164

ники

преди 8 години

Нито съм за русия нито за турция но ще дойде момент когато русия ще удари турция вие май сте слепи и не го виждате а само си бърборите тука

163

Мучачос челеби

преди 8 години

Доган се покри за малко,защото търсеше подходящо трасе за да отклони Дунава и захрани Водното огледало,а от там и Турция .След като Бойко отреже лентата,време е да пуснем Хидроинженера с картонено кану по живо и по здраво за да подготви Турция за членство в ЕС и създаде обръчи от фирми и турско ДПС .

162

БГ

преди 8 години

ЗА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ЧУВАМ,ЧЕ СА ХОДИЛИ В ТУРЦИЯ ПО НЯКАКЪВ ПО ,ИЛИ ТЕ СА ИДВАЛИ НА ЛОВ В БЪЛГАРИЯ,НО ЗА ДОГАН НЕ ЧУЛ ДА ХОДИ НА ЛОВ ИЛИ ПО НЯКАКЪВ ПОВОД В ТУРЦИЯДОКАЗА СЕ ДОГАН ЧЕ Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН,МОЖЕ ДА Е ЗАБОГАТЯЛ,НО Е УМЕН,А ОСТАНАЛИТЕ ЗАБОГАТЯХА И СИ ОСТАНАХА *** И ВОДЯТ БЪЛГАРИЯ КЪМ ГИБЕЛ.

161

нанов

преди 8 години

Ех, нинов, нинов! Що за речник използваш?! То и други агенти още се подвизават в политиката и ни поучават всеки ден. Но такива са реалностите. А човек трябва да подбира думите дори спрямо тези, които не харесва. А и Догана тука е прав. Щото за великите сили ние сме твърде незначителни и ако се развихрят, хич няма да питат кой какъв е.

160

нинов

преди 8 години

ЩОМ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ОПРЯ ДО ТОЗИ РОМ И ГО ПУСНА ДА СМЪРДИ, ПОЛОЖЕНИЕТО ИМ Е МНОГО ЛОШО! !! РУСИЯ Е ПРЕД СИГУРЕН ФАЛИТ И Е АКТИВИРАЛА ВСИЧКИ АГЕНТИ И *** В ПОСЛЕДЕН ГЪРЧ !!! ЗАКЪСНЯЛИ СТЕ И ВАДЕНЕ НЯМА !!!!

159

Анонимен

преди 8 години

Който не вижда, колко крещящо прав е Доган, е природно безкрайно неинтелигентен и е по-близко до растенията. Доган не е светец, ала е и умен, и талантлив, и има топки да казва нещата такива, каквито са. Жалко, че реши да се реализира /блестящо/ чрез вечно ограничаващия го модел на партия на малцинството. Ако беше направил една нормална общобългарска партия и не беше приобщавал хора, като Бисеров и #Кой, вероятно и той, и България щяха да спечелят повече.

158

Анонимен

преди 8 години

Кой би повярвал, че Сидеров и Доган ще запеят една песен. Каква стана тя?Оказа се, че сучат от една мамаша.

157

Анонимен

преди 8 години

Въпреки подкрепата, която Доган получава от своя проруски съмишленик Райчев, не може да бъде скрит от внимателния наблюдател поредния опит България да бъде отново поставена в разкрачена поза, а следователно и отслабена. Тук прозира изпълнение на външна поръчка, което навярно отново щедро ще бъде възнаградено. И това национално предателство не може да бъде скрито зад думата "баланс" и други философски клишета. Защото интелигентният човек се досеща, че преди да балансираш трябва да имаш котва.

156

М

преди 8 години

Путин се е скарал за позицията на Местан за свалянета на руския самолет! Сега ще сложат някой удобен на Кремъл! Тия правят в България каквото си искат! Не желая да съм повече колониален роб на мужиците ! Емиграция!

155

Анонимен

преди 8 години

Доганя го боли оная работа за българската държава.Цялата болка и огромно притеснение за него и най -близките му от сарая е за благинките,които натрупаха през криминално-демократичния преход.А те никак не са малко!Такъв сладък живот си осигуриха през тези 26г,.че и в розовите им сънища не се е явявал.Анадън му??

154

Анонимен

преди 8 години

В дпс е извършен преврат чрез доган кремъл си връща управлението на дпс а от там и на държавата . Местан се крие със семейството си от няколко дни в турското посолство . Време е дпс да се покаже като страж на руското влияние в . България какъвто е била през всичките 26 г на преход между другото

153

Анонимен

преди 8 години

След като гн Борисов набута партийните секретари и ДС,за кметове във герб.По добре и зъдължително сега ми тогава си искаме гн Путин.Няма връщане назад.Искамеси истинските партийни секретари.Неможе ти преди изборните си речи да ги плюеш,а като вземеш власта дъги грабниш във власта.Никак нестава.За всичко герб ни излъга.Нищо повече не им вярваме на герб.Бутилката се счупи,духът изчезна.Гн Премиера никога не трябва да греши.

152

Анонимен

преди 8 години

Той и Доган го разбра , няколко кандидат президенти на САЩ не искат да приемат мюсолмани ! Искат проблема да се каже ясно : Радикален Ислямиски Тероризъм ??А Турция подкрепя ислямизирането ??И Доган го подкрепя , но сега се сетил в кризата за България ! Що така !

151

а1

преди 8 години

Каква Турция? Каква Русия? На тази територия живеят 90% българи, тук там неусетило се турче. Да си гледаме собствения г ъз. това е моето предложение.

150

Анонимен

преди 8 години

Мислещ за . България ,ама другата неделя . Мислещ е ама за руско турската вечна дружба дето вече никаква я няма . Е може пък ердоган да е решил да го използва за посредник между него и москва ,все пак сава е агент и на двете държави у нас

149

Анонимен

преди 8 години

Ми има и шиити, алевити в България, може и с Иран, не е речено с Турция, в Иран живеят 30 милиона азери, или по-чисти турци от тия дето са в Турция, смесени с албанци, кюрди, араби, босненци и прочие а има и алияни, които пък са с Русия Доган отново е прав

148

Анонимен

преди 8 години

Агент Сава се разкри, явно бачка за рашките.И той е руско-турски националист като Сидероглу.

147

Анонимен

преди 8 години

Нито Европа е зле, нито Сащ са загубили лидерски позиции.Естествено според руската пропаганда имало "възраждане" на Русия. Ако под възраждане разбират да стават по-бедни, така е...

146

мунчо

преди 8 години

Брей, чакат нещо Доган да каже-и да почнат-леле, къв е умен, леле само той разбира. Че на всички отдавна ни е ясно, че ЕС е ицчерпан-защото причината е, че основата ме у основана на неморалност, *** и отричане на християнските ценности.САЩ, откакто избраха тоя мюсюлманин за президент също са в криза.Това и аз го пишех,ама ми триеха мнението!

145

Анонимен

преди 8 години

Европа била зле ,хахахаЗащо му се обръща внимание на тоя платен доносник ?