63

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

РОМИТЕ МОГАТ ДА РАЖДАТ БЕЗ ДА МИСЛЯТ ЧАКАИТЕ ТЕЗИ ДЕЦА ДОГОДИНА ПЛАНА ЩЕ ВИ Е ИСПЪЛНЕН.А БЪЛГАРЧЕТА НЯМА ДОРИ ЕДНО НОВОРОДЕНО СЪЗДАЙТЕ ОТНАЧАЛО УСЛОВИЯ ЗА РАБОТА И ДЕЦАТА ЧЕ СИ ГИ ПРАВИМ САМИ БЕЗ ЧУЖДА НАМЕСА А ЗА СЕГА МОЛЕТЕ СЕ НА РОМИТЕ ДА ВИ ИСПЪЛНЯТ ПЛАНА ЗА ДА КРАДЕТЕ ПОВЕЧЕ.ТОВА Е ПАЗАРДЖИК МОЛЯ ДАА МЕ ИЗНИНИТЕ АМА СТИГА СТЕ КРАЛИ

62

Кукувица

преди 8 години

Ми....кой е раждал до сега децата? Жените . Истината е, че повечето жени искат да имат деца, но и всяко дете си иска своето. Иска грижи, иска топло, иска дрехи и условия, стая и помагала за игра и учене. Едно дете иска много неща. Не е просто да го роди жената и да го остави отначало в яслите, после в детската градина и после в училището. За мен детето си иска майката. Когато, обаче, жената е принудена да работи, защото парите не стигат, просто не се раждат деца.

61

Анонимен

преди 8 години

Шъ ви постстоим мост,каза др Живков.Ама ние немаме река.Шъ ви построим река,каза др.Живков.А тук шъ построим детска градина.Ама ние у село немаме деца.Шъ ви направим и деца.Следвайки пътя на учителя си Живков Борисов идеално се вписва в психиката политическото говорене,действията и дори просташко веселяшикият хумор.

60

Yam

преди 8 години

Браво Бойко,мислиш за бъдещето на България!Цяла България те подкрепя на всички избори,ти си Бог,ти си всичко!Българи,продължавайте да гласувате за Бойко,той ще оправя България,ще бъде Рай на света :)))

59

Dennabadesteto

преди 8 години

Centralnata i oblastnata bg administracia, tehnite deca, chetnici, ohraniteli, bankeri, bankerki...vseki s po 12-13 deca:-):-):-)i ...polojitelen prirast na rbg - da plastat kreditite!:-):-):-):-):-):-):-)

58

Анонимен

преди 8 години

За сведение на всички. При раждане на дете в Русия сега се дават 429 500 рубли-5 600евро. Това става с държавен сертификат, който може да се осребри или с него да се плати обучение във ВУЗ, да се купи жилище, да се лекува болно детето /ако е тежко болно/ и т.н Замислете се къде сме ние с мижавата си помощ. Това се прави от пет години и ще се прави до 2017г. Сумата всяка година се актуализира с инфлацията.

57

Анонимен

преди 8 години

А кой ще ги прави,Бойко ли?

56

Shark

преди 8 години

Квото щете си планирайте, с 37 лв детски няма да стане тая дето я мислите. И много съжалявам, но абсолютно подкрепям тези, които са се изнесли от тази скапана държава. Каквото щете да приказвате, че някой си не бил мъж, не били родолюбци, тинтири-минтири. Единственото, за което съжалявам е, че не се махнах от тази държава. Но ока сина ми реши да замине, няма да го спра. Ще ми е мъчно, но няма да го спра. А и знае ли е, не съм престарял, може и аз да ида. Е..л съм и м..тта на тая държава!!

55

Анонимен

преди 8 години

За да не загинем тотално, трябва да се спрат всички помощи, детски, социални и незнам си какви..... Деца трябва да имат само тези, които наистина могат да ги гледат, а не да разчитат на държавата! В противен случай, малцинствата ще ни претопят.

