63

Анонимен

преди 8 години

Браво на Ахмед Доган!!!

62

Анонимен

преди 8 години

OTISHAL E DA PREDADE POSLEDNIAT PAKET RAZUZNAVATELNI DANNI ZA BALGARIA.

61

Анонимен

преди 8 години

Ако не го ликвидират местан ще стане МНОГО ,много ИНТЕРСНО

60

Emigrant

преди 8 години

GAF?! Ne, nauchete se da narichate prestypleniqta s tehnite imena, gusine! Tazi politkorektnost izviniava nacionalnoto predatelstvo. A subekta na 'gafa" bi triabvalo v momenta da e podsydim! Da, ama nadali. BG politici sa turski mekereta i liglxovci bez nikakvo dostointsvo.

59

Анонимен

преди 8 години

По интерестното е какво толково е изплашило Местан че да ходи да се крие в турското посолство.

58

Anton

преди 8 години

Близнашки винаги знае чий *** да ближе. Прекрасно знае че ДПС се ръководи като мафиотски клан, който клан управлява държавата и съдебната система. Не случайно Доган и Пеевски се охраняват като мутри с въоръжена до зъби охрана въпреки че единия е пенсионер а другия уж *** депутат. Местан знае, че в държавата на мафията България може да го опаткат като нищо, а Цацо ди Тути Цаци дори няма да го разследва. Странно, но никой коментатор не прави връзка с тракането на зъби на Путин към Турция.

57

Анонимен

преди 8 години

До А би трябвало--84;Включително и за руснаци

56

Анонимен

преди 8 години

И къде трябваше да иде местан може би в старите та да се самоубие като мъжката секретарката на доган . Хубаво е сега местан да се разприказва и да каже някои неща ,те от това много ги е страх . А и като се сета колко политици даваха и дават отчет в руското посолство та се чудя тоя близнашки не ставали ужасно жалък

55

Анонимен

преди 8 години

Ами когато другаря волен ходи в съветското посолство да се жалва от прокуратурата ,къде беше тогава другаря близнашки ???????? Нима руското посолство не е чуждо

54

До 80

преди 8 години

Е, може да е смешен "Серго-игнатовския закон, по който и магаре може да стане професор".., ама я ми каже какъв е тогава ....нечей си там "закон", по който ..."даже и магаре може да стане президент"???? ЦИТИРАМ БУКВАЛНО!!!!!!

53

А колко

преди 8 години

До Анонимен 60Като си започнал да броиш кой къде колко пъти е ходил, що не кажеш нещо за Козяк?

52

Анонимен

преди 8 години

Kogato ne govori, Dogan minava za umen

51

Анонимен

преди 8 години

Всички плюят Местан, а никой не казва за политическото самоубийство, което направи Доган.

50

до 71

преди 8 години

"Режима на Ердоган се съюзи с главорезите от ИДИЛ в борбата срещу кюрдите"-поне измисли нещо ново ***. Тъкмо това го прочетох в друг сайт.

49

до 67

преди 8 години

Ти не си много в час *** намери някой турчин който е ходил в Турция и го питай защо се върна .Отделно турците винаги командвани от евреите потърси си инфо колко турски сулнани са евреи като почнеш от Сюлейман- Соломон та до днес.

48

бг турчин

преди 8 години

По конституция турците в България имат права, като изучаване на майчин език в училище например. Ще помоля сайта да трие мнения, котоито са обидни за български граждани, независимо от техният етнически произход.

47

бг турчин

преди 8 години

В България има всякакви етнически групи, в това число и ТУРЦИ. На който не му харесва да си намери някъде посвета етническа чиста държава, където да има само и единствено българи. Но тук на тази територия живеят и турцТУРЦИ. И "възродителният процес" индиректно призна именно съществуването на такова малцинство в България. Защото бяха сменени само имената на ТУРЦИТЕ. И в Турция бяха изгонени само ТУРЦИТЕ. А всичко останали "индийци" и българо-мохамедани не бяха пипани.Така БКП призна,че има ТУРЦИ

46

без пардон

преди 8 години

Режима на Ердоган се съюзи с главорезите от ИДИЛ в борбата срещу кюрдите.

45

Анонимен

преди 8 години

До CCCP в България няма турци а българи мюсюлмани. На който не му харесва марш в турция

44

Анонимен

преди 8 години

Когато се приема християнството, са избити над 100 хиляди българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката.