38

Анонимен

преди 8 години

Козирогът е най-издигнатата зодия - в средата на небето: Медиум Цели в хороскопа. Събира в себе си знанията и опита на предхождащите го 9 зодии.Водолея и Рибите имитират Козирога по своему - едните многознайковци, другите лицемерни добротворци. Сега живеем в епохата на Рибите. Предстои епохата на Водолея. Накрая е епохата на Козирога. Началото е било с епохата на Стрелеца в Архай.

37

Козирожка

преди 8 години

И ние като всяка друга зодия си имаме и хубавите и лошите страни. Освен това си зависи много и от конкретния козирог и характера му. Това, че някой е роден на не-знам-си-коя дата не означава непременно, че ще е със същите качества като някой друг роден на същата дата или същата зодия.

36

Анонимен

преди 8 години

До до 37100 % е математическа величина, а да вземеш съдбата си в ръце означава да наблюдаваш, да учиш и да се самоусъвършенстваш, за да взимаш правилни решения за живота си. Това не става с четене на хороскопи.

35

Анонимен

преди 8 години

Моят Козирог не е стиснат,голям прахосник е.Не е работлив/ако може 20 часа би спал./Найвен е до безобразие.Чувствителен до болка.Обича до полуда.За жените Козирог,мнението ми е по различно -борбени,работливи,амбициозни,страхотни.

34

Анонимен

преди 8 години

И аз съм козирог. Не мога да кажа, че козирозите са стиснати, просто са рационални. Аз обичам да давам на другите и по този начин се чувствам добре. Търпението ми е огромно. Не обичам битки, стремя се да ги избягвам,никога не влизам в битка, която не мога да спечеля, ако неутралитетът е невъзможен. Имам брак от 18 годиниНещата ,които са написани за козирозите поне за мен са верни.

33

до 37

преди 8 години

Никой на 100 % не може да вземе съдбата си в свои ръце, защото не е бог.Ако беше така нямаше да има безнадеждно болни, нещастни инциденти и други нежелани от никого събития.

32

Анонимен

преди 8 години

Моля, моля - аз съм родена на 7 Януари и не съм коза и нямам рога и не приличам на леля си , която е родена на същата дата. Моля да си оправите антените на главите и да приемате чист сигнал от космоса, защото иначе ще имате доста проблеми в общуването си с хората.

31

Анонимен

преди 8 години

Козирогът е митично животно с рибя опашка и глава на коза.Помогнал е на бог Кронос в битката със злото според древногръцката митология.Козирогът е потаен - пляска с опашка и потъва във водните дълбини, където живее.

30

Анонимен

преди 8 години

Козирог е съзвездие. Да наричаш някого козирог и да му придаваш качества според това, кога се е родил показва липса на елементарни познания по астрономия, история и не само. Вместо да четете зодиаци и да плащате на шамани да ви гадаят бъдещето се образовайте и вземете съдбата си във ваши ръце.

29

до 32 Знайко

преди 8 години

Ами изпийте си кафето!Обърнете си чашата след това и дайте на Козирога да ви гледа на кафе!

28

Анонимен

преди 8 години

Най-добрите ми приятели са козирози, чудесни са, много добри, но верността им е слабото звено.

27

и

преди 8 години

Мрън-Мрън-МрънПритчата за двете козлета на планинския път я знаете, а замисляли ли сте се защо е за козлета?Защото единствено те са толкова инатести че да се качат на ш**аната планина.Ако козле ви иска наистина то/тя ще се бори няма да ви пусне/изпусне лесно. Инатести са, стойте винаги от правилната страна на рогата му. Получи ли това което иска лесно се манипулира. :)

26

хах

преди 8 години

Някакви *** фльорци тука си изливат яда върху зодия козориог от което личи колко са били наранени от мъже с тази зодия...и със сигрност те са си били виновни и умират от яд и изливат злоба...кажете си вашите зодии бе манекенки

25

до 29

преди 8 години

Тъкмо напротив - на практика всички 11 зодии признавате параноята си, че единствен Козирогът ви вади очите !

24

Щиглиц

преди 8 години

Козирожките са мнооо готини, но само като са голи!

23

Козирози

преди 8 години

До до 26Поредното доказателство за това което написах, най-страшното нещо - има заговор от всички зодии срещу козорига. Уажассс , козирозите са едни от най-тъпите същества ... който притежават дипломи за завършени всякакви степени и дисциплини с отлични оценки.

22

Анонимен

преди 8 години

Аз па познавам 3 жени Козирози.. и трите се разведоха и ожениха втори път с 300 зора и родиха над 35 по едно дете от аман-заман.. ;)Вечно недоволни мрънкалници.. ;)

21

до 26

преди 8 години

Истината е съвсем друга:Всички останали зодии си позволяват да лъжат и използват Козирога - нещо което не си позволяват да правят с другите зодии. Факт !

20

Козирози

преди 8 години

До до 23Далече от истината, в собствен свят с ... педантични правила. Козирогът неможе да бъде излъган, просто защото той си се лъже сам. Реално всичко се пречупва през механичното му разбиране за света, безчувствен робот е най-точното определение. И още нещо, да не го вземат за балама е най-върховното чувство на козирога! Всичко останало е подчинено на това някой нещо да не мисли да го прецака - най страшното!

19

до 23

преди 8 години

Нима мислите, че тези които демонстрират чувства ги изпитват наистина ! Казано е: По делата ще ги познаете !А вие самите показали ли сте ИСТИНСКИ чувства към Козирога ?Не забравяйте, че Козирогът не може да бъде излъган НИКОГА. Винаги усеща истината и вижда всичко като на рентген, но никога не го признава ! И затова погрешно го вземат за балама...