15

Анонимен

преди 7 години

Въпросните бременни жени, които пътуват до Гърция, за да продават бебетата си НЕ са българки, а български гражданки от *ромски произход!Има разлика между националност и гражданство!

14

Анонимен

преди 8 години

До Анонименкаракачанин

13

Анонимен

преди 8 години

Абе, не мога да разбера какво лошо има в думата ц.И.г.-Ан-и.н, че ми слагате звездички... Като напиша какачанин ще ми сложите ли пак? Баси...

12

Анонимен

преди 8 години

Навсякъде по света, където има огромна бедност, нулево образование и нищета във всякакъв смисъл, има такива гнусни срамни практики и обикновено страдат жените и децата.

11

Анонимен

преди 8 години

Продала бъбрека си, продала детето си... Жал ми е за тези деца, защото със сигурност не става дума за истински осиновявания, а за донорство. Страда самото човече, което няма вина, че се е родило в гаден коптор

10

Начини на мислене

преди 8 години

Не се ли намери поне един репортер, който да попита тази Величка от Сливен, кой нормален човек, според нея, ще народи толкова много деца, разполагайки само с една стая без врата и прозорци, та да се наложи 10 човека да живеят там?!А самата Величка защо първо не се хвана да работи и да си осигури нормално жилище, пък след това да си намери мъж и да ражда деца?Омръзна ни този техен метод - първо създават проблемите, а после реват, че никой не им решава тези проблеми даром!

9

Анонимен

преди 8 години

"Ромите" не са българи , децата им са "ромски" , не български. Истински българи са само и единствено етническите българи , всички останали са български "роми" , турци , арменци и т.н. Българите не продават децата си , "ромите" ги продават , умишлено се създава лошо име на народа ни , това създава страх , омраза и ксенофобия в други народи от Е.С. срещу българите , които не са виновни , че "ромите" крадат , убиват и продават децата си. Време е да пишете за лъжливия филм на Ал Джазира за България!

8

Щиглиц

преди 8 години

давайте! само така! напред да претопим гърците!

7

Българска жена

преди 8 години

Чувствам се омърсена! Искам обещетение от държавата за нанесени морални щети, за това, че ме поставят на една плоскост с онези (ако им напиша названието,ще ме цензурират)Защото същата тази държава знае какво се случва и удобно пасува!

6

Анонимен

преди 8 години

Никоя нормална БяЛа Българка няма да си продаде детето. Оставам на вас сами да се серите кои си продават там децата!

5

Анонимен

преди 8 години

"Трябваше да видите къде живеехме, с майка ми и останалата част от семейството, повече от 10 в една стая, без стъкла по прозорците, без врати, мръсен под, без ток и вода. Дори не бихте подслонили животно там!".Dobre kazano -- normalen chovek ne bi potslonil zivotno v takiva uslovia, zivotnoto, ot druga strana, ostaveno samo na sebe si, se podsloniava bes problem.

4

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Щом пишете, че българите си продават децата нужно е да дадете поне един пример, в който майка от български етнос си е продала детето !Ама, не жена с български паспорт ... Българка по етнос !!!Дори да има единични такива случаи, то те са изключение. Вероятно става въпрос за тотално пропаднали жени, наркоманки или ***.Друг е етносът, който е направил от това бизнес !Всички знаем за нашите римлянски братя ....

3

1. Продават деца

преди 8 години

не българките. Тези, за които става въпрос са само лица с българско гражданство.2. Съмнявам се, че повечето купувачи са истински осиновители и че купуват децата с цел осиновяване. Целите им са съвсем други.3. Непрекъснато се вдига врява на тема Защо изнасят в чужбина децата на България? Всъщност, ако останат в България, тези деца имат отношение към нея само като ползватели на социални фондове.4. Ако някои забременяват само с цел продажба на детето, защо не им се търси данък печалба?

2

Анонимен

преди 8 години

Колко добре лъсна двойният стандарт в медиите на заглавната страница на сайта - и от двете страни се използва етикетът "българско", което съотнесено в етнически и социален аспект става дума за съвсем различни хора!

1

Анонимен

преди 8 години

ДА НЕ СА ТЕЗИ С БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО И ТУРСКО САМОСЪЗНАНИЕ АМИ ЧЕ ТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ САМО СА РОДЕНИ ТУК.