11

тирани

преди 8 години

При тези и саудитите, краварите нещо не бързат да натресат "демикрация" както в Северна Африка.Явно има добри тирани и лоши тирани...ама за ФАЩ!

10

Анонимен

преди 8 години

Я му пратете два самолетоносача на ХасАнал бей, издумкайте му банковите сметки и инвестициите зад граница и ще започне да цвърчи като грозен гном - какъвто е всъщност!

9

А тогава

преди 8 години

Брей този ислям-голяма наука! Едни учи да уважават другите религии.Други учи да воюватс друговерците(неверниците).Човек не знае кое е право...Сещате ли се защо във фундаменталните науки ислямските страни ги няма?Откъде "учените"да са сигурни кое е по шериата и кое-не?По-добре(и по-безопасно)е да изследват световните тенденции за цените на камилските фашкии и костилките от фурми и маслини и да осигурятпомпенето на петрол за неверниците.А петролът като свърши-я камилата,я камиларят...

8

а1

преди 8 години

Мъдро решение. Догодина може да забранят и немюсюлманите. Гарантирано това е страхотна политика, нема как да не проработи, има шанс, сейв#дебилни_вождове.

7

Анонимен

преди 8 години

До BURZUMЕ, не казвам, че ще стане за 1-2 или 10 години, но рано или късно ще отпадне като източник на енергия. А и едно е да се използва масово в целия свят, друго е само в химическата промишленост. Дори и да не отпадне напълно, употребата му рязко ще намалее и няма как това да не ги удари сериозно по джоба. Колкото до Володя мислиш ли, че американците или японците ще се допитат до него преди да почнат да произвеждат масово коли на ток?

6

Анонимен

преди 8 години

До 5Тя и авторката на статията не беше ги чувала, нищо че разтяга локуми и преразказва чужда статия. Иска да я смятаме за умна и не дава линкове да видим с очите си откъде е новината.

5

Анонимен

преди 8 години

До BURZUMВсе тая, важното е, че петролът ще стане напълно безполезен. А и нямах предвид само Бруней, а и всички останали мюсюлмански държави забогатели от петрол. В Катар например пустини да искаш...

4

Анонимен

преди 8 години

Тея не ги бях и чувал...

3

Анонимен

преди 8 години

С нетърпение чакам денят когато всички коли ще почнат да се движат на ток! Искам да ги видя тия умници тогава какво ще си правят петрола? И как бързо ще се върнат към обикалянето из пустинята с камили! Защото те още са си на това ниво и без петрола са си просто примитивни племена.

2

Анонимен

преди 8 години

След 200 години ще почнат и в Европа забраните за празнуване на Коледа.

1

Анонимен

преди 8 години

Защо не пускате никога в сайта си директни линкове към източника на новината, както правят всички нетни медии? Защото се страхувате, че ще хванат лошия ви превод, или блог.бг откъдето сте преписали новината?