32

Гост

преди 8 години

Да "изцоца"??? Кой селянин е писал това заглавие на новина?

31

Анонимен

преди 8 години

Не важно кой пръв е открил огъня. Важното е как и за какво го използваш. Неправилното използване води до пожар. А притежаването на смартфони е като маркиране на животните, с цел контрол и т.н. По добре мислете как безопасно да си ги ползвате.

30

Анонимен

преди 8 години

До 28Ползвал съм P900 и P910i още от 2004. Още работят с оригиналните си батерии. И досега понякога използвам тези машинки. Специално за качеството на разговорите, мисля че са ненадминати до и до днес.

29

.....

преди 8 години

До АнонименКой от кого копира, виж Samsung какво са направили и Apple какво са "измислили" след това.

28

Анонимен

преди 8 години

Съди до дупка! Крадците от Google и Samsung да си научат урока.

27

Jwp

преди 8 години

Моля, преди да пишете, че Епъл бил номер едно във всяко едно отношение, хвърлете един поглед тук: gsmarena/sony_ericsson_p800-pictures-326.phpАко не се отваря - потърсете в гугъл Ericsson p800 - сами ще се убедите какви апарати са се произвеждали 5 години преди "иноваторът Стиф Джобс".После премислете, преди да се излагате епистуларно във форумите! Хубаво е да си фен на нещо, но нека преди всичко бъдем обективни. Светът не започва с Епъл, дори не и със Самсунг!

26

Анонимен

преди 8 години

Мразя американците, но Aplle е номар 1.

25

...

преди 8 години

Ползвайте си Ihophе-ните и ни ги хвалете. Вярвайте си,че са най-велите и добри телефони, правете се на гъзари с телефони, частите на които са събрани от други компании. Вярвайте си, че са измислили първи всичко. Не ми трябва да си купувам Iphone с "великите" неща които са сложили в новите си телефони, неща които Samsung отдавна имат. Айде няма нужда.

24

iphone

преди 8 години

всички който пишат против Aplle просто не могат да го използват рационално. Не е като да си правиш само селфи и да гледаш в фб.

23

Майна

преди 8 години

The IBM Simon e първи смартфон, по това време сигурно сте маршерували по паветата или сте палили партиини домове... Диваци.

22

БайОня

преди 8 години

До До Да беПървия таблет го представи Майкрософт, моето момче. Още около 2000-та година. Малко комплексарски пи*ки си излапал за айфоня. Ае със здраве ...

21

Анонимен

преди 8 години

До До Да бе номер 12първия смартфон е на nokia!!

20

Алоо

преди 8 години

Аз на очите си ли да вярвам или на някакъв маняк на айфоня ? Чети форбс и си свери часовника ! Кой от кого копира !? Май ти се иска Самсунг да е пълен с чаркове на Епъл ??? Да ама Не - точно обратното е !

19

До 17

преди 8 години

..... най-сигурна OS, няма спам и ненужни реклами, които да те бавят от Google ads., супер лесна синхронизация между всичките продукти на Apple - облак, мейл, телефон. Просто няма нещо с което да ме разочарова Iphone

18

1

преди 8 години

До до 16Във всичко - най-добра ОС, най-добра камера, най-много приложения, най-иновативен и стилен дизайн (самият факт, че Самсунг им копира всеки път дизайна), най-добър синхрон м/у OS и хардуер (все пак тази ОС е писана само за този телефон, не като Android опън сорс ***).Още искаш ли?

17

до 16

преди 8 години

не приказвай глупости , а говори с факти ! В какво е по добър ?

16

A

преди 8 години

До уфффХахаха байганьовците и кифлите дават оценки за върха на технологиите - Apple Inc.А такива които си купуват Iphone за гъзаpия не ме интересувам, аз го ползвам, защото е най-доброто, не заради ябълката на гърба.

15

уффф

преди 8 години

нали това казвам ,че всички Байганьовци и Кифли се състезават да си купуват от развалените ябълки и се перчат с тях по села и паланки ... много е модерно . А като не си "модерен" - значи нищо не разбираш !? Колко мъка има на тоя свят ...

14

iPhone 6 Plus, 128GB

преди 8 години

Това само в България го има, хора които никога не са имали Iphone (монго от тях никога и няма да си го позволят) го плюят и му дават оценка.Не познавам човек, който да е имал Iphone, да го сменил със Samsung например и после да плюе, колко зле е Iphone-а.Байганьовци, всеки си мечтае за Iphone и плюе, колко е зле, защото не може да си го позволи.При 6-7% пазарен дял на Iphone в България, как пък всички се запознахте с тоя телефон, даже имаше оценки от родните специалисти за 6S, преди да е излязъл

13

До 12

преди 8 години

Иска ти се - но зачитай фактите !!!