8

Баш комОниЗ

преди 8 години

Какво хубаво и светло бъдеще виждам за БГ. Нали българите са лош мат'рял, та да си ги дундуркат тези бъцили щом са по-добри от нас. Представям си инженери, доктори, учители и т.н. от привилигирования етнос. Накрая смешковците, дето изпълняват чужди заповеди ги виждам като бъцили да напускат мъртвото тяло на България. Ама навън са никой и с готовите пари ще го закъсат бързичко. Няма да са бизнесмени и политици!

7

до 2

преди 8 години

Май нещо доста си се пообъркал - ЧЕЗ не е охранително, а електроразпределително дружество. За охраната си има полиция. Браво че вса пак пуснаха тока на хората, защото пораженията наистина бяха огромни.

6

Брилянтин

преди 8 години

Ало Люлин. Аз съм на Олдтрафорд. Вие имате ли ток?

5

Анонимен

преди 8 години

*** аз не мога да разбера тази неадекватност на всички медии.Преди да пишат колко часа съм била без ток, можеше да проверят как действително стоят нещата.Нямахме ток 30 часа , което включи в себе си 2 нощи.Защо пишат навсякъде глупости?Токът дойде рано сутринта днес- в 5 часа

4

Аз

преди 8 години

Еми те ония си казаха, че са против електрическото гласуване и отишли да си наберът малко мед. И само без расизъм моля, че жената е гладен, детето и той.

3

Анонимен

преди 8 години

Оставете ги на мира те тъй се интегрират.

2

Засегнат

преди 8 години

А като е толкова важен тоя колектор, защо не се охранява? И колко време е минало от проникването в колектора, че да запали огън и да изгори толкова кабели? И ако чез не може да си охранява стораженията и да гарантира предоставянето на услугата електроснабдяване, то би следвало някой да я санкционира!

1

ЧуЧу

преди 8 години

И сега започва полемиката трябва ли да се наказват хората за кражби на кабели, които причинават такива аварии изастрашават чужд живот. Ще се говори,говори и ще се каже, няма какво да се направи закони няма и слъчаят ще се забрави докато не се повтори. Б-я тази песен сме я слушали един милион пъти драги ми читатели и *ролове.