8

Анонимен

преди 8 години

Терористиииии

7

Брилянтин

преди 8 години

Ало Люлин. Аз съм на Олдтрафорд. Вие имате ли ток?

6

Анонимен

преди 8 години

Това е местен ТЕРОРИЗЪМ !В Конституцията , трябва да се посочи наказанието за местен тероризъм . Посегателство на жп линии , електрическо захранване и т н Тази държава е почти без съдебна система !

5

Анонимен

преди 8 години

Кога ще спре изкупуването на "скрап", за да се нормализира битовата престъпност, посегателствата срещу електрическата мрежа, транспорта и бизнеса? Не може заради печалбата на едно семейство да страда цяла държава!

4

nekoi si

преди 8 години

Какви 15 хил. клиенти бе? Люлин тънеше в мрак навсякъде. Срам и позор в 21 век в евро столица да няма ток за над 12 часа. А на места няма да има и до 20:00.

3

Анонимен

преди 8 години

Сега ще ашладисат мит'ряла както с винетките. Та обяснението за винетките е че цената се дига за да се поддържат пътищата(за да може репея да си джитка с джипката) Сега ще ви обяснят, че тока е евтин и няма как да се поддържат кабелните трасета!

2

Анонимен

преди 8 години

Слава тебе, Господи! Остави ги без ток за повече време и ги избави от надменното им самодоволство.Досега не са подкрепили нито един митинг на Атака!

1

е да де

преди 8 години

А бе то става въпрос за едни кабели ама както винаги в такива случаи се публикуват недоизказани новини,че пак ще има приказки за БХК.