9

до 14

преди 8 години

"Там, където съм ходил едно време с Москвича, нов джип БМВ не може да стигне!"А сигурен ли си? На вилата, на която като дете ме возеше дядо ми с Москвича си /само лятото/, сега се качвам и зимата със семейната си кола, която е всичко друго, но не и високопроходима.

8

Млад червен бунак

преди 8 години

Грабете другари. Купувайте си ги за щерките, окичете ги със сваровски и се фукайте в центъра на гнилият капитализъм. Където имате имоти. Да не съм ви видял с дабъл ю 12,

7

Dream Theater

преди 8 години

Може ли побере чувал картофи в жабката?!

6

Анонимен

преди 8 години

Кой се интересува от руските дараци? Заради 3-4 откачени русофили пълнят медиите с всякакви руски бoклyци.

5

Анонимен

преди 8 години

Братушките не могат да разберат че освен матрьошки друго не могат да правят. Прави им чест че въпреки че си знаят възможностите не се отказват да правят безаналогови неща както обичат да се изразяват те за недодялките си.

4

Анонимен

преди 8 години

Пак фишеции на руснаците.То при тях спряха работа де що имаше чужда фирма та камо ли за нови коли.А дано ама нада ли.Аз искрено искам да направят нещо по въпроса и пак да има руски всъдеход ама от новата ера не от миналия век.Дано да е такъв какъвто казват и на такава цена че да ни изнася и на нас и демек да конкурентен.

3

Анонимен

преди 8 години

Въобще няма да се изненадам, ако вътре е като старата Нива.

2

Искам Нива!

преди 8 години

Въобще няма да се изненадам, ако цената му е около 930 000 руб или $13 000. Убийствено конкурентна, поради която причина няма да го видим на българския пазар.

1

овеч

преди 8 години

Санкций,какво да правиш.