34

Анонимен

преди 8 години

NIKOI NE TRIABVA DA HARCI PARI V BALGARIA,ZA DA KONSUMIRA IZOSTANALO,VMIRISANO MESO.V BALGARIA SE KONSUMIRA NAI-LOSHATA HRANA V ZAVEDENIATA,ALKOHOLA E EVTIN,NO FALSHIV.

33

varna

преди 8 години

otivame na kupon v Makedonija i xich ne ni pucaaaa...na zdravie !!!

32

анонимка

преди 8 години

аве,изобщо,който ше ходи у Турция да си носи алкохол от тука най-добре,щото цените са страшни;бутилка ракия 80-100 лири,бутилка уиски 120-160 лири,бирата в кутийки е 5-6 лири в магазините,а по заведенията 10-13

31

анонимен

преди 8 години

аз ви съветвам да си стоите в къши не се знае *** от ид каква са я намислили

30

22

преди 8 години

До АнонименМай си роден скоро,иначе щеше да си по-наясно с цените на имотите в Б-я и Г-я,но лаф да става.

29

Анонимен

преди 8 години

За хубаво или лошо сега можеш да пътуваш навсякъде . Като ти харесва в чужбина там ходи. Стига с тия сравнения и мнения . То в Германия една къща е 70 000 евро , а у нас е 200 000 евро . Така , че това е положението след 50 години социализЪм .

28

1-n

преди 8 години

бърз фалит за българските набедени хотелиери

27

Анонимен

преди 8 години

ZASHTO MI CUKASH CERVENI TOCKI,VCERA ORGANITE SA KONFISKUVALI 50 TONA MESO OT SKLADOVETE--INFORMIRAI SE.

26

Анонимен

преди 8 години

RESTORANTITE V BALGARIA SA IZKUPILI DE SHTO IMA IZOSTANALO I PROKINATO MESO PO SKLADOVETE--BARZA POMOSHT TRIABVA DA BADE GOTOVA DA RABOTI NA VISOKI OBOROTI

25

Много ми е интересно

преди 8 години

Какви точно християни са повечето хора, които обясняват за свинското. Обяснете ми, моля, след 40 дневен пост как точно ти се яде свинско и как ще оцелеете след като изядете 2 кила месо.

24

Ванката

преди 8 години

До TulskiИзобщо не е вярно, че алкохолът е забранен в Турция. Напротив - в кувертите е в неограничено количество, а не 50мл. концентрат и 1/2 вино, както при нас. Към 70 евра е новогодишната вечеря на корабче по Босфора, с 12 степенно меню, без да се брои основното блюдо и десертите. В хотелите е към 90 евра. Свинско също се сервира.

23

Ф.С.В

преди 8 години

Понеже цялата ни държава е наобратно- е нормално и БГ бизнесът да работи абсурдно - По всякакви празници -вместо намаления има -увеличения! В Цял Свят цената на петрола пада- тук не мърда!-В Цял Свят думата реформа е нещо - а тук е нищо - значи съкращения безработица и абурди като-Пенсионна Здравна Банкова Образователна ,Банки фалират -Държавата им плаща борча-Бедни хора гладуват -а емигранти се хранят по 3 пъти на ден и седят на топло-Българинът живее в най скъпият стандарт спрямо заплатата си

22

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИди до Цюрих да видиш какво значи скъпотия...едно кафе е 8-10 евра! Парче пица на крак е 18-20, обяд в обикновено заведение за двама души поне 80-100евра!

21

Анонимен

преди 8 години

Аз пък не разбирам каква ще е тази Бъдни вечер и Коледа в турско? Първо, това е семеен празник, второ е свързан с християнската традиция и трето на него се яде прасе! Прасе!! А за Нова година - отдавна не е с онази тежест от времето на соца, когато беше най големия празник. Друг е проблемът, че вече се попиляхме по цял свят и се чудим как по празниците поне да се посъберем и да се видим. Станахме новите евреи на планетата. Благодарение на "демокрацията" и съпътсващата я бедност!

20

Анонимен

преди 8 години

Аз ще празнувам коледа и нова година във Враца, в домашна обстановка.

19

Анонимен

преди 8 години

Баби и дядовци как да отидат на почивка, като парите си ги раздават на шарлатани. Едвам свързват двата края и току извадят от джоба 10000 да ги подарят на някой мошенник.

18

Анонимен

преди 8 години

Прав си, в Солун не е евтино,но пак 3 нощувки на Нова Година излиза 2 пъти по-евтино от подобен хотел в България.Това са фактите!

17

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно нормално,собствениците на хотели у нас са едни прости и необразовани лица,поставени лица от червени олигарси,тип Гергов свинаря,Вълчовци и прочие.Понятие си нямат от бизнес,плащат заплати от минималните и имат за цел единствено пране на пари и да си пълнят гушите.За разлика от тях всичките ни съседи предлагат истинска почивка на нормални цени,с бизнес насочен към туриста,независимо от националността му!

16

Анонимен

преди 8 години

В Солун било евтино... Брей, това в кой хотел? Кажете ми да знам. Някой да не се излъже от статията и да тръгне за Солун без мангизи. В Гърция е много спокойно и невероятно е всяко изживяване там, но не е евтино. Седнахме в Солун четирима души да хапнем в едно заведенийце в центъра и ядохме по една порция калмари, и сметката беше 50 евро. Най-евтината бира от будка е 1 евро. Ако влезете в някой руски магазин в центъра на Солун ще намерите и тънкана цени и даже българска бира. Ама в заведение...

15

дедо Ташунко

преди 8 години

Хора, не забравяйте написаното от Антон Страшимиров за септемврийското възстание през 23 година. "Българи клаха българите, така както и турчин не ги беше клал". Три нощувки в Швейцария заедно с яденето ще струват по-малко, отколкото в нашенски курорт. А разликата в КАЧЕСТВОТО на услугите е несравнимо...Но парвенюта в България дал Господ! Хубав ден на всички читатели.