42

Slayter

преди 8 години

Тоя с номер 8 на фланелката да не се гласи да рита в Славия при Венци?

41

Наблюдател

преди 8 години

Само се сетете какво ще става напролет! Това съвсем определено е следствие безмозъчната политика на ЕС управниците, великолепно използвана и дирижирана от ислямистите! За съжаление народите са тези които плащат оглупяването на сабствените си ръководители! Разбирасе ако не се усетят навреме и невземат мерки....

40

доказателство

преди 8 години

Този факт доказва още ведъж,че нашествията на емигрантите са добре обмислени и планирани.Големият брой нахлуваще се осъществява винаги по празници ,през почивните дни или когатао хората почиват и във ваканционните периоди.Защо?? Ами защото полицаите почиват,оставт само дежурните ,политиците-също почиват и няма да имат възможност за адекватно реагиране.

39

Анонимен

преди 8 години

Насочвайте ги към замъците и вилите на политиците, да ги приютяват и обгрижват!

38

Анонимен

преди 8 години

Отстрел с дрони, миниране на границите, заселване на зелените погранични територии с хищни бозайници - само част от стъпките, които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да предприемем, за да спрем наплива на туземните орди. Време е и да предприемем най-накрая някакви стъпки срещу борбата със свръхпопулацията, тъй като последната се отразява от десетилетия върху качеството на живота на всички ни!!! Директен отстрел и никаква милост за всеки, опитал се да навлезе на територията на суверенна страна без разрешение!

37

Анонимен

преди 8 години

До 7--49pomogni i ti.badi covek s dobro sarze.

36

Анонимен

преди 8 години

podkrepiam idvaneto im v Balgaria--taka shte se opravi demografskiat ni problem.da pomognem na tezi,koito imat nugda dnes,a ne utre.

35

Анонимен

преди 8 години

На снимката само АРИЙЦИ.Знаете ли какво ще се случи със другите от Африка които няма да дойдат в Европа ,ами планът е да бъдат избити във войни и с Ебола.Черната раса е провал,те не могат да се адаптират и променят,във момента Европа се превръща във един Ноев ковчег и когато този проект завърши е започне изтреблението

34

Анонимен

преди 8 години

Да идват в България, тук имаме нужда от млади и здрави хора с деца.Имаме толкова празни села и градове.

33

Хехе

преди 8 години

Кукувицата е прав.Примерно ако има пак атентат в Европа и не оставяме китки пред посолствата ще има ефект.Никаква съпричастност те са виновни.

32

****

преди 8 години

Ако ЕС спре всякакъв вид помощи,тогава всички камилари ще се върнат обратно там,от къде то са дошли,в момента преиждад защото знаят,че се дават помощи в пъти по големи от техните годишни доходи,там е заровено кучето.

31

Валентин

преди 8 години

А трябваше гемиите им просто да бъдат тихичко потопени...

30

...

преди 8 години

Не желая руски туристи - предпочитам по-платежоспособни и по-цивлизовани. Тази година уж не бяха много, а пак успяваха да осерат градинката на Обзор всяка вечер. Ако ще правят нещо нашите управници, нека заменят руснаците с нещо по-качествено. Предполагам, сега е моментът.

29

Чекист

преди 8 години

Дано да ви олекне, ако ви кажат, че В.Путин е виновен и Т.Живков :))Ааааааа салам алейкум братя. :)))

28

Анонимен

преди 8 години

До Анониментова да не ти е ***, че някой да и плати :) нямаш достатъчно информация, че да разбереш какво се случва и какви са алтернативите.

27

РЕАЛИСТ

преди 8 години

ДА ГИ ВРЪЩАТ ВЕДНАГА ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ

26

Анонимен

преди 8 години

Меркел,ти си Хитлер за всички европейци!Кой ти плати да ислямизираш Европа?

25

Анонимен

преди 8 години

На всеки 50 г. в най-силната държава в Европа се намира лидер който иска да я затрие.

24

Кукувица

преди 8 години

Не ми се коментират неща, които са напълно ясни на всеки нормален човек. Тези, които твърдят, че от мигрантите има някъква полза освен за самите тях или твърдят това преднамерено, защото имат някъква полза или просто са глупави.И в двата случая да се спори е излишно. Според мен открита съпротива и саботаж не води до нищо, но това, което счупи комунизма, ще помогне и тук- безразличие, отказ на каквато и да е помощ, скрит протест. Всичко се прави с хора- ако политиците ги нямат са загубени.

23

567

преди 8 години

Болниците,образованието и застаряващото население са ни по-голям проблем от имигрантите. Жалко за хората, но не можем да затворим очи за едно и да се втурнем да решаваме друго.