пакет от 100 милиарда нови евра.

1

Анонимен

преди 8 години

Шарлита ли сте я си *** ***!