47

манолов

преди 8 години

Е то все едно пък някой използва бомби срещу ИД. Гръмнат тук там за парлама и това е! В отговор на атаката срещу Париж, Франция отговори с масови бомбардировки ... бяха изстреляни 20 бомби !!! 20 бомби! В нашто село като не кълве рибата гърмят с два пъти повече от французите бе хора!!! Какво става? Каква е тая смешна война? Джихадистите изклаха и разстреляха стотици мирни граждани, ние им отговаряме с "масирана бомбардировка" от 20 бомби! ??? !!!

46

Кой предаде Марков

преди 8 години

Цанев е комунистическо атеистиечн християнин като Левчев,Нешка Робева,агент Бор ,Кеворкян ..... Те вярват не на Господ ,а на Баба Ванга .Като Путин и руските езичници .

45

Цанев ,кажи си

преди 8 години

Цанев,Цанев .Защо лъжеш Цанев .Нерон ,Домициан ,Траян ,Деций и любимия ти Деоклециан требеха християни ,а горките хора просто умираха смело за вярата си в Христа .Живееха сериозно ,а ония искаха да бъдат блудници и демони като тях .Това беше греха им .После Рим се осъзна и се покръсти ...Езичеството не беше гонено от християните ,а от римляните както гонеха християните.Ама ти не ги знаеш тия неща.Някой от тия ислямисти да ти мяза на християнски светец .По скоро на касапин .

44

Уви...

преди 8 години

Стефане,ние не можем да убедим нашите политици да работят на "ползу роду",а не засобствените си интереси...Когато се чустваш безконтролен и безнаказан,в повечетослучаи на светло излизат най-долните и низки страсти,най-мръсната пяна от човешкото(животинско)подсъзнание...Уви,несъвършена е човешката природа...Засега по-ефективниса методите на принуждение,а не на убеждение...

43

Вуте

преди 8 години

Ама разбира се.Да се премахнат и затворите.Осъдените ще си бъдат на свобода,ще ги събират на вечеринки и ще им четат "конско".

42

Боже ,опази ни

преди 8 години

Цанев не е християнин ,а езичник.Просто вижте посланията му -забавлявайте се до дупка,живейте несериозно.Като в онези оргии на Нерон и Петроний ......Ужасно лицемерие лъха от този човек.Следвали сме надеждата тиия дето сме били слаби .Ужат потенциален предател на Христос,Левски .Беше споменато за завистта му към Марков. Отвратен съм от него.

41

Разбира ли го всъщно

преди 8 години

Стефан Цанев точно не разбира исляма.Там няма атеисти.Затова няма как мюсюлманите да застанат срещу себе си и своите.Ислямът не толерира съмненията.Цанев не разбира явно и кръстоносците ,които са защитавали Европа от джихада на Мохамед и халифите му .Нищо не разбира Цанев ,но много му се иска исляма да ни убие както според него християните са убили любимия му езически култ.

40

Анонимен

преди 8 години

Голем разбирач...

39

Анонимен

преди 8 години

Стефан Цанев е прав - силата на словото е безгранична! Нека мюсулманите се изправят срещу извращенията, вършени от от не-човеци в името на техния бог. Инквизицията също е изтребвала хора...не религията е виновна, а това, че инаги е имало има хора, които живеят в адска мизерия и безпросветност и могат да бъдат манипулирани от всеки. Презадоволените и също толкова безпросветни хора попадат в същата клопка. Светът е жесток и слабите души следват този, който първи им обещае надежда.

38

Анонимен

преди 8 години

Стефанееее,като застанат срещу нас с калашниците стихотворения ли да им рецитираме?.Абе вие,българските интелектуалци съвсем изперкахте.Не стига,че и без това се държите като мижитурки и не смеете нищо да кажете срещу нашата си власт,която ежедневно ни краде като за последно,ами и акъл давате как да се справим с убийци,за които нама нищо свято.

37

Стихоплетец

преди 8 години

Стефчо, остаре, но акъл не му дойде,бърза евтино слово да продаде за пържола и винце. Ала Стефчо докато се мае, никак той не знае, как ще се покае щом Всемогъщия го призове..Тогава ни пържола, ни петак ще спасят от Божия гняв, комунистическия му калпак.

36

Анонимен

преди 8 години

Европа е обречена на претопяване. Франция вече е с 50 % смесено население от бракове с арабски и африкански деца, а Германия се ислямизира и футболния им отбор е с 90 % емигранти. САЩ също е с мнозинство от африканско население. Към 2030 -2050 г. политиците в САЩ, Франция и Германия сами ще искат да са част от ислямски халифат или африкански съюз. Меркел вече се съгласи на падане на визите за Турция.

35

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

...ходи да им четеш вестник "Атака", бе....или "Комсомолска правда"!!!

34

факт

преди 8 години

Те се канят да ни отрежат главите, а ние се каним да им държим речи

33

Историк

преди 8 години

Е от нас българите хубаво ,че не зависи да се избавим военно от тях .Ние освен да депесеизираме България друго не правим ,нали така -вече 26 г .Че и май от по - раничко . Иде новия в САЩ и ще ви покаже как се прави .А вие като Цанев ще пищите-защо ги требите ,със слово трябва.Кое слово Цанев,не и Божието ,нали .

32

Анонимен

преди 8 години

Има един филм Immortals нека писателят го изгледа там иа една сцена как гръцкия сенат се опитва да преговаря ами някои просто не искат да водят разговор.

31

Защо

преди 8 години

Абе може да е умен обаче и подъл човек .Той е човека близко до Марков ,който го кара да емигрира,като му внушава,че го чака едва ли не разстрел през 1969 .Нещо напълно невярно .След това когато Марков се устройва в Англия завистливия Цанев го кара да се връща , защо след като знае какво го чака ,вече наистина .......... За да може пак той да е първия,славния ,да си продава книгите.Неговата версия Защо бе, човече?

30

...,

преди 8 години

Със слово, господин поете и писателю, става само когато онзи отсреща може и се опитва да те чуе. И как не си чул да се използва словото? Многократно е използвано. Но отговорът е терор. Ако против теб и близките ти се действа с терор, ти ще говориш ли и какво ще кажеш?

29

ей

преди 8 години

ИДИЛ печелят с КОранааааааааааа Това е словото на Мохамед. За да се избавим от тях не ни трябват глупости ,а словото Божие в нашата Библия . Това дето Цанев ни предлага е просто продължение на евролицемерието .Но от търговц на книги какво да чакаш .

28

Анонимен

преди 8 години

Първо, тези от ИД не печелят последователи само със "слово", но и с обещания - 100 долара/ден, жена, т.н. Ако си някой уличник-главорез където и да е по света, ще се навиеш от раз на такова предложение.Второ, това са хора, чиито глави са промивани през центрофугата на Исляма откакто са се пръкнали на тази земя. Ето например техните жени протестираха във Франция срещу забраната за носенето на бурка, защото смятат че това е тяхно изконно право.Ходи ги убеждавай после със "слово", че не са прави.