14

Анонимен

преди 8 години

До АнонименROBE ROBE...

13

Анонимен

преди 8 години

"Бедност, безработица, липса на бъдеще, кошмарно здравеопазване, най-висока смъртност и най-ниска раждаемост в Европа, нови скъпи винетки... Изборас е голям, а списъка изобщо не е пълен"Мрънкачите пак задръстиха форума. Де що има неудачник, си изплаква мъката тук. Да не говорим, че нито едно от горните твърдения не е вярно. Ама като си некадърен и не те вземат на работа, ще си беден, като не си плащаш осигуровките, здравеопазването става кошмарно и т. н.

12

Kumur

преди 8 години

Kolko bg darjavni slujiteli sa v zatvota - s rairani drehi prez 2015 godina?

11

палома

преди 8 години

Събитието на 2015- та година е че НЕ започна третата световна война!!!!!! Положени бяха много усилия тя да се случи. Няма да споменавам от кого. В същото време бяха положени двойно повече усилия тя не се случи. Няма да казвам от кого. Вие знаете. И светът знае. Да благодарим на когото трябва! Аз го правя. И да се помолим на Бог да му дава здраве и сили.

10

Анонимен

преди 8 години

* Унищожихте плодовете на десетилетния национален труд! * Продадохте десетократно по-евтино индустриалните мощности! * Родихте хиляда нови милионери за сметка на милиони обеднели! * Създадохте най-голямата безработица в Европа! * Разпръснахте по света 800 хиляди млади хора! * Направихте от специалистите улични продавачи и охранители! * Превърнахте боклукчийските кофи в спасителен изход! * Намалихте нацията с близо 2.500 милион жители! ЧЕСТИТА ВИ ДЕМО-НИКРАЦИЯ

9

qwe

преди 8 години

Аз съм *** и вие сте прости - затова ме избирате.

8

Анонимен

преди 8 години

2016 най-вероятно ще е последната за България в този вид.Скоро Асфалт паша и Ердоганя ще я разпарчатосат!Дано братята руси отново ни спасят от това което ни готвят!

7

Анонимен

преди 8 години

Най-главното събитие в България е, че Бойко отново натри носа на комунизите, а другаря Станимишев избяга в Брюксел и сложи пияндето Миков да го замества

6

ист

преди 8 години

Най важното събитие през 2015 година е, че нищо в България не се променя.

5

Анонимен

преди 8 години

Събитието на годината , е че имаме стабилно правителство и най добрия Премиер г-н Борисов. Другото важно събитие е , че БСП изтече в мръсния канал и сега България стана по весела страна . Пожелавам на червения *** другата година да плюе от сутрин до вечер ГЕРБ и Борисов та да се затрие окончателно омразната на целия народ БКП-БСП . Айде чао *** , отивай при сланинката и ракийката .

4

факт

преди 8 години

Събитието е ,че тиквите пак си избраха тиквата ,и за това де не реват !!

3

Анонимен

преди 8 години

грешка - вместо студена вълна - да се чете студена война.

2

Анонимен

преди 8 години

много некоректен въпрос - събитието за българия или събитието за света? събитията са света са две - имигрантската вълна и новата студена вълна. А за България - неуспехът на съдебната реформа и състоянието в което изпадна родния ни футбол. Също и разчеплението на ДПС.

1

Pandou

преди 8 години

Kade e otbornata snimka na kabineta ministri ?! Ili sa huknali po ofshorni hoteli?!