34

Анонимен

преди 8 години

Натяга се гайката във фашистката диктатура. Тея юнаци от ФСС са цивилни, което означавя че всеки цивилен може да се представи за такъв, тъй като не трябва да се легитимират. Слабото място на народа е че не могат да притежават оръжие, иначе Жужо отдавна да е паднал...

33

Анонимен

преди 8 години

Следващото което ще последва в ссср 2 ще е извънредно положение и накрая ще завърши с голяма народна любов към един малък голям другар на 60г

32

Демократична Европа

преди 8 години

Не ги бъркай краварите в делата на свинярите.Руската *** е необятна и пълна с червена свинщина.Да им е честито,обръча се затяга на путлеровата диктатура.

31

Анонимен

преди 8 години

леле колко са изостанали!Те краварите откога стрелят по всичко дето се движи, мърда или диша!

30

Жеков

преди 8 години

За себе си ,мога да кажа ,че винаги съм бил ЗАПАДНО ОРИЕНТИРАН..Обичам руския ,народ ,обикновенния подтиснат ,лъган и обезправен народ..НО НЕ ОБИЧАМ ,КРЕМЪЛ И ХОРАТА КОИТО УПРАВЛЯВАТ ОТТАМ,тази голяма полу-феодална империя.На 59 години съм и знам ,какво е бил "онзи строй",който ни го натрапиха ,когато ни окупираха преди 71 години.НЕ ЖЕЛАЯ ,ДА СЕ ВРЪЩАМ ,НИКОГА В "ОНАЯ" СИСТЕМА..ВЪПРЕКИ,ЧЕ ТОВА Е НЕ-ВЪЗМОЖНО ДОРИ..! Не желая да ме управляват хора ,които ,могат ,да бъдат определени ,като .."***"!

29

Анонимен

преди 8 години

Лично аз съжалявам руснаците, защото те разполагат с потенциал да работят и превърнат Русия в просперираща държава. Руският народ е дал множество гении на човечеството. Единственото, което му пречи, е, че от векове е потискан, мачкан и унижаван от собствените си управници. Управляван е само и единствено чрез деспотизъм, тоталитаризъм и диктатура. Резултатите ги виждаме.

28

Майк

преди 8 години

До 36Да в Америка полицейската бруталност и подслушване и следене от АНС са ужасни. Не искам и Европа и Русия да тръгват по този път това е път който води към много лош край. Това са средства които се използват от тирани, от тоталитарни управления които нямат доверие в народа си и го следят, подслушват и малтретират с помощта на органи за репресия каквито са полицията и службите за сигурност с разширени правомощия. В такива условия свобода няма, нито на словото нито на нищо. Има мракобесие.

27

Анонимен

преди 8 години

Драконовите мерки за сигурност на Путин показват, че той не се доверява на "високия си рейтинг".Въжето е смазано !

26

xxx

преди 8 години

Ситния бъзльо какво изока по въпроса?

25

Анонимен

преди 8 години

КГБ кликата се барикадира ! Мужика много си обича диктаторите, но до време.

24

Шаренкова

преди 8 години

Помия!Цял народ-клоака!

23

РЕАЛНО

преди 8 години

Подслушването на телефони и убийствата на собствените си граждани е патент на САЩ--незнам защо ревете тук бе шороши......Явно сте забравили,как службите за сигурносмт на Б.Дом разтреляха една жена заедно с бебето и.....

22

Анонимен

преди 8 години

Юбилейната годишнина от октомвриската революция идва със страшна сила...и руските комунисти започват да "снишават".

21

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТи си лаладжията, дето ни пробутваш евтините болшевишки номера - видиш ли под благовидния предлог за благото на народа, да дадем пълни права на въпросните башибозуци да грабят и убиват на общо основание, под закрилата на закона. Нали уж кгб били най-великите, винаги всичко за всички знаят и никой не може да ги изненада. Не разбирам защо за им такива правомощия, те ще заловят теорирстите още преди да са си го помислили атентата..!

20

Анонимен

преди 8 години

Путин прилага КРИМските практики и към собстветия си народ !

19

Анонимен

преди 8 години

Сега ще креснат пак Урааа сите русоробиВ крайна сметка те не знаят какво да правят със Сбободата, тя им е чужда, натрапена отвън ужким ценност, която те презират.

18

Анонимен

преди 8 години

Да.а...а, Путин обяви, че кризата е "отминала" !!!

17

Симеон

преди 8 години

Това вече не е само най- полицейската държава, това вече е изцяло фашистка държава.

16

Анонимен

преди 8 години

До Майк...Това за САЩ си го написал-нали...Щото написаното от теб е потвърдено във всяка една буква за полицейщината на американците---

15

Майк

преди 8 години

Една от най-лошите страни на комунизма беше именно тази полицейщина, това следене и предателския манталитет който службите за сигурност поощряваха като стимулираха най-лошите черти у хората като доносничеството. Като стимулираш доносничеството и взаимното следене ти разваляш хората и ги превръщаш в негодници и жалки, недостойни за доверие доносници. Какво доверие и обща цел могат да имат тогава хората?