20

наглост

преди 8 години

Като няма ток - няма и парно, но наглеците от Топлофикация ще си вземат парите за декември, все едно дали са се топлили или не. ЧЕЗ ще се измъкнат ни лук яли, а на потърпевшите - зорлем болести по Коледа! Та едно зло не идва само - наглите монополисти са скачени съдове!

19

Засегнат

преди 8 години

Е как да са 23 часа като бяха повече? От 23 ч на 19.12.2015 до 2.40 ч. на 21.12.2015 г. Това прави общо 27 часа и 40 минути. Говоря за Люлин 6. Мизерници са тия от ЧЕЗ, оставиха хората да мръзнат.

18

Анонимен

преди 8 години

Тази общи условия така или иначе са нищожни ако се стигне до съд... ако не е купен съдът де ;)

17

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА защо не протестиращ срещу фецовее с двойно финансиране?

16

Анонимен

преди 8 години

Типично по български! Вместо дружно да се вдигнем и да изискваме ЧЕЗ и другите дружества да предлагат качествена услуга, ние пак се заяждаме кой кога колко часа стоял без ток и кой имал/нямал право да протестира. Е, докато си пишем глупости от типа "Хак да ви е! Ние у наше село бяхме без ток Х дена" подобрение на положението няма да има! Ама вие продължавайте да злобеете, защото не е важно да сте добре важното е н Люлин да са по-зле!

15

Анонимен

преди 8 години

До 19. Подкрепям. Аз съм от Априлци, на 20 км. от с.Орешак. 2007 г. кв.Острец 7 дни без ток, 2013 г. 6 дни без ток, а колко пъти сме стояли по ден два не съм ги броил. Софиянци останаха биз ток 24 часа и ореваха целия свят. Ами тези в Родопите дето стояха преди няма и година 10-15 дни без ток какво да кажат. А за ЧЕЗ няма оправия. Новината, че е имало опит за кражба се разпространи още преди да са "обдухали" пожарникарите колекторите. Бля, бля.

14

Анонимен

преди 8 години

до анонимника 25 В Банкия тия проблеми са всеки месец ама вие лигавите люлински пръчки един път останахте без ток и оревахте всичко! Жалко че мръзнахте малко трябваше повече да ви държат!!!

13

Анонимен

преди 8 години

Е, нали не е у ваше село, не ви пука. Ама като останете вие на тъмно и на студено ще се сетите за какво става дума. Защото днес в Люлин, утре във вашето село/градче.

12

Анонимен

преди 8 години

От тука пишещите средства за подпиране (бастуни), ако им спре тока за 23 часа после ще са първите, които ще плюят тук. Но понеже се е случило на някой друг - боли ги фара.

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 16 Ще казваш евала, когато свърши нещо, а не когато заявява, че ще го свърши!

10

Анонимен

преди 8 години

Кюстендилската.........чак сега ли откри това???

9

Анонимен

преди 8 години

През 2013г. имаше през м. януари снеговалеж над 35 см. Падна трасе 20 КV. захранващо селото.В резултат на това с. Орешак/Троянския манастир/хората стояха 5/пет /дни без ток. Никой не ги обезщети. Като получатели на услугата хората си плащат тока, на ЧЕЗ, ако не платят следва рязане и после такса от 20-40 лв. за включване.Когато ЧЕЗ ги остави без ток, дни наред, конпенсации на редовните платци няма.Така било в общите условия.Това е некоректно и трябва да се промени.Подкрепям Омбудсмана за промяна

8

Анонимен

преди 8 години

До sante_dogВярно, как не се сетих, те в Африка и Индия нямат малки деца, затова не им пречи че нямат ток

7

sante_dog

преди 8 години

Тези които обясняват че бабите им са нямали ток или че в Африка има цели градове без малко да се осъзнаят. 23 часа е много време ако например се отопляваш на ток и имаш малко дете! Много са ако имаш хладилник с хранителни продукти които се развалят и т.н. Много са и ако имаш бизнес който зависи от електричеството. Дори и да имаш генератори надали биха издържали 23 часа. В крайна сметка потребителите плащат за имат електричество и 'откраднаха ни жиците' не е оправдание.

6

Анонимен

преди 8 години

в Бразилия около 120 милиона човека, живеещи в отдалечени райони в джунглатаизобщо нямат токи никога не са ималисъщото е и в Африка, Индия, Филипините, Индонезия и другиние българите сме щастливци, че всички имаме ток

5

Бай Иван

преди 8 години

В нормална държава и ти щеше да си в затвора ама си в България

4

Анонимен

преди 8 години

Баба й на тая чанта се на ток е живяла.

3

Трактор

преди 8 години

Оплакващите се от липсата на ток за 23 часа, имат късмет, че не са се родили в Индия или Бразилия или някъде в Африка, където изобщо няма ток

2

Анонимен

преди 8 години

от 7 милиарда жители на планетата Земя, само 2 милиарда имат токпо данни на ООН

1

Анонимен

преди 8 години

Цели 23 часа без ток....Божеее!това е нечувано безобразиеЕдно време баба Тонка като и спели тока за 15 минути се оплаквала на султанаи веднга го пускали и я компенсирали с 1000 гроша за всяка минута без тока сега какво е ...ужас и безумие!