21

снегурочка

преди 8 години

То едно време при Деушка Мраз чакахме по няколко часа за портокали или банани,Кока Кола имаше само в кръчмите ,а пастърмата мислехме че се бере по дърветата.Просто Дядо ти Мороз беше мнооооого беден.Все пак беше от СССР,а те бяха няколко века след маймуните.То не че сега Русия е напреднала много.

20

Мен

преди 8 години

Този комерсиален праазник трябва да се забрани на всякъде по света. На Коледа хората трябва да седнат на скорма трапеза с питка и вино и да се помолят за един по - добър свят. дядо Коледа е измеслен еврейски герои, чиято цел е да обира парите на тате и мама. Това е една суетня и пълна простотия. Едно време дядо Мраз носеше ръкавички и шслчета за подарак. Сега трябва да носи смарт телефони, плейстейшъни, дронове и други играчки за които мама и тате трябва да работят два, три месеца.

19

Shark

преди 8 години

В отговор в Европа трябва да се забрани честването на всякакви муслимски празници, разни байрями-майрями, да си вървят у тях си да празнуват.

18

Анонимен

преди 8 години

В Сомалия има християни.Тях какво ще ги правят?А вчера лудите брунейци заплашиха с 5 години затвор всеки мъж,който се облече,като Дядо Коледа.Когато дойде байряма,ние кого да арестуваме?

17

Кукувица

преди 8 години

Те в Сомалия са забранили и тоалетната хартия, защото не знаят как се използва. Да не говорим за писалките...

16

а де

преди 8 години

Тия пък..Забранили Дядо Коледа..

15

СЕКС

преди 8 години

ИСЛЯМСКИ ТОТАЛИТАРИЗЪМ

14

дебелогъз депутат

преди 8 години

Смиреност и толерантност спрямо ислямската инвазия.

13

Unufri

преди 8 години

Религията на мира все пак :) Ако вземеш, че празнуваш Коледа, може съвсем мирно да ти резнат главицата.

12

Анонимен

преди 8 години

Днес в Сомаия и Бруней, а скоро и в Европа.....

11

Разян читак

преди 8 години

Ислямистката партия на Ердоган е заповядал на своето протеже - ТИКВАТА да убият Доган.Тиквата,Плевнята,КОЙ,Места, Бисеров продадоха БЪЛГАРИЯ на турски ислямисти.Мечтата на Ердоган е да превърне България във втора ислямистка Сомалия. 10 год. деца със забрадки насила биват сватосани за два пъти по-голям и от тях мъже. Има и доказани случаи на детски смърт след първата брачна нощ.Да живее Волен Сидеров. АТАКА! На следващите избори съм за АТАКА И РУСИЯ.По-добре комунист от колкото разян.

10

Анонимен

преди 8 години

Да бе ще взема на сериозно какво искали някакви си които стоят в умственото си развитие между човека и ***. Местя го направо без да мисля

9

Анонимен

преди 8 години

Тия маймуни май забравят кой ги храни и от къде идват помощите за тях, май от тия страни където се проповядва християнството. Като толкова мразят нашата религия, защо идват в европа.

8

Анонимен

преди 8 години

Никога не бих стъпил нито в Сомалия нито в другата клоака.Между другото в Бруней както мразят всичко християнско местния падишах не пропуска изложение на автомобили в Европа а жените му у версачи и гучи.Интересно щом са толкова правоверни що не си ползват само ислямски марки автомобили и дрехи?И те са едни измислени лицемери.

7

toi

преди 8 години

ЧЕ НА КОЙ МУ ПУКА ЗА СОМАЛИЙЦИТЕ,В ТЯХНА ЧЕСТ ЩЕ УДАРЯ ТРИ РАКИИ И ДВЕ ВРАТНИ ПЪРЖОЛКИ.

6

Наблюдател

преди 8 години

Таджикистан също забрани празнуването на Коледа и Нова година преди няколко години.

5

анонимен

преди 8 години

резултат от интеграцията

4

Анонимен

преди 8 години

Иронията е че най-нетолерантите по религия най-гръмко крещят за толерантност към самите тях.

3

Рачкур

преди 8 години

Да видим кога ша почни големия кютек! Щото такъв неизбежно ще има и то в обозримо бъдеще.

2

РАЧКУР

преди 8 години

СКОРО И У ЕРОПАТА ПИЧУИ! ГАРАНТИРАНО ОТ МЕРКЕЛ И СИЕ.