10

Анонимен

преди 8 години

NE PLASHTAI I SHTE SI SPESTISH GLAVOBOLIATA.

9

Анонимен

преди 8 години

Бях се затичал да внеса едни пари за да може да откият още някоя частна клиника дето ще цоца от касата, но се спънах с левия крак и се върнах.

8

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

абе как измисляте законите да крададе здравните застаховки в русия за без работните е безплатна а за работещите си плащат данък част от данхка отиват в пенсионият отдел и здрвеобслужването.ето ви ес.плачехме да сме в ес

7

Cartman

преди 8 години

Ежемесечно в здравната каса от мен и от работодателя ми влизат около 300 лева за здравното ми осигуряване. Жена ми е здравноосигурена и е в майчинство. Обаче когато се наложи все за нас няма направления пък и да има какво, те ти спестяват цената на един преглед-30лв, а лекарствата никой не ги поема. Годишно нашето здравноосигурено семейство плаща средно по 200лв на месец за лечение. Е аз не искам да се внасят пари в здравната каса от мен и жена ми, искаме си парите и сами ще се лекуваме!

6

Анонимен

преди 8 години

Плащайте и не се разболявайте, че при личния ми лекар от края на Ноември на вратата с големи букви пише "направления до края ня годината НЯМА"И да не забравите да уважите партизанската внучка като си купите винетка.

5

Аз

преди 8 години

Здравноосигурена съм, вчера бях на лекар с направление и си платих като поп. Не виждам никакъв смисъл да плащам оттук насетне.

4

anonimen

преди 8 години

palna bezmislica te sega ne si pla6tat a kato gi napravqt za 5 godini 6te xuknat

3

Paripari

преди 8 години

A:-):-):-):-):-):-)sega plastame gazovoto parno....26℃

2

Анонимен

преди 8 години

Това отнасяли се за амунджите? Или те както винаги са с карта?

1

300 лева заплата

преди 8 години

дали е възможно правителството на ГРОБ да ме разведе за к..а?