61

До 87

преди 8 години

Прав си, само дето им "подхвърлят" не е коричка, а стотици милиони, които гърците разумно усвоиха - хем парите отидоха не в джобовете на единици олигарси. Множество дребни и средни бизнесмени и фермери се облажиха. Сега ще им оправят и дълговете.Само ние лапаме "мандолини", защото нашите политици ни поставят в такова положение, а изпускаме много от това, което ни се полага от европейските фондове. В замяна, изплащаме милиарди заеми, с които близки до властта фирми правят правят печеливш бизнес

60

Анонимен

преди 8 години

Тази "крачка" е част от "икономическите" "реформи", които са наложени на Гърция, за да им подхвърлят поредната коричка сух хляб.Следваща стъпка: изхвърляне на предмета Религия от училищата.Когато баба и дядо живеят, за да се трудят, а синовете им живеят, за да се забавляват, то внуците им ще просят милостиня.В Гърция това вече е факт.

59

Отврат!

преди 8 години

С други думи, православието им не е истинско, а е само лицемерна поза!

58

Анонимен

преди 8 години

В Спарта - най"мъжкият" град- държава в древта Елада е било нормално войните им да са г**йАлександър Македонски - има същата репутация

57

Анонимен

преди 8 години

За Гърция исторически е логично да приемат хомосексуализма.Остров Лесбос и поетесата Сафо са на почит тамОт друга страна най-мъжкият им град-държава е известен и с "мъжката" любов, а младоженките са били с бръснати глави в първата брачна нощ, за да може да бъде консумиран брака

56

Кои го налагат?

преди 8 години

80, наистина ли не разбираш или се правиш на чалнат? Едно е хората да се раждат с гейски наклонности (носи си ги наздраве) и съвсем трето и пето е легализирането на еднополовите бракове, осиновяването на деца от еднополови двойки и агресивната пропаганда по всички възможни начини на това отклонение от нормалните семейни ценности.

55

Анонимен

преди 8 години

Бог ще ги съди един ден!Левит 20:13 Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях.

54

Анонимен

преди 8 години

Няма лошо. Ако не го бяха разрешили гей двойките щяха просто да си живеят заедно на семейни начала. Брака е отживелица, но предполагам за някои е все още важна традиция. Това, че е разрешено не значи, че гейовете ще се увеличат...

53

:-)

преди 8 години

Семейните ценности са оръжието на Кремъл. Традиционните ценности са путиновска пропаганда, а европейските ценности акцентират върху г:ей браковете. Модерни сме. Прогресивни сме. Дали и аз да не обърна резбата и да си продам задния двор?

52

Стамат

преди 8 години

Значи само 193 гея си имат в парламента, а не 240!

51

Dublin

преди 8 години

Mi ...., samo vizte kak izglezdat tri ot vurhovnite sudiiki v kravarsko, uzakonili sodomiata i ste vi stane predelno iasno...riafan.ru/328832-sudya-otkroy-lichiko-kak-vyiglyadyat-razreshivshie-gey-braki-v-ssha...

50

Анонимен

преди 8 години

- СИНЕ .ДОБРЕ ДОШЪЛ И НА НОВИЯ ТИ СЪПРУГ....ХАХАХАХА

49

Анонимен

преди 8 години

Това сигурно е била точка едно от условията за кредита :)Горките елини- връщат истинската -мъжката любов от древността....

48

Лайм

преди 8 години

До 65Моята преданост е към Бог и Божия Агнец Иисуса Христа а не към Путин. Аз подкрепям Путин дотолкова доколкото той е защитник на християнските ценности и стои срещу злото идещо от запад, от сатанинските общества. Запада е носител на злото тъй като е в ръцете на слуги на дявола, затова вонята на демонски доктрини и морално разложение лъха от запад. Злото и сатанизма са си зло и сатанизъм откъдето и да идват, но този случай те идат от запад!

47

Лайм

преди 8 години

До 65Ако утре както казваш ти същото нещо се случи в Русия, ще кажа че голямо зло се е случило в Русия естествено! Няма да пощадя и Путин от критики ако това стане. Злото си е зло където и да е. Въпроса е че тези неща стават заради слугите на дявола, членовете на юдео-масонерията и тайни сатанински общества които налагат безморалността си и липсата на ценности навсякъде където се доближат гнусните1 им пипала като маскират гнусотиите1 си като "ценности".

46

Лайм

преди 8 години

До 65Робовладелските структури на МВФ и Световна Банка които тиранично настояват да контролират всеки аспект от живота на длъжниците си което обикновено включва вдигането на цените на всичко и последвалото сриване на жизнения стандарт на хората и моралното разложение. Не трябва да се взимат заеми от МВФ има много други места от където да се вземат. Да се вземат от другаде, да се изплатят на МВФ парите и всички промени направени под натиска им да се отменят и изличат от правния ред.

45

Ото Скорцени

преди 8 години

Не мога да разбера защо Хитлер е преследвал гейовете...като сега всеки трети германец е гей...

44

Лайм

преди 8 години

Господи знам, че ще им въздадеш според делата им. Знам, че не забавяш да въздадеш лично в лицата на тези които те мразят. Знам и че Ти си дълготърпелив и дано дочакам да видя с очите си отплатата ти на Твоите врагове и слуги на дявола, амин.

43

Лайм

преди 8 години

Това е голямо зло и извращение, съжалявам за гръцкия народ че заради парите на робовладелците от МВФ и Световната Банка - структури на злото се допускат такива гнусотии и зло в очите на Бога и човеците. Това естествено е работа на слугите на дявола т.н "западни елити" и членове на юдео-масанерията и тайни сатанински общества. Тяхната пълна липса на морал и ценности е маскирана парадоксално като "ценности". Ценности на ***.

42

Анонимен

преди 8 години

Още от момента, в който се продаде Ципрас, стана ясно накъде върви Гърция, но няма да им се размине, скоро ще има гражданска война.