15

tih velikan 681

преди 8 години

Sega tam shte e pepel.

14

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКибуците са създадени по руски модел. Еврейските пари на Ротшилд създадоха Израел, но коя беше първата страна която гласува в ООН за създаването на Израел? - СССР. По късно евреите се обърнаха към Америка защото там евреите бяха богати и готови да дават пари за Израел. Англия не е създала ИзраелАнгличаните са бомбардирали израелците току що настанени на тези земи дори са ги изселили в Кипър, но богатите евреи по света са запушили устите на всички с пари.

13

Мръсна политика

преди 8 години

До МаймунякДържат си на думата. Особено когато думите са няколко и имат възможност да си изберат една от тях.Забравихте ли че преди Путин да разположи корабите си и да влезне в Сирия извика Натанияху на спявка ? Много ме съмнява че Израел ще пренуди Путин да сложи динена *** под краката на Асад. Ако гледаме реално и основния виновник е не Сирия а Турция. Това Израел го знае, Путин и той се усети, само Америка още спи. Израел ще им отвори очите но в замяна на това ще иска да свалят Асад.

12

Анонимен

преди 8 години

До Ръпон на кон.Ама вярно си *** кибуците са създадени доста преди резолюцията на ОН от 1948-а първите така наречени кибуци са създадени 1919-а до 1923-а година по време на Британският мандат над тези територии. Именно Великобритания създава Израел а не руснаците.Така че недей да пишеш глупости,само се излагаш.

11

Ръпон на кон.

преди 8 години

Ха ха ! Снощи израелските военни са се обадили на руските военни в Сирия и са казали:Тази нощ в 3 часа в Дамаск на улица еди коя си, номер еди кой си, на трерия етаж, западен втори апартамент , в хола на синия диван стещу прозореца гледайте да не стоят руснаци. !! Повече от това е било излишно. Някога руснаците първи гласуваха в ООН за създаване на Израелската държава. Израелците направиха кибуци по модел на руските колхози, но бързо разбраха че модела е ялов и го смениха с американски

10

Маймуняк

преди 8 години

...Руснаците са знаели къде и защо израел ще бомбардират...Може и така да е, но защо правят тогава силни декларации, че ще унищожават всичко...Така се компрометира ПВО-то им или , че не си държат на думата.

9

Анонимен

преди 8 години

HIZBULA e teroristichna shiitska organizaciya bieshta se ramo do ramo s rusnacite v SIRIA sreshtu sunitite,znachi sa priyateli na rusnacite i ako rusnacite sa se saglasili evreite da im ubiyat lidera znachi sa predali hizbula

8

Анонимен

преди 8 години

До МаймунякДобре е да четеш преди да пишеш глупости,ракетите са изстреляни по Израел а не по Дамаск бе ц...... По лошото обаче е че не си единственият ид.... тук а и тия които са ти сложили+ на тъпотиите.

7

Анонимен

преди 8 години

Хизбула дава отговор на сношната израелска атака над ливански терористи в предградието на Дамаск. Катюшите тази вечер са изстреляни от араби не от руснациРеакцията на Хизбула се очакваше и аз мисля че със сношното си нападение в Сирия Израел изпитва руснаците. Сутринта Сирия мълчеше все едно нищо не се е случило а руснаците се правеха на разсеяни. Това ще рече че израелската атака 99% е била съгласувана с руснаците. Руснаците са знаели къде и защо израел ще бомбардират.

6

Маймуняк

преди 8 години

Нали Дамаск се охраняваше със страшилището С-400 ? Ко стана ?

5

Анонимен

преди 8 години

Франс прес и Ройтерс да вземат да се информират че ,,Катюша истинската отдавна вече не се използва.

4

щщд

преди 8 години

Не, не е ясно кой-кого, ракети хвърчат разнопосочно. А виждам,че на теб ти е ясно - чичо Сам е най-добър и му е разрешено да избива всеки,който не го харесва. Неговите бомби са най-демократични.

3

Анонимен

преди 8 години

Sega stana li vi yasno ... Koi kogo podkrepia v Siria ????

2

Анонимен

преди 8 години

Tezi sa dobrite teroristi na PUTIN

1

Анонимен

преди 8 години

Да разбираме ли че това са руски реактивни снаряди РС 82 и установка БМ 13 от втората световна война или че госпожа Нестерова пише или преписва глупости