7

Някой

преди 8 години

Не се връзвайте ,на полето на ягодите се плаща по 60-65 евро надник ,някой пак иска да *** по 20-25 евро на ден от човек!!! И има много спорни точки в договора и определена норма почти невъзможна за повечето хора!!!Не се връзвайте обявите идват от българи които са от дълго време в тия среди в Испания и се занимават с продажба на "работа".Предупредени сте ...

6

до 6

преди 8 години

Ти брал си някога ягоди? По-гаден за бране плод няма, макар че в някои ферми по развитите държави вече качват насажденията на лехи във въздуха и не се налага да клечиш/пълзиш. Надницата изглежда напълно коректна, албанците са като *** и подбиват пазара на труд за по 20 евро/ден.

5

Анонимен

преди 8 години

И да са свикнали на тежък физически труд който се полага ежедневно.......условия по подходящи за работен ***

4

Анонимен

преди 8 години

Младите са по-прагматични - разбрали са че е по-добре да си гладен, отколкото гладен и изморен

3

койчо

преди 8 години

"без заболявания на опорно-двигателния апарат"Тези заболявания са ви гарантирани след робския труд, който ще ви карат да работите!!! Постоянните болки в кръста са ви гарантирани!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Каква супер оферта !. Да се пребиват от работа за почти без пари. Какви са тия 39? на ден, кой балък би работил за тия пари?. На ден не вземеш ли между 100 и 200 ? по добре неработи.

1

Анонимен

преди 8 години

Това защо е като новина да не сме колония и кога в испания или във виликобритания ще пуснат обява за бране на грозде в България