9

1

преди 8 години

Varg, толкова ли ниско падна!? Ми вероятно е доказала чрез свидетели... И може да си ходи както иска обута; възрастта й няма никаква връзка. И в крайна сметка общината има задължения, както и всички ние. А логическата последователност на съжденията ти, стигаща до гениалния извод, че такива като нея не са се оженили по любов, е покъртителна!

8

до 7 varg

преди 8 години

Заради Вашето мислене сме на такова положение. Общината трябва да си върши работата, в интерес на всички граждани. А иначе смесвате много различни неща, типично по български.Виж Българина от Германия как е свикнал на други порядки.

7

Гришнахт

преди 8 години

До vargСульо, научи се да пишеш грамотно на български. Атакаджиите, всичките сте неграмотни и доста глупави. Ето, ти например, вместо да се шляеш по цял ден, може да се хванеш на работа и да облагородяваш града си. Защото от лентяи няма полза.

6

Българин от Германия

преди 8 години

Така е в Германия от край време, аз съм тук от 35 години. Обезщетения в този и по-голям размер се плащат и при инциденти на заледени тротоари, падащи ледени висулки от тераси и покриви и т.н. Затова всеки тук си има застраховка Гражданска Отговорност, не само за лек автомобил, но и лична, в случай на инцидент пред неговата къща или в двора му, на стълбището и др. подобни.

5

Анонимен

преди 8 години

Тя хубаво е осъдила, така трябва. Ама 10 хил. за 2 зъба у нас е нереално висока цена. В най-добрите ни клиники примерно един имплант е 2 хилки общо с всичко. Не вярвам "със зъби на клиента" да е по-скъпо.

4

Анонимен

преди 8 години

В София в квартал "Кръстова вада" като живеех и кати тръгнех вечер или нощем по бул. Черни връх в отсечката между кв. "Хладилника" и "Околовръстното" беше пълно с дупки. Липсваха капаци на шахти цяло чудо е, че там някой не се е претрепал.

3

Бо

преди 8 години

Съд до дупка! Само така се оправят нещата в правовите държави. Само където нито сме правова, нито сме държава! Иначе си плащаме данъците - нали?

2

Анонимен

преди 8 години

Браво, само така.

1

Жан Габен

преди 8 години

Варг да не пише само тука ами да ходи да смени плочките в града