73

Анонимен

преди 8 години

И никой не я питам министърката за тунела в Кресна. Как може 25 км. тунел в Норвегия да струва колкото 2 км. тунел в Кресна!? Ами може братя българи когато Лилето е министърка може скоро обществените поръчки за пеефските фирми да станат по милиард на км. естествено с пари на заем !

72

Анонимен

преди 8 години

За свещи да ги дадат. Слушах днес министърката как се правеше на луда:"чух някой да казва ,че не знаели хората къде разходваме парите е как не се знае..........." и т.н. Не вярвам да е толкова *** да не съзнава какво и се казва. Хората буквално всекидневно виждат безумията и наглото крадене, а тя се прави ,че не разбирала какво я питат! И 150 лв. може да стане винетката, но да има точна отчетност и качествена работа и най-вече справедливо ценоубразуване.

71

Gazenik

преди 8 години

Vinetkata na grobisteto. Opeloto sled 2 dena.

70

Анонимен

преди 8 години

Те пък на село като се юрнат да купуват винетки по новия закон за застраховането намалиха глобата за гражданската от 400 на 250 лв. защото явно ги е страх от хората.

69

до 89

преди 8 години

Те и комунистите до 89 та държаха 100% а какво стана!

68

Васо Парцала

преди 8 години

Комунизма си отива спете спокоино деца ! Вземи панелите трабанта ,но въздуха ми остави !Като ни вземат всичко голия ли ще ни лапат !!?

67

dora

преди 8 години

tuk gymji ot skapani nagli gerberasti

66

dora

преди 8 години

kak ne gi e sram?Derat koji kato za posledno

65

Свинетката

преди 8 години

Плащайте винетки,аз ще ям сланина.

64

Ask

преди 8 години

V tova selo li ste e pogrebenieto na sapruga na viceprezidentkata?

63

АЦЕТО

преди 8 години

Не сте длъжни Свинетка Павлова с кола да я карате до гробищата,завлачете я с коне,е малко тежко ще им дойде,но с повече почивки ще се получи

62

Шано Ломски...

преди 8 години

Всичко "гнило"...си отива само...!Който иска ----да си го дири.....!АКО Е БИЛО , ДОБРО И СВЕЖО ....ДА СЕ Е ЗАПАЗИЛО И ДО ДНЕСКА...!!!

61

Дърт Крейзър

преди 8 години

аз затова по американски обичай съм си заделил едно място под ореха , какво ще ми се разхождат по гробища , друго е да съм си вкъщи , кеф му да те оплаче някой , кеф му да те препи.кае , кеф му на шаро да си пойграете из двора

60

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

ПРИ ГНИЛИЯ КОМУНИЗЪМ---ВСИЧКО СИ БЕШЕ ,БЕЗ ПАРИ....АМА МАНДРАТА СВЪРШИ!..ВЕЧЕ И МАМА--НА ТАТЕ НЕ ДАВА ,БЕЗ ПАРЕ......ХА,ХА,ХАААААААААААА

59

Анонимен

преди 8 години

Какво излиза за да притежаваш автомобил трябва да си плащаш здраво !При гнилия комунизам струваше 10 лв. на година 5 данък и 5 преглед.

58

Анонимен

преди 8 години

Другарю червен *** , никой не те кара да купуваш коли по 800 лв. Карай си велосипеда и се вози на влакове и рейсове. Толкова е просто , а ти се правиш на велик с тези баракуди .

57

Блокиран в Дневник

преди 8 години

В никоя държава няма винетки за селски пътища - само за магистрали!!Само в Абсурдистан има винетки за селски пътища

56

3221321

преди 8 години

dо Анонимен 67на 5 кила ракия и 10 кила свинско ли завиждаш бе герберски ***? По 2 коли за по 700-800 лева едната.на това ли завиждаш бе ***?

55

Анонимен

преди 8 години

ама само си пишем бре хора? ставаме и го изхвърляме рапона от управлението на държавата.взима си заемчета и си живее и герберастите около него ,после ние ще ги връщаме през винетки, ток парно...*** така ще е само си пишем по форумите..

54

Анонимен

преди 8 години

и още за обществените услуги -22лв за пренос през електроразпределителната мрежа -пренасят ми тока за 22лв на месец ????, а това че имам достъп до разпределителната мрежа -такса 2.82лв този месец???