25

Анонимен

преди 8 години

Сп??нс,професоре,хабер нямаш :) Този тип полиция на издръжка на общината е "Общинска полиция", Полицая в случая е от "Национална полиция". Оборудването и въоръжението е еднакво и зависи от МВР.В случая е морално и физически остаряло (оръжието,защото оборудване на практика няма). Относно ръста на полицаите ,познавам такива по 170,които работят перфектно и такива по 2 метра,дето за нищо не стават:)))

24

Сп??нс

преди 8 години

в Испания този тип полиция , като българската е на най-ниското стъпало и почти нямат привилегии--- разхождат се с патрулката и са на подчинение към кметството -което се грижи за издръжката им .После идва Националната полиция -(каквито си представят ,че са нашите герои)- много добре оборудвани и на подчинение към министерството , покриват много по-строги физически изисквания всички са около 1,80м ,няма шкембета и мазни хартиики от банички из патрулките .....

23

Анонимен

преди 8 години

Стрелба и Палене на Гуми при Корупционна мрежа би звучало по Реалистично

22

Анонимен

преди 8 години

Отдавна не бях чел толкова зле написана статия. Само първите две изречения са достатъчни. Статията няма абсолщтно никаква логическа последователност. Още една ***-а драскакча.

21

Анонимен

преди 8 години

Голема работа станало че са опукали ченге. Обикновенните хора постоянно са ограбвани и убивани без право на въоражена защита докато въоръжените ченгета цинично в очите ти казват че добе те били ограбили и нищо немогли да направат щот било малоценно. Не ме е жал.

20

Меч

преди 8 години

2. Някакъв паяк е уплел мрежа между патрулките, докато те спят.Това ми хареса

19

Шерлок Холмс

преди 8 години

Ето това е станало:1. Полицаите са си спяли тихо и кротко в патрулките.2. Някакъв паяк е уплел мрежа между патрулките, докато те спят.3. Полицаите са се събудили в края на смяната.. Под афект са запалили мрежата и са открили огън по паяка. Не са го уцелили но са надупчили гумите.4. Старшия е замерил паяка с макаровия, както е със свален предпазител.5. НЕ го е уцелил, паяка е избягал, но пистолета се е топнал на земята и е гръмнал старшя в ходилото.

18

Мечтател

преди 8 години

Това е само мечтано развитие на събитията. Де да ги знам какво си носят в кобурите, ама като ги гледам над колана бая боеприпаси имат. Чак им пречат да се затичкат леко. А недай си боже да трябва да се хвърлят по спешност на земята... После ще пише за дископатии, хернии, навяхвания и прочее фатални повреди

17

Анонимен

преди 8 години

Протестна мрежа е била.

16

23:10

преди 8 години

До Неа до МечтателИмат

15

Неа до Мечтател

преди 8 години

Катаджиите имат ли пистолети ?

14

Мечтател

преди 8 години

Още при първите изстрели полицаят извадил пистолета и благодарение на подготовката и тренировките успял да простреля гумите на колата. Само 30 секунди след това във въздуха бил вдигнат полицейски хеликоптер и били организирани заграждения. На бул. Вазов колата била прихваната и след кратко преследване стрелците били анихилирани и елиминирани тотално. THE END

13

Анонимен

преди 8 години

Каква е тази "горяща мрежа" бе?Да не е мрежата на *** или пък рибарска мрежа.Аааааа, това е мрежата на Теленор. Запалила се е.

12

Петя Славова

преди 8 години

Виждам, че има масово недоумение, затова пояснявам - мрежата е била на паяк.

11

Анонимен

преди 8 години

Хахаха, абе номер 7, това да не ти е по американските филми? У нас цялото МВР е на хранилка при мутрите, никой няма да смее да гъкне.

10

Анонимен

преди 8 години

Ей тази горяща мрежа ме хвърли в недоумение. Като що за мрежа е била- мрежа за бира, социална мрежа, електропреносна мрежа, рибарска мрежа, мрежа за комари, престъпна мрежа, гъста мрежа от леваци. И по БНТ новините го гледах ама и от там не разбрах, даже и от формните умници по ясно не стана

9

Ш Т и Б в Г З

преди 8 години

Вярвам на журналистите, вярвам и на полицаите.Видях и вярвам.

8

19:55

преди 8 години

Туба с петрол :D

7

Ш Т и Б

преди 8 години

Това си е чист тероризъм.

6

Анонимен

преди 8 години

Сега полицаите от цялото министерство,ако не са със заешки сърца трябва да направят живота мутри,дребни и едри престъпничета на КОМПОТ!Сега е времето да докажете господа полицаи,че 20-те заплати и ранното пенсиониране не са привелегии,а ваше заслужено право!