54

Анонимен

преди 8 години

САМО ВЪВ БЪЛГАРИЯ СЕ ПЛАЩА ВСИЧКО ,А ПОЛУЧАВАШ НИЩО. КАТО ОБЕДНЕЕШ ЕЛА МИ ГОВОРИ ,ДЕТЕТО ТИ ДА ХОДИ С ЕДНИ МАРАТОНКИ 2 ГОДИНИ ДОКАТО НЕ МУ ПАДНАТ ОТ КРАКАТА ТОЛКО СКЪСАНИ.ЗНАЕШ КОЛКО ПОДИГРАВКИ ТРЯБВА ДА ТЪРПЯТ ЗАТОВА ,ЧЕ СА БЕДНИ . А СИКТИР

53

Анонимен

преди 8 години

До Анонимена как ще постигнем какъвто и да е стандарт ,когато вас ви няма...какво е България без българите,приятелю ?...но аз не те виня ...всъщност никой няма право да изисква жертва от друг човек...карай напред,дано да ти се получи !

52

Анонимен

преди 8 години

До айр форс 3Съжалавам така е ,що да не искам, като си плащам огромни суми за всичко.ДА ,ИСКАМ СТАНДАРТА ,ЗА ДЕТЕТО МИ Е ДА НАЙ- ВИСОК . НЕ ИСМАМ ДА СЕ МЪЧИ,А СЪДЕТЕ МЕ .ОБИЧАМ ДЕЦАТА СИ И НЕ ИСКАМ ДА СЕ МЪЧАТ ТУКА

51

Jj

преди 8 години

До АнонименТи си родоотстъпник лесно е да имаш деца в чужбина - бъди мъж и имай деца тук.Дошло е време да се дават много пари на майките за да раждат,иначе загиваме тотално до 50години.Всички пари първо трябва да се дават на новородените и след това на всички останали. На мен ДАНС не ми трябва да ме подслушва - 100млн могат да се отклонят от ДАНс за бебетата.

50

айр форс 3

преди 8 години

До Кубадин ПенчевскиНе се хаби,човече...тия нашите "жребци" работа не искат ...искат висок стандарт ама да има да се включат да бозаят от някоя ц*иц*ка а пък за българчета да не говорим...те искат децата има да са германчета,англичанчета,шведи но не и БЪЛГАРИ...жестоката истина е това,братко !

49

Анонимен

преди 8 години

До Българин.аз не съм наркоман,ром ,***.Аз съм човек търсещ адекватна помощ ,ако се случи нещо с мен. Така къде да отида-полицията,съда или болница ,нито едни не са ефикасни.Единствено имам избор да си опаковам багажа за12 път и да отида в чужбина.Опитвах какво ли не, само не съм съдил България и не я наричам майка,а злата мащеха.Не мога да имам деца тук ,защотото мисля за тях.

48

Анонимен

преди 8 години

71хил. ко ,на братята роми им хареса това.Бъларина за памперси дава толко за месец.

47

Анонимен

преди 8 години

Как кой ще ги ражда? "Бежанките" ще ги раждат, заедно с маслинените, те ще са новите българчета, от тия, дето не искат да научат български и не знаят всъщност кои са и какви са...И качеството на нацията ще излети направо в космоса ... И български де Гол да имаме, ще му видят сметката с неправителствени организации и протестъри!

46

Анонимен

преди 8 години

Държавата ги подпомага чрез Фонда за асистирана репродукция. Чакането за заповед е около 9 месеца, но накрая ти финансират процедури

45

Анонимен

преди 8 години

А какво се случва с хилядите български семейства, които не могат да имат деца? Държавата подпомага ли ги, било то с безплатни прегледи, изследвания, доплащане за инвитро процедури и т.н.

44

кочов

преди 8 години

Това не влизв в плана "Ран-Ът".Това е някаква *** с изпростелия за 26г.Костовистка"демоНкрация" народ.