11

не съм ловец, но

преди 8 години

Само не разбирам, какви са тия вопли в защита на дивите прасета!? Като се има в предвид, че ловът е създал сегашният човешки род в този му вид, да защитаваш дивите прасета.. - малко педалско ми идва!!

10

Анонимен

преди 8 години

я по-кротко с проклинането, че се връща!!!Ловците изхранват семействата си с месото на дивите животни, даже до лятото остава. Регулират числеността на дивите прасета и предпазват земеделските земи от разорение.

9

Анонимен

преди 8 години

Отстрелялите дивото животно да ги повалят нелечими болести дано! ***! Що не излезете голи, боси и без оръжие срещу глигана, а? Нещо да ви е направил? Да сте били гладни?

8

Уааааауууу!!!!

преди 8 години

Новина ти да видиш...............

7

жк

преди 8 години

До антиМного филми гледаш! Направо си се филмирал!

6

vk

преди 8 години

То голяма слука бе! Журналистите, вие наясно ли сте, че това не е нищо особено, даже е към дребните екземпляри, отиващи към средните! Голямо прасе е около 250 - 300 кг. Само глупости пишете!

5

Борнео

преди 8 години

Дано да е Пеевски.

4

Void

преди 8 години

Убийци. Бял ден да не видят!

3

анти

преди 8 години

Жалки,гадни и подли УБИИЦИ-това са т.н. ловци!И страхливи най-вече,затова ходят на тумби!Ако са истински мъже и наистина ловци-да застанат сами-лице в лице с животното,и не с пачка патрони,а само с един-единствен в цевта!Пък тогава-на когото му е писано да оцелее в единоборството!Абе-жалки и страхливи ***,хвалещи се с подлите си убииства!.......

2

Стоян

преди 8 години

Снимка, нещо, а, у...?

1

още по-добре

преди 8 години

До Анонимен 1ще е един 150 килограмов българин,все е файда