148

БГТРАКИЕЦ

преди 8 години

ПРАВИЛНО Е НЕ ДПС,А БЪЛГАРСКАТА ПОЛТИКА ВЪВ ФУНКЦИЯ НА ТУРСКАТА ПОЛИТИКА,УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА,АРМИЯ,БЕЛЕНЕ,ЮЖЕН ПОТОК,ОМРАЗА КЪМ РУСИЯ ,И Т.Н.ОСЪЗНАЙТЕ СЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ,ЧЕТЕТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПИСАТЕЛИ ВЪЗРОЖДЕНЦИ И ПОЕТИ.

147

ДО 334

преди 8 години

Не гей, а ГЕНИЙ.

146

от меня

преди 8 години

За много пари трябва да са се продали и политици,и магистрати,и проче предатели,за да работят така усърдно цели 26г. против интересите на народ,държава и родина! Иначе ум не ми го побира !

145

кочо

преди 8 години

Докато ДАНС" пладват",а политиците ни се надпреварват угоднически да се гъзурчат на разни "партньори",тези от ДПС-то ще изакат едно голямо ако,че свят ще ни се завива десетилетия наред.Ега си държавата скапана!

144

Анонимен

преди 8 години

Надявам се че и най простите *** наистина най простите вече разбраха кой е другаря доган кой го създаде и кой дърпа конците . И ако наистина е станало чудото и най простите са го разбрали значи са разбрали и кой извърши целия мафиотски преход ,приватизация или както се казва и това е СССР . Ай честита коледа на русофилите ,въпреки че те не вярват в Христос спасител а в ленин сифилитика

143

diasen

преди 8 години

До Анонимен браво колега с три думи каза цялата истина за ***...

142

случаен

преди 8 години

Джамбаски,Каракачанов,Буруджиева-чисто български фамилии .

141

Анонимен

преди 8 години

Бойко смело напред народа е с теб.

140

Анонимен

преди 8 години

Ми тая турска партия си я направи . БКП по волята на кремъл та да може да контролират турското малцинство у нас както си направиха и СДС . Та сега сме тръгнали да се чудноим етническа ли е не е ли ,мафиотска е другарю както всичко създадено от БКП и кремъл и точно това е важното другото е само за фон

139

Анонимен

преди 8 години

Какви са тези отвратителни коментари?!?Много пъти съм казвала,че не е нормално в България да има турска партия и да ни баламосват,че не е етническа партия....Всички български турци живеещи в България и тези живеещи в Турция със запазено българско гражданство и придобито и турско ЗНАЯТ ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ТУРСКА(но на мен ми казаха,че няма да стане веднага...).Освен това много турски граждани притежават дипломатически паспорти без да са дипломати,а с определени професии.Та Меркер и там ги оплес

138

цък--отговор:

преди 8 години

Нема разузнаване -----ЗАМИНАХА ЗА РУСИЯ ПРИ ПУТИН!Сега Сирия е приоритет------------чааааааак до напролет , докато утрепат Асад!

137

цък

преди 8 години

Ало, Прокуратурата!!! Разузнаването!!! Спите ли бе???Ще измъкнат държавата изпод носа ви без да се усетите!!!Събудете се бе ей, събодете се , че може да стане голяма беля!!!

136

Анонимен

преди 8 години

Ислямската роднинска генетика ти пречи жестоко. Ако кръвосмешаването водеше до позитивна еволюция нямаше да си толкова убеден в това Нато. Нато си гледа интереса И "много" И пука за Турция. Тлкова много че вече строят джамии в нейно име.

135

Анонимен

преди 8 години

Човек като чете коментарите направо му става жалко и смешно.Такива глупости и фантасмагории се пишат от хора които чули и не разбрали,политически обременени,не разбиращи голямата политика,не познаващи историята,заредени със злъч и омраза ту към Русия,ту към ТурцияПлюят,храчат без да погледнат себеси.Избиват комплексите си в саита.Едно разбирам,че ние българските граждани сме наи умните,наи можещите,наи великите и държавата ни е наи,наи.Руснаци,турци те са ***.Наи наи сме ние цървуланковци те

134

ЗА 315....

преди 8 години

...АМИ АКО НАТО ГРЪМНЕ РУСИЯ...??!!!!!Кво да прайме с тебе...А??!

133

221

преди 8 години

Знаете ли,че наскоро учени от Италия изследваха ДНК на българите и се оказа ,че 98% е чисто европейски произход.Като под 1% са смесица с други народи.Което ще рече ,че турци в България няма!Успели сме 500г. да запазим своята идентичност.Ето статията-society.actualno/novo-genetichno-izsledvane-bylgarite-sa-evropejci-njamat-turksko-mongolski-proizhod-news_449255.html

132

Анонимен

преди 8 години

Няма да се стигне до там. След като Рyсия гръмне Турция ДПС ще се разпадне от самосебе си. Нато ще седи И ще гледа. Ахмед Доган го усеща И правилно се застрахова.

131

някой

преди 8 години

До: 307И Британската империя също! Сега кралица Елизабет трябва да си иска САЩ обратно като колония, нали? А вместо това ги поздравява за Деня на Независимостта именно от Короната!

130

Анонимен

преди 8 години

Ненавиждам ДПС.Но виновни са некадърните български политици от 26 г насам!Политически кастрати и национални предатели!Затова турците си разиграват техни сценарии.

129

някой

преди 8 години

До: 309 (точно!)Не ти разбирам напълно логиката но има доста верни неща. Например, и Ахмед Доган както и Лютви Местан са били агенти на комунистическото ДС, което всички знаем, че беше филиал на съветското КГБ. Значи, и Доган и Местан са гледали към Кремъл в очакване на заповеди.Сегашният им конфликт изглежда малко странен.Още повече, спомням си добре как Доган навремето беше казал, че пътят на България към Европа минавал през Босфора.Наред с това, Путин и Ердоган бяха големи дружки...