37

Тодор

преди 8 години

браво! ето още един начин за справяне с наглото паркиране - приложението "гражданите", тегли се от google play store i apple app storeснимаш, качваш, маркираш КАТ бутон и готово. над 20 000 снимани

36

коко

преди 8 години

Пребройте гаражите с автомобили в тях , и гаражите с АПРЕКИ , БРЪСНАРНИЦИ , ФРИЗЬОРСКИ ГАРАЖИ , МАГАЗИНЧЕТА , КАПАНЧЕТА , и какволи не . Даже някой от тия които правят снимките и тяхните гаражи са дадени под наем .Който е сгазел лука трябва да си го изяде.

35

ДС

преди 8 години

Всички новки жилища да се строят задължително с гараж.

34

варна

преди 8 години

Няма паркинги, няма синя зона, няма гаражи или ако има са за моторетки само. Много е лесно да се глобява, но много е трудно да отрежеш някой строителен инвеститор дето строи кооперация с 30 апартамента 5 магазина и 10 паркоместа. Проекти за паркинги в Приморски има от 10 години и досега - нищо.

33

pinko

преди 8 години

Я кажете от 25 години общините в областните градове колко милиарда събраха от такса паркинг и зелени пенбяни и такса паяк . Колко паркинга има построени нови и къдеса отишли парите.

32

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 33А да ти идва на ум вариантът, в който преди да ми отрежеш главата аз ти строшавам тиквата?...:)

31

Чук

преди 8 години

До мравкаДано успея да те хвана докато ми драскаш колата и ще видиш къде ще отиде пирона тогава! Има по цивилизовани начини, без да се унищожава или поврежда чужда собстеност.

30

neo5

преди 8 години

Дано започнат "войната" от утре, че баш днеска ако видят как съм паркирал със задницата на едно "островче" пред блока... :)

29

до 29

преди 8 години

Твоята кола на колко години е !?

28

Анонимен

преди 8 години

Решението е просто кола над 10 год и двойни или тройни данъци и да видите как ще намалеят главоломно автомобилите. Някъв 18 год д.р.и.с.л.ь.о. ми ходи с кола навсякъде и за какво?! Колата трябва да е лукс, а не като да имаш скейтборд. За работа има автобуси и в съответно метро в София. Колко багаж имаш че да не може да го вземеш с колело или малко моторче.

27

Някой

преди 8 години

Проблемът не е варненски нито български. Колите вече са прекалено много и с всеки ден стават все повече. Живея в малко испанско градче. От работа до жилището ми са 12-15 минути. После започва едно обикаляне по всички близки улици за търсене на място. Обикновено още 15 минути. Места няма. Единственият шанс е някой да излезе точно пред мене. Така е и ще става по лошо. Всеки ден се регистрират повече коли, отколкото се бракуват.

26

-10

преди 8 години

Като нямаш гараж или паркинг няма да си купуваш автомобил.---------------А когато имаш само една гънка в мозъка няма да коментираш!

25

Сп??нс

преди 8 години

в по-бели държави от БГ , се строят подземни паркинги на възлови места и кеф ти за час кеф ти за месец , при нас последния хит е от 20ч до 9 сутринта 29Е/месец (сб и нд цял ден) , и паяка е данен на концесия - работят ,че пушек се вдига

24

батак

преди 8 години

а всички други да си плащат за паркирането на час

23

батак

преди 8 години

толкова ли е сложно да се раздават на всички живущи в съответните квартали по един пропуск с който да паркират само в рамките на квартала си, а всички други да си за паркирането ... не е нужно да откриваме топлата вода, те на запад вече не само са я открили, но си я ползват със здраве от години, само в наш'та джунгла е мисия невъзможна ...

22

Вот дю Фак

преди 8 години

хаха ще пометна с Абсурдистан , до оня ден снимките на радарите бяха незаконни ,а два дена по късно по снимки на случайни граждани ще ни глобяват

21

Анонимен

преди 8 години

Много станаха селяните в градовете,там е проблема! А селяните станаха много,заради малоумието на бившиа президентЖ.Желев,соло ташакът му Филип Димитров и плеяда други ***-демократи,които ликвидираха поминъка на хората в селата,създадоха ликвидационни съвети,създадоха условия за раздробяване на земята,унищожаване на стадата и прокудиха селянията по градовете!

20

Анонимен

преди 8 години

Защо никой не изнесе информация колко осигурени паркоместа има в София и колко в един западноевропейски град от същата величина? Защо гледаме да настигнем белите държави само по цените таксите и данъците?

19

Анонимен

преди 8 години

Бях паркирал пред гаража си но там също има тротоар дойдоха от общинска полиция и ме глобиха 50лв. няма лошо виновен съм...прибрах си колата в гаража и...дойде един наглец и паркира хем на тротоара хем пред гаража ми... обадих им се и ми отговориха че нямат свободен служител да дойде да го глоби и така колата стоя цял ден там пък аз не можех да изляза от гаража...това е ефекта от моята прилежност...когато ти трябват ги няма и глобяват когато и скимне...

18

Край

преди 8 години

Проблема с паркирането е индикатор за това дали българите могат да си организират държавата или по добре да се пръснат по света където да ги управляват други народи. Ако чрез натиск Държавата въведе ред -значи ставаме Ако се стигне до саморазправи и улиците станат непроходими - бегайте бързо материала е лош.