16

ffff

преди 8 години

zashto nishto ne pishete za voynata v Nusaybin-Turcia ot nqkolko sedmici e zabraneno izlizaneto na ulicata zaradi prestrelkite povqrvayte mi polojenieto v Nusaybin ne e po razlichno ot Siria vsicki se pravqt na trite maymuni

15

SLwink7o

преди 8 години

Аз се чудя, защо толкова зачестиха трансплантациите в България, то каква била работата. Алоо, ДАНСА, нали четете по форумите. Направете малко мониторинг на трансплантациите и донорите в БГ, анализирайте малко ситуацията, токувиж излязло нещо интересно

14

Анонимен

преди 8 години

Скоро тези от ИД ще почнат да отварят за да се наядат. Ще почнат да рецитират одата:Отваряйте телата, някой си изкряскаИ трупове загризаха всички от ИД завчаска.Забулени и черни ислямистите ръфат ли ръфат.А руснаците отгоре ги бомбят ли бомбят.И нови *** се въргалят пак,А кучетата бездомни се нахвърлят върху тях.Живите се влачат,Кучета ги хапят.И от неоосманизма пак след толкова години,останаха само долни ***,въргалящи се всред степта,за назидание на света.

13

Анонимен

преди 8 години

Има замесени "цивилизовани" държави, които се облажват от търговия с т.нар ИД. Ислямът забранява човешкото да се отваря. Всичко е за пари, пичове :)

12

Анонимен

преди 8 години

Тъй като ИД я създадоха САЩ, то е ясно че и органите от мюсулманите отиват за САЩ. Те и наще лекари изнасят органи на запад, а тук хората чакат с години за трансплантации. Търговията върви в държави където на власт са фашистите като Украйна и др. Защо от Русия не се изнасят органи, защото моралът в Путин и Медведев е на световно ниво.

11

Анонимен

преди 8 години

Д-р Путин ще излекува всички болни от подобни мераци.

10

Анонимен

преди 8 години

"ИД може би се занимава и с трафик на органи"Както се казвше в един виц -'Майтапчии '!:)

9

я

преди 8 години

Апокалипсис сега, че после ще е късно !

8

@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

И къде отиват тези органи?! В елитни болници в Калифорния, Лондон, Ню-Йорк, Париж, Мюнхен... органите се разпределят първо за висшия ешалон, после за тези които все пак са събрали някакви пари...И какво излиза - ние демократичните, цивилизовани , възпитани , еродирани , морални и етични хора, представители на западната култура спомагаме за мизерията , неправдата, безчинствата и зверствата по Света... Възмутени сме от убиването на животни за кожа, но пък всички искаме да си купим кожено яке!

7

!

преди 8 години

Може би ? Тия животни режат глави без пари, а какво остава , ако вземат и някой долар....

6

Ala Bala

преди 8 години

Че тук няма нищо ново под слънцето. Така беше и в Косово, така е и сега в Украйна, а според слуховете така е било и в Босна, където мюсюлманите са снабдявали "запада" с евтина "стока". В различните конфликти се открояват имена като Хашим Тачи (Косово), Насер Орич (Босна), Олег Тягнибок (Украйна) и др. Абе все радетели на некви си там "ценности" (цивилизационен избор).

5

адвокат на Юлия

преди 8 години

Бившият адвокат на Юлия Тимошенко, Сергей Власенко, търгува с човешки органи, взети от още живи участници в сраженията в Донбасс. В търговията участват още бившият директор на СБУ Валентин Наливайченко, командирът на фашисткия отряд "Донбасс" Семьон Семенченко и украинската лекарка с германски паспорт Олга Вибер! Част от заработените пари се използват за финансиране на бандюгите от "Правый сектор". Наливайченко е агент на Цру от преди 10 години. Цру е най-голямата терористична организация в света.

4

Анонимен

преди 8 години

Кой финансира ИД?

3

Анонимен

преди 8 години

В текста се казва "може би" докато за евреина няма "може би", а със игурност.

2

Коледарче

преди 8 години

Бреййй! Ама Аллах разрешава ли търговия с органи! И с антики! Или всичко,което носи пари Аллах го разрешава! К'ъв е тоя техен Бог? Май и те не знаят къде се кланят!

1

Анонимен

преди 8 години

А Израел ги събира без документ от години! :)