50

gazaro go6o

преди 8 години

Държавата е на автопилот, отворете някой новинарски сайт и гледайте какво става по цялата страна.. Всеки си прави каквото си поиска, няма съд, полиция, няма нищо, това е.. Тотална щета се оказа това управление, дано да се махне по-скоро, че става непоносимо вече..

49

Наблюдател

преди 8 години

Вървим по западния модел.Кварталите с бежански центрове или близо до гари, промишлени райони, крайни квартали стават свърталище на бежанци.Който има къде да иде продава на безценица и се маха.Който няма пари- търпи мизерията.

48

Lora

преди 8 години

Само не разбрах дали все пак някой от Овча Купел е пострадал. Мисля, чв май никй не е пострадал и не разбирам защо точно протестират. какво като се сзбират хората на групи? Нали не са нападнали никой, не са откраднали. Не, че е приятно да има струване на много хора, но това едва ли е изолиран случай.

47

Анонимен

преди 8 години

Е, като сте свикнали все да пиете кръв от провинцията, НА ви сега на вас кръвопийци. Кармата е жестоко, но справедливо нещо.

46

Що бре ?

преди 8 години

Нали сите суфиенци скачахте като улави и врякахте: Който не скача е комунист. И дигахте двата пръста за демокрацията. Е, на ви я! Секи може да ходи секъде. Кво ви влезе у гъ-о, та рипате сега? Па не ви е по угодата.Те такава демокрация си надробиите такава че я сърбате.Алал да ви е!

45

Анонимен

преди 8 години

СЪЧУВСТВАМ ИМ АМА И В ЕВРОПА Е СЪЩОТО КЪДЕТО СА В БЛИЗОСТ ДО ГЕТО

44

Рейзи

преди 8 години

Иаз изка повече араб в булгариа! Тове които става не хубаво не толератно!

43

овеч

преди 8 години

Абе хора трябва да сме толерантни бе,успокойте се ,недейте протестира,какво ще си помислят за нас евроатлантиците.

42

Калина до 55

преди 8 години

Малко ли се делим на фили и фоби, та сега вкарваш в игра софианци срещу не?!И преди да плюеш, хайде огледай се, колко от народните "избранници" са софиянци? Говоря за тези, които докараха България до тук!А после да слезем и долу, при матряла, където млади хора от провинцията работят за смешни пари и подбиват пазара на труда, само и само да са в София.

41

Наблюдател

преди 8 години

Просто хората трябва да разберат, на тази власт изобщо неможе да се вярва и трябва да вземат сигурността своята и на децата си в свои ръце! Ако сериозно държат на нея.....

40

Анонимен

преди 8 години

Отказа на решаване на проблема на по-високо ниво води до решения на ниско. Ами като са нелегални, това означава, че ако изчезнат, никой няма да ги търси. Щом полицията не вижда как ги транспортират, то няма да види и други, които ги "изпращат с почести". Трябва ли да ви учим, че положен с винкел или права лопата трябва да се копае. Решавайте сами проблема щом държавата е абдикирала.

39

Анонимен

преди 8 години

"Овча купел" настръхна, плаши с блокади"...Така е,когато ни управляват номенклатурни престъпници,наркодилъри,некадърници и обикновени ***!Цели народи са настръхнали! Предстоят не само блокади!Предстоят Народни и Международни съдилища за организаторите и ръководителите на терористичните клики и режими ,осъществявали геноцид над собствените си народи!25 години да се гавриш с хората и да намалиш населението на България от 9 на 5 млн-това го могат само *** от типа на Хитлер!

38

Анонимен

преди 8 години

...а вечер демонстративно се разхождат с извадени ножове. Това как е убягнало на представителите на реда?

37

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ печелят в Овча купел и Фандъкова и Борисов бяха избрани. И дупките на границата са работа на ГЕРБ.

36

Анонимен

преди 8 години

Защо ще блокират пътя не е ясно пътя ли им преи или емигрантите, *** народ На вълка вратът му е дeбeл защото сам си върши работата чакайте някой да ви оправи голямо чакане ще падне още 25-6 години.

35

I ko ne

преди 8 години

***, sivata ikonomika ot sofiiskite cherkvi na jivo...

34

Анонимен

преди 8 години

България е пред закриване без дори *** пушка. Какъв народ сме не знам...

33

Анонимен

преди 8 години

само преврат ...и ката Чаушевско ..до стената и разстрел

32

Анонимен

преди 8 години

народа започва да се събужда ..кръв ще има ..парламента ще гори

31

Анонимен

преди 8 години

ако остават народа да решава аз лично ще закарам 3 камьона с камуни пред парламента...а той народа знае как да ги използва .. ЕДИН Бойковец и Цецовес и др копи лета няма да остане ....един... до един ще бъдат потрупани с камъни ...