19

Анонимен

преди 8 години

Добро утро, карам тикви! Като започнат атентатите, ще е малко късно. Защото тия са такъв ***, че единственото нещо което могат е да съсипват готови неща. Бутнаха Садам, бутнаха Кадафи и къде са сега техните страни в сравнение на стандарта на живот преди това? Да, някакви "умерени" опозиционери се налапаха, но всичко се срина. Сега като бутнат и Асад и цялата интелектуална маса ще се излее в Европа. Само, че няма да има кой да произвежда блага и всичко ще се скапе.

18

Анонимен

преди 8 години

A kato slojat granici pak i *** pak napadne sveta shte si spomnqsh s umilenie za merkelica dokato lejish v nqkoi okop

17

Рой

преди 8 години

Меркелица7 и останалите от сатанинското сборище които имат план, повтарям имат план да наводнят Европа с цветнокожи *** са проблема. Имаше едно изказване на една глобалистка7 която казваше че Европа трябвало да стане мултикултурна7 иначе нямало да оцелее и че евреите щяли7 да бъдат обвинявани за това и мразени но така трябвало.Саркози7 в едно изказване обяснява че целта с тази емиграция са смесените бракове и превръщането на европейците в *** и ако не станело държавата щяла да се намеси

16

Ан

преди 8 години

До НапомнянеКъде да ги търся такива като тебе да си говорим,че да набием по възможност в главите на хората,че това е манипулация и съм напълно съгласна с тебе.Само че гледай, звъкат ти минуси-манипулацията успява.Много народ се уплаши,озлобиха се,тъкмо-тя злобата убива притежателя си-целта на маниопулатора е постигната.Като има слепци-има и кой да ги лашка и лъже.Страххххххх:))))

15

Бойко не Борисов

преди 8 години

Доста *** инсинуация. Преди 15 години от италианското посолство в Белгия бяха откраднати 2800 паспорта барабар с машината дето ти полага снимката и специалните знаци. С такива паспорти задържахме цяло семейство на бивш иракски офицер. Та паспортния бардак въобще не е само сирийски проблем. Да вметна само,че един от нашите пишман експерти откри 7 несъответствия върхо оригиналната бланка на паспорта.

14

Анонимен

преди 8 години

Бихте ли да искали дъщеря си да даде за мъжа си от Сомалия или Конго, Танзания или Ангола? Не? А защо не, братя-демократи? Защо не, а?

13

Напомняне

преди 8 години

До Анонимен 4 Който си е параноик - си е, никой не може да го направи, ако не се поддава на лъжите по медиите. Как пък не ви направи впечатление, че на всеки атентат все арабски паспорти се намират! Най-вече при срива на кулите на 11.09 и при "самовзривилите" се терористи в Париж. Абе много огнеупорни тия арабски паспорти, бе! Как пък не ви светна най-накрая, че спец служби правят атентатите и хвърлят вина на мюсюлманите. Всичко е режисирано от тях.

12

Обзървър

преди 8 години

Разбира се, че не всички са терористи. Един на 20 как е? Приемливо?

11

Анонимен

преди 8 години

Които искат, Европа да се преверне в черна през следваща година? Голяма грешка, те са дошли да ни днес! Те са вече тука!

10

Анонимен

преди 8 години

Дайте властта на Мафията след като цивилните правителства СА НЕСПОСОБНИ да решат проблема с тероризма.За една седмица няма да остане една чал..*** в Европа.Какво има да им се церемоним на тези диваци.

9

Анонимен

преди 8 години

Прав е шефът на Фронтекс!!Около 10% от бежанците може и да не са терористи, но и това не е сигурно!!

8

Анонимен

преди 8 години

И какъв е проблема?Виждаш го със сирийски паспорт, изправяш го до стената и му пускаш два бързи в челото.НЯМА ПРОБЛЕМ!!Проблемите са в тъпата толерастия.

7

Анонимен

преди 8 години

Първата версия беше - бежанците са хора,търсещи убежище и имащи желание да работят,после стана - бежанците не са терористи и накрая - не всички бежанци са терористи... Въпреки това ЕС не прави нищо да спре набезите им.

6

Анонимен

преди 8 години

Ааа, не всички бежанци или каквито са там, са терористи. Само половината. Те стигат.

5

Анонимен

преди 8 години

ТИ ПА НЕ ДУМАЙ !? ПРОБЛЕМ ИМА А ?! АМИ ПОЧНЕТЕ С МЕРКЕЛ , АЗ КАТО ГЛЕДАМ ПЪРВИЯ ПРОБЛЕМ Е ТАМ

4

Анонимен

преди 8 години

Е сега вече мога да си легна спокойно. От милион имигранти дошли в Европа имало и такива които не са терористи. Като се има пред вид че 4-5 от тях ни подлудиха и ни направиха параноици. какво ли ще е когато им свирнат на останалите и им кажат "хайде действайте"

3

превод от еврогейски

преди 8 години

Някой от т.нар. "бежанци" не са терористи.

2

Анонимен

преди 8 години

Е СЕГА ЗА.НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ЮНАЦИ КОИТО НЕ ХАПВАТ СВИНСКО И ИСКАТ ДА НИ УНИЩОЖАТ НЯМА ДА ГО ПРАВИМ НА ПРОБЛЕМ.

1

Анонимен

преди 8 години

ne razbira se samo 80,90 %