26

Умен

преди 8 години

Аз пък ще се прибирам на 5-ти януари, защото съм достатъчно умен, за да предвидя какъв ужас ще е връщането на 3-ти :)

25

Бочко

преди 8 години

До Анонимен 49А кое точно е гроздето?

24

Анонимен

преди 8 години

Селяните тук са класическо олицетворение на лисицата от лафонтеновата баснята.

23

Бръчков

преди 8 години

На банкевски, СТРАНДЖА, на банкевски.

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 45Това инфо от къде го взе??В твоето село така ли знаете че е?Няма как да знаеш че шопите живеят в селата ОКОЛО София.А това че някой е дошъл от Пазарджик, Варна и Долно *** да работи в София не го прави софиянец.Така че стойте си на село!!Никой не ви иска тук.

21

Анонимен

преди 8 години

В София правилен български говорят само ТВ и радио водещите и то само когато са в ефир.Всичко друго си кара на шопски (т.н. кореняци) или на своя си диалект.

20

Бръчков

преди 8 години

Буку е за кратко от Букурещ, сравнена с който грозната ти София е един изостанало селце.Но то и сравненията между Румъния и България не са по-различни.Колкото и банкевската тиква да ни промиват главите, че са по-зле от нас, за да си оправдае провалите.

19

Анонимен

преди 8 години

До Кюхляр 35В София освен *** НИКОЙ друг не говори така.Шоп и Софиянец са две МНОГО РАЗЛИЧНИ неща, селски!Да оставим това че и шопския който се опитваш да имитираш не е шопски а някакъв смесен селски диалект.

18

Пижо

преди 8 години

За това пък после кво ви чека, малеееее. Че ви осмрадиме шопията да дупкаааа. Аз един даже *** си сбирам у багажника, кат се приберем да си го фърлим зад блока.

17

Анонимен

преди 8 години

Ех, още седмица без миечение, кекане и врекание.

16

Анонимен

преди 8 години

Вярно е, че от балканските столици София е най-гадна и неприятна за живеене.И Буку, и Белград са на светлинни години.

15

Анонимен

преди 8 години

София е най-отвратителният град, който познавам, с най-гадните хора.Букурещ е много по-цивилизован, с много по-човечни хора.По-голям, по-красив и с много повече бизнес и възможности за живот.

14

Анонимен

преди 8 години

Хихи на какво ли се дължи трафика ами как няма като на 2 /3едва ли знаят какво е това магистрала щото им даи диванчето както се изказа една преди време и се някои им е крив но е интересно другото не искат да четат някои им е крив и станеш и виновен щото слушали някои друг що ли имам един подобен слуша другите а не слуша които трябва слушаи пияниците в махленската кръчма брат и прогрес те са номер1живот в една кръчма ако това е здраве да е затова цялата държава е така от пияници страда

13

Мравката

преди 8 години

"София е от най-красивите градове. Несравнимо по-красив и приятен от ню йорк и лондон"СТРАНДЖА, това ирония ли беше, че не я разбрах?

12

Анонимен

преди 8 години

Колко се радвам, че съм ОК и без да ми се налага да стъпвам често в това голямо село, набедено за столица.

11

Бочко

преди 8 години

До ПемзаС калкулатор викаш, да го изпитват по висша математика ;))))))))))))))) А ти кой клас имаш завършен, и дали си в състояние да минеш подобна проверка?

10

Анонимен

преди 8 години

Не купувайте турски стоки

9

Анонимен

преди 8 години

И като ревете по форумите особено червените каскети , че всичко е скъпо как вървят тези стотици хиляди коли. Да не би с вода или с пр...я . Просто само си чешите езиците понеже нямате друга работа .

8

ех, шопе, шопе

преди 8 години

Добре, че сме ние от провинцията, че иначе нямаше да ги има и малкото останали истински мъже в тая държава. Че то 95% от шопите са с педикюр и епилирани крачета...

7

Пижо

преди 8 години

До Анонимен 7Колко сте вие, колко сме ние бе? Я имам по-добра идея, чакате ни с леб и сол на 3-ти да дойдеме и да ви оправиме. После ние (като мнозинство) гласиваме и ви изселваме. Чини ми се тава е по-доброто решение.