49

грозния

преди 8 години

Е МНОГО ЯСНО ВСИЧКИ БРАЗИЛЦИ И ФЕСОВЕ КАРАТ БМВ НАЙ-СЕЛСКАТА И КОМПЛЕКСАРСКА КОЛА

48

UBIITE MANGALA

преди 8 години

UBIITE GO S ZENITNO ORUDIE

47

дебелогъз депутат

преди 8 години

БХК защо спи,веднага да защети тоя демократ за човешки цености.

46

анонимен 2

преди 8 години

До АнонименТея мръсни гнусни изверги заслужават смърт,те за освобождаване реват!Обесете тая гад,кво ги търпите толкова и ги мотаете!

45

Анонимен

преди 8 години

Ако в България няма смъртно наказание, не може ли да сключим договор с друга страна извън ЕС, която да им тегли куршума, след като ги осъдят? Все ще се намерят желаещи. Сигурно вече са ги разкатали от секс в ареста и са ги накарали да ядат свинско, но това не е достатъчно, далеч не е!

44

Анонимен

преди 8 години

А ми то и затворниците ни такива. Такъв човек трябва да се обгрижва по няколко пъти на ден докато не влезе в правия път

43

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

СПЕШНО!!!ЗАКОН ЗА ОТНЕМАНЕ НА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО И...КЪМ ИД-ТЕРИТОРИЯТА.

42

Анонимен

преди 8 години

всички коментари до: 49 са до този коменатар:От турците дори *** не става, за да ги наречеш бок.луци! Това е единственото племе по тази част на нашата галактика, от което нищо не става - дори гюбре за ливада!

41

:) :) :) - Xa xa xa

преди 8 години

От турците дори *** не става, за да ги наречеш бок.луци! Това е единственото племе по тази част на нашата галактика, от което нищо не става - дори гюбре за ливада!

40

Анонимен

преди 8 години

Абе глупав български народе , не се науче че Ромите са нито българи нито турци в България , сигурно в Америка са Американци ***

39

Анонимен

преди 8 години

A da doidem do toya pristak ahmet neznam si kakiv do jivot da ostane v zatvora

38

Анонимен

преди 8 години

Bmesto dase obvinyavate edin na drug a pazete bg viye dvama se kara tretiya peçeli Taya duma ste zabravili bilgarite golemi ribi ot kide znaete ce bilgarite nyama prist v tova ama za vsicko vinovni romite na vasata rabota idva tova zasto ne znayat dase opravdavat viye poglednete golemite ribi ane malkite

37

Баварец

преди 8 години

Не мога да разбера защо са му подарили БМВ?Някъде в Корана да пише за БМВ?Убеден съм обаче,че за камили пише.Защо не са подарили на човека една(илиняколко)камили,та да разбере,че Всевишният го обича.Въпиюща несправедливости дискриминация...

36

до: 49

преди 8 години

Ти не резбираш ли този на снимката е Ром като теб , дефакто псуваш собсвения си Ген

35

до: 49

преди 8 години

казал Българизиран ром , Византия виновна че ви допуснала на Балканите

34

до 49

преди 8 години

а утре ще седиш на работа, в транспорта или в магазина редом с тях.

33

Ни онова,ни това

преди 8 години

По време на тоталитаризма,когато учех висше,колега защити курсова работа по наученкомунизъм с тезата:"Идеологическата диверсия е там,където не сме ние..."Под ние имашепредвид надъханите,с" правилен мироглед,на правилни позиции"комсомолци.Ако направим екстраполация на ситуацията:радикалният ислям е там,където липсватидеи,където моралът е заменен с дребнави интереси,където личното облагодетелстванее първа грижа.Породеният от това неравен старт изблъсква младите към исляма втози изроден вид.

32

Анонимен

преди 8 години

Няма държава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен--30;Теб да ударят по главата ,че е куха русофилската ти кратуна.

30

Анонимен

преди 8 години

До Асан (26)Пич, 90% от мюсюмалните в цял свят осъждат действията на тея ***. Част от по-нормалните мюсюлмански държави, Турция, и др., чат пат им изсипват експлозиви на главичките. Ти сериозно ли, с тва мнение, или просто се майтапиш/тролиш. Ако е второто - опасно бате, в днешно време тея "шеги" имат последствия, по-добре недей.