36

муспи

преди 8 години

Зиг хайл майн Фюрер, привет и от България!

35

EP

преди 8 години

До Анонимен:) Явно все още има хора, които се възхищават на немците. Днешните немци не са онова, което едно време са били обаче. Това, което им е останало е сляпото следване на авторитети. Ако утре Меркел каже, че трябва да убиват бежанци, повечето от тях ще последват заповедта, защото идва "отгоре". На законите и на твърдата ръка може да се възхищава само някой, който мечтае за диктатура. Немците бяха един от най-умните народи, но днес са просто едни роби.

34

Do 65

преди 8 години

Американците са стъпвали на луната само във филмите на Стенли Кубрик

33

Kaltenbrunerr

преди 8 години

Аферим!!!

32

факт

преди 8 години

Германия в началото на 20 век е била център на световната наука.Всички известни математици,физици,химици са живеели иработели в немски университети.Всичко това рухва след идването на Хитлер.И всички бягат точно в САЩ.Няма по вреден за Германия от Хитлер.Ако не е бил той Вренер фон Браун би останал в Германия и немците,а не американците биха стъпили първи на Луната.

31

Shark

преди 8 години

ХМ ЩЕ СЕ СЕТИТЕ!!

30

хм

преди 8 години

Книгата е пълна скука и може да бъде съкратена поне наполовина ,защото е пълна с повторения ,които после редакторите н са посмели да корегират от страхопочитание км "фюрера" . Същата боза е и Въпроси н ленинизма от Сталин

29

Хитлер Адолфов

преди 8 години

Последно как се казва тая министърка? Ванка, Банка, Цанка, Данка, Манка? Как?А иначе браво за инициативата.

28

Хехе

преди 8 години

Какво се почва бе нация от пенсионери и турци с 200 танка и половината им самолети не летят.Какви злетаци има в бг не е реално!

27

Waio

преди 8 години

Почна се :)

26

Анонимен

преди 8 години

Кога ще изучаваме "тезисите" на Тодор Живков,и кой Му ги е съчинил?

25

Анонимен

преди 8 години

Стига с тоя Хитлер бе тоя изби половин Европа.Прави и здрав мъже и жени.Хитлер е бил с ислямистите какво ми го хвалите ето доказателствата за ислямисти във СС :https://en.wikipedia.org/wiki/13th_Waffen_Mountain_Division_of_the_SS_Handschar_%281st_Croatian%29

24

Анонимен

преди 8 години

Над 100 жертви в район заселен от християни след умишлен взрив в Нигерия.НЕ КУПУВАЙТЕ СТОКИ ПРОИЗВЕДЕНИ ИЛИ ВНОС ОТ ТУРЦИЯ.

23

Анонимен

преди 8 години

"...книгата на Адолф Хитлер "Моята борба" да бъде използвана с образователна цел..."за да се разбере ,че съвременните диктатори нищо ново не са открили !

22

Какво значи мързел?

преди 8 години

До АнонименМързелът е основен двигател на иновациите и прогреса. Ако евреите бяха мързеливи, нямаше да са богати. Има хора, които ги мързи да мислят и цял живот бачкат като хамали и прочее черноработници. Други работят с акъла си и без много да се напрягат физически печелят много повече от хората на физическия труд. Ако богоизбраният народ беше мързелив нямаше да управлява света!

21

ODESSA

преди 8 години

Тапирче, като не ти се занимава със глупости на майка си оная работа ли търсиш, неразпознаване а си за пиянство, и неразпознаване на майка си от алигатор?

20

ODESSA

преди 8 години

Хайде сега се изкажете от хелзинския комитет.

19

Анонимен

преди 8 години

До ЩиглицАрабите ще натикват немците в газовите камери. Чиста работа. Но ако решат може и да колят германците като гергьовденски агнета с ятагани. Немците ще се молят в джамията за милост. Арабите ще ги интегрират много бързо. Само арабска реч ще се чува по улиците на Берлин

18

Щиглиц

преди 8 години

пристигат композициите с сирииците, немците почват да си припомнят как се правят нещата ... и да образоват младежта

17

сега сме 2015!!!

преди 8 години

До сега сме 2015!!!Брееей, думата са.пун вече е *** дума, която подлежи на цензура според тоя сайт.