11

Ромчето...

преди 8 години

КВО ДА ПРАЙМ СЕГА:...като съм си дома ---не ядем за икономия......а , като съм на гости и е муфта--ядем и за ...умрелите...

10

Глупости на куб..

преди 8 години

ВСИЧКИ ХРАНИ СА ВРЕДНИ-----АКО СА ПРЕДОЗИРАНИ И ...ПРЕКАЛЕНИ!ХОРАТА СА ГО КАЗАЛИ..."***--глава затрива.."....ха,хахаааааааа и "прекален светия --и Богу не е драг..."

9

Лора

преди 8 години

Това истина ли е?Още ли ползвате маргарин?Като ползвате интернет ,потърсете информазия за маргарина...И стига вече с тези....растителни....И за яйцата говореха ,че са вредни....Имам познати вегетарианци....родило им се зелено бебе...Всичко е в дозата....Меда е полезен ,но ако изядеш един буркан ...какво става?

8

ПОЯСНЕНИЕ:

преди 8 години

МАСЛОТО --Е ДАЛЕЧЕ ПО-ОПАСНО ОТ МАРГАРИНА!маргарина ---се прави от растителни масла и извлеци..а ,маслото ---е от животински мазнини и е пълно с ХОЛЕСТЕРОЛ...НЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМ МАСЛОТО ----ЗАЩОТО Е ДЕФИЦИТКА/немско/ , СКЪПО И ...СЪЩО Е ПЪЛНО С растителни съставки и затова е "ПЪЛНО МЕНТЕ"!В България --МЕНТЕТАТА- /..с набухвателите/--се слагат в стоките , за да им падне СЕБЕСТОЙНОСТТА НА ПРОИЗВОДСТВОТО --И ДА ИМ СЕ ВДИГНЕ- % -на печалбата!ЧИСТИТЕ И КАЧЕСТВЕЕНИ ИЗХОДНИ СУРОВИНИ -СА СКЪПИ!

7

Анонимен

преди 8 години

Щом ми предлагаш рецепти с маргарин,ясно каква готвачка си.

6

a

преди 8 години

не се слага маргарин, а краве масло разстопено на водна баня

5

Анонимен

преди 8 години

Имаме си един тикненик приготвен по банкянска рецепта, друг не ни трябва

4

Анонимен

преди 8 години

Аз ползвам масло. Маргаринът е канцерогенен.

3

Antonim

преди 8 години

СТИГА С ТОЯ МАРГАРИН!! ! ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ ЗАЩО СА НИ ЗАДРЪСТЕНИ КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ И НИ Е ВИСОКО КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ. ВМЕСТО ДА НАЛАГАТ ДАНЪК ВРЕДНИ ХРАНИ, ДА ГИ ЗАБРАНЯТ, ТОГАВА ЩЕ ПОКАЖАТ, ЧЕ ВЛАСТИМАЩИТЕ ГИ Е ГРИЖА ЗА НАРОДА.

2

Варненка

преди 8 години

*маРгарин

1

Варненка

преди 8 години

Малгарин ?? Не, благодаря.