14

Джон

преди 8 години

Необходимо е християнството и в частност православието да се очисти от езическите смески в него и да се върне към неговата изначална чистота на ранното апостолическо християнство. Доктрини като троицата, култа към "богородица" - богинята майка с детето, култа към светците, иконите, разделението на свещеници и миряни, езическите празници и други неща трябва да отпаднат. Всички тези неща - езическата смес е причината съвременното християнство да е слабо и да няма влияние. Очистете се!

13

Джон

преди 8 години

Както едно време при езичеството - езичеството е почитане на нечисти духове - демони, езичниците са имали малки фигурки идоли които са държали в къщите си така и днес иконите които са идоли играят същата функция. Това е гнусно защото идолите са средство което демоните използват за влияние върху хората. Човека е плът, а нечистите духове - дух между тях няма много общ, но връзката става чрез идола. Затова в стари времена Божиите хора са разрушавали идолите, защото те са проводник на демони.

12

Джон

преди 8 години

Иконите представляват идоли а идолите са забранени изрично в Словото Божие. Какво са идолите/иконите това са човешки творения на които се отдава религиозно значение, но те не могат да изразят чрез образи Бог затова те представляват лъжа. Казано е - Не си прави никакво изображение, нито на това що е горе на небето, нито на това що е долу на земята, нито що е във водите под земята. Не им се кланяй и не им служи, аз съм Господ Бог твой.Православието се е отклонило много към езичество.

11

Лили

преди 8 години

Само с икони няма да стане, трябва и акъл - да не се изпреварва без видимост и на забранени места, да се включват фаровете на къси /не на габарити/, да се кара равномерно /а не газ- спирачка-газ-спирачка/да се подава навреме мигач и... съобразена скорост.

10

Вот дю Фак

преди 8 години

Да последваме примера на хаджи Генчо , всяка сутрин преди да се качат зад волана им се дърпат ушите ,та да се сещат ... щото като се счупи стомната и да го биеш -късно е вече

9

щщд

преди 8 години

Вместо вълшебни картинки ,тези които ги е грижа за живота им да си сменят изтърканите гуми и да не изпреварват през непрекъсната линия (там местните джигити правят точно това).

8

gost

преди 8 години

Кво безопасно шофиране пак катастрофи *** ментетата по коледа намалиха цените щото тия спят спете после не се чудете с ионко това станало онова станало честито

7

Анонимен

преди 8 години

Когато почнем да видим и трезви българи зад кормилото, тогава ще видим и намаление в катастрофите.

6

st.anger

преди 8 години

захар, захар трябва да поръсят...

5

ФАКТ

преди 8 години

До zeusАааааа не е така,некои батки са си залепили по колите лепенки с надпис ГОСПОД МИ Е НАВИГАТОР.

4

zeus

преди 8 години

То като няма нищо между ушите и Господ да ти слезе за навигатор все тая.

3

daaaa

преди 8 години

За безопасно шофиране-АКЪЛ и НЕ купени шоф.книжки.

2

Анонимен

преди 8 години

Е тия шофьори дето си мислят, че Господ ги пази, правят най- големите бели....

1

Анонимен

преди 8 години

Само с икони не става - требе и три пъти галене по тиквата