59

Анонимен

преди 8 години

Стойнев за Ектатерина Захариева - тече дело на Държавата срещу енергийните доставчици и тя /Захариева/ коментира публичон колко неправилни са действията на предния министър на енергетиката - и то в качеството и на министър. Сега ЧЕЗ искат да използват нейните думи в съда и да осъдят България. Нейна работа ли е да се обажда-

58

Анонимен

преди 8 години

Служителките не желаят да си мръдат г...... за 15 минути за да поправят грешка, но иначе искат високи заплати

57

Анонимен

преди 8 години

Имах следния случай 0 плащаме си сметките редовно. на последния месец вуйчо ми който също е Георги отива да си плаща ток. - казват му - Платено е, а той не е плащал. Той се сеща, че понеже имената ни са близки, а стоим един до друг служителката е объркала мен с него - кара я да провери - наистина на моето име пише че не е платено - а е платено. На всички опити да обясни среща неразбиране. Накрая понеже сумите са почти еднакви се принуждава да плати моята сума.

56

Анонимен

преди 8 години

До бачоА пък наш познат, който беше там, после се пропи. Воюват за чужди финансови интереси, а българския народ ги издържа.

55

Анонимен

преди 8 години

По-добра подготовка за да пази американския хашиш.

54

бачо

преди 8 години

Имам приятел беше там старшина,но се махна може би дни преди да я атакуват базата.Не можа да ги изтърпи,защото едни и същи патрулирали навън,а други като тоя *** стояли вътре вдигали щанги и ядяли пил.бутчета,излиза че едните си рискуват живота ,а други прибират парата без риск.Помня го тоя *** как се правеше на велик снайперист като си връзваше кърпа на главата като РАМБО аман от позъори.И така моя човек беше видял слабостите на базата и им ги каза на командирите и се махна и беше прав....

53

Анонимен

преди 8 години

"ветеранът от Кербала, който днес отново има военни задачи, но не в българската армия."Някой би ли ми го обяснил, какво означава това? Означава ли, че е просто един наемен убиец, който убива за страните, които му плащат и диктуват правилата, кое убийство е морално и кое не?

52

Цък

преди 8 години

Абе, хайде първо да се сдобием с армия, да я въоръжим със съвременно оръжие, да въстановим военно-промишления си комплекс, да й осигорим финансиране пък за подготовската и обучението й ще са нужни миниму пет години!!!!!Вие вярвате ли, че това е възможно и усъществимо в днешните политичеки, икономически и финансови възможности и условия в които се намира БГ???

51

Анонимен

преди 8 години

Още малко ще му публикувате и адреса, егати и Tъпите парчета, ей!

50

Анонимен

преди 8 години

TOZI TAKA NARECEN VETERAN NE RAZBIRA NISHTO OT VOENNA MUZIKA,OTIDE TAM ZA PARI KATO PUSHECNO MESO I SE ZAVARNA KATO VSEZNAIKO PO VOENNITE VAPROSI

49

!!!!!!

преди 8 години

До стар войникА бе хора , преди да напишете нещо помислете бе .

48

До "стар войник

преди 8 години

Стар войник, или стар... "***"?!

47

Анонимен

преди 8 години

До така еголяма глупотевина си написал

46

Istinata

преди 8 години

BG.... niama armia!Beshe razformirovana ot "demokratite" da niama koi da gi svali ot vlast !

45

8

преди 8 години

До Анонимен 52НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ,ЧЕ ДРУГИТЕ СА ПО-ДОБРИ ОТ НАС,ПРОСТО ТАМ ИМА ОГРОМЕН КОНТРОЛ И ,КОЙТО НЕ ВЪРВИ В КРАК,ГО САНКЦИОНИРАТ,НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА КОЙ Е.А НАЙ-ВЕЧЕ ЗАКОНИТЕ СЕ ПРИЛАГАТ С ЦЯЛАТА ИМ СИЛА.

44

Анонимен

преди 8 години

До do 54;И как щеше да стане това? Те руснаците да благодарят на САЩ ,защото сега щяха да учат НЕМСКИ. САЩ хранеха и обличаха руската армия. Отделно оръжието което и доставиха. Само от АЛУМИНИЯ койт им дадоха можеха да направят 130 000 самолета. Чети бре умник има и ръски филми за това. Че нали от благодарност Сталин им раздаде КРИМ. И без това Крим е на САЩ. Навремето Ленин взема огромен заем от Американска БАНКА и ЗАЛАГА Крим. Заема не е върнат.Шрушчов го подари на Украйна за да го спаси.

43

Анонимен

преди 8 години

Ей, нещастници...горките наборни войничета пратени зад граница през комунизма не ви ли е срам да ги давате за пример като еквивалент с тези платени кадроваци бре? Наборните ни войници са нямали избор и са ги пращали по задължение на мисии извън България, а кадроваците ни сега отиват там да се бият за ПАРИ. На наборничетата ни едно време не им плащаха четворна заплата, които бяха за граница, ясно ли ви ееее?? АЗа разлика от днешните платени ***!И тоя на снимката защитавал БГ интересите ни

42

do 54

преди 8 години

при една война губещият си губи и територийте, така, че германците трябва да са благодарни на руснаците, че не им взеха цялата територия, както е били по време на битките преди много години, така, че не се отваряй много

41

Анонимен

преди 8 години

До 39--45;Те руснаците много обичат някой да ги покани. Така бяха поканени в ГДР--1953 г. 1956 г в Унгария и също ги поканиха в Чехия 1968 г. Това в Афганистан пак беше ИЗНОС НА РЕВОЛЮЦИЯ. Според теориите на Ленин ,комунизЪма не може да съществува в съседство с демократични д--ви. Първия износ на революция беше 1920 г. в Полша. Обаче Поляците ги набиха. СССР още тогава започна ВСВ . След Полша смяташе да удари отслабената от Псв Германия и да излезе на ЛАМАНША. Да ама не. Дадоха 64 000 убити.

40

Анонимен

преди 8 години

Което върши работа при хората, не върши при говедата. Взехме разни неща от Запада, опитахме се да ги приложим у нас, но просто не отчетохме факта, че нашият народ не е като европейските. Българите са криви хора, егоистични, мързеливи, нискокултурни, вечно гледат да правят напук. Това, което при нормалните народи върши добра работа, просто няма начин да се получи в България.