38

Анонимен

преди 8 години

105 ти знаеш ли какво е "аеродинамика" СМЕШЕН ШУТ ТАКЪВ ??? НЯМА ДА ТИ ПРАВИ СТО ТИПА АПАРАТИ ЗА ПЛАНЕТИ С АТМОСФЕРА И БЕЗ АТМОСФЕРА ! Я ВСИЧКИ СКАРАНИ С НАУКАТА ФИЗИКА МАРШ ОТ ТУКА !

37

Анонимен

преди 8 години

До ШОПИ, одисековци и тям подобни : КВО СТАНА БЕ НЕКАДЪРНИЦИ ??? ЩО ПОЛЗВАМЕ РУСКИ РАКЕТИ А ? БИЛИ "ЗЛЕ" РУСНАЦИТЕ, НИЩО НЕ ЗНАЕТЕ, САМО ПЛЮНКИ МЯТАТЕ ПО ФОРУМА !

36

Анонимен

преди 8 години

Иво Инджев Одисеев и от космически технологии разира! Впрочем той от всичко разбира! Уникален, ***.анар е тоя!

35

Анонимен

преди 8 години

до 94Тъй ли бе? Значи Армстронг като скача от модула и се издига на 20-30 сантиметра от повърхността, трябваше да си остане на такава височина без да бъде привлечен от лунното притегляне??? Муахахахаха

34

Шаран_БГ

преди 8 години

За байрака работата е ясна. Под лунната пепел и Джилязо да бе, пак щяха да го хакнат. Това е знамето на Щатите, а те всичките са тексаски рейнджъри Интересно бе как флагът на най-великата държава в световната история заплющя под напора на лунния вятър ???!

33

Анонимен

преди 8 години

до 84Добро утро! То оставаше да има атмосфера на Луната за да се вее по тази причина знамето. Нали точно това ти обяснявам, бе! Че теорията на някои