71

Агент Аньо

преди 8 години

Българите 500 години ги гърмя турска рязана карабина,ама май им е било малко.Като чета писаниците на анонимните агенти ми става мъчно за тях-колко жалки душички.

70

Анонимен

преди 8 години

Агент Сава се скарал с агент Павел

69

Анонимен

преди 8 години

Той изтъкна, че Доган е повече българин от всички българи и още със създаването на ДПС е поел курс партията да защитава интересите на България.Кажете, вие честно ли?

68

Анонимен

преди 8 години

Хаха...сега медиите на Пеевски (Доган) ще се опитат да го изкарат национален герой ли? :)Лошото е, че селяците им вярват.

67

командос

преди 8 години

Това е поредният удар на Путин срещу Турция. доган е жалка пионка

66

ас

преди 8 години

българите успяха за пореден път да разделят партията дпс. всяко разделение води до по малко гласове на избори и така ще продължи докато не се унищожи напълно ние турците трябва да сме единни .

65

Анонимен

преди 8 години

Наивно е някой да си мисли, че ръководството на ДПС се вълнува за България.До сега те само гласуваха за ГЕРБ, сега след това представление с Местан вече официално ще влязат във властта като "българска" партия и ще изместят сините на заден план

64

нкокадфгдсу

преди 8 години

Няма по-корумпирана, злобна и вредна сбирщина от така нареченото движение за права и свободи - мафиоти, ***, лихвари, далавераджии от всички възрасти, ислямисти, дилъри...вратата е отворена за всеки.Партията на отвратителните.Дори БСП не са толкова крадливи и отблъскващи.

63

Петьофи

преди 8 години

Тадаръковата *** не е българин

62

Анонимен

преди 8 години

Върховния вожд изпълзя от дупката си и побърза да оправдае присъствието си показвайки на раята кой кара влака,щом като има кой да му се радва значи сме зле ,ама много

61

Анонимен

преди 8 години

BSP=DPS!

60

Анонимен

преди 8 години

Самият Доган отбягвал срещите с турски лидери, защото ДПС е българска партия, твърди още неговият приятел.-----те затова го махнаха

59

Анонимен

преди 8 години

Доган съхрани мира в държата, във време когато имаше нестабилност навсякъде на Балканите и в същото време, създаде присъствие на ДПС във властта, Увеличи влиянието на ДПС, но същеврменон вкара и българи в нея, за да не го критикуват че е етническа партия, не търпеше да го командват от Турция, каза истини за обръчите от фирми - нещо което всички правеха. Подготви си наследник, беше политик от голям калибър.

58

Анонимен

преди 8 години

Това е вярно - Доган е повече българин, от половината български политици- А да не говорим, че е най-големият политик на прехода. АКо беше от чисто български произход щеше да заслужава ПАМЕТНИК.

57

Shopp™

преди 8 години

"Голям бохем, но стеснителен".... Звучи ми като "дървено желязо". Хем бохем, хем се стеснява, хем около него се въртят жени. И не се казва - употребява ли ги тея жени, какви са - чесни или компаньонки? Руската агентура почна някаква интересна кампания - вадят се от нафталина стари фигури, почват да пробутват идеи за руско-турски военен конфликт и на чия страна трябвало да застанем, ето что за БАЛАГАН разигрьйвается в лагерь полезньйх идиотов?

56

anonimen

преди 8 години

dogan e na KGB,oshte vednaj pokaza 4e e agent i donosini,tozi tatarin

55

Анонимен

преди 8 години

Местан вече спокоино може да премине в редиците на Реф. Блок при своите приятели ислямистите Корман Исмаилов и Касим Дал,там ще се чуства добре с останалите нац.предатели и евроатлантически марионетки марионетки от РБ които имат за цел да разбият България.

54

Анонимен

преди 8 години

От сараите само анти българска политика в действие !Иначе са сладкодумни , и се вият според международния вятър .

53

Божо

преди 8 години

До ИЗБИРАТЕЛИ в двата случая подкрепяш не РУСИЯ, а милиционерската власт в Кремъл, която гази Русия точно както гази и България, даже по-зле !!! И дпс, и атака са съветски ченгесарски творения !!!

52

Анонимен

преди 8 години

Слава на Доган и Волен Сидеров..