8

Иноватор

преди 8 години

Аз предлагам, да се възстановят и занятията с учебна! цел! в Дахау, Освиенцим, Бухенвалд, Майданек, Треблинка и др. позанемарени учебни центрове. Свежият "матрял" пристигнал в европата ще даде възможност голяма част от младоците да видят с очите си що са вършили техните деди и ако искат - да го преосмислят. Но даже и да не го преосмислят - пак ще има файда...

7

тихомир томов

преди 8 години

До Анонимен 13 Ти си един от известните гейове от синята коалиция и нищо не си разбрал от четенето , но пак е добре защото отп ГЕРБ четат само индиански приключения 20 лв бе цената , когато излезе от печат , а след това стигна 60 лв на " Славейков " .

6

Анонимен

преди 8 години

АЗ ПРЕДЛАГАМ ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ ! ЗА БЪЛГАРИТЕ СЪЩО АМА ТУКА ЩЕ ПОЧНЕМ С ПАРЛАМЕНТА

5

Анонимен

преди 8 години

Четенето на Корана би могло да те предпази от исляма, но само ако имаш здрава православна основа. Иначе е опасно. Това е все едно без да си се научил добре да плуваш да се хвърлиш в морето за да го изучиш.

4

Анонимен

преди 8 години

Между другото в България не знам да е издавана след 1944 г.. Има едно издание, което обаче е орязано. Имам вкъщи турското издание и е доста по-дебело от българското, а и е с по ситен шрифт. Та въпросът ми е кога ще се издаде най-накрая и в България?

3

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

По таз логика и четенето на Корана би трябвало да предпазва от ислямизъм, но на практика е точно обратното.

2

унтерменшенаус

преди 8 години

...да си дойдем на думата...

1

ист

преди 8 години

Утре ще поискат в учабната програма и наръчник на педофила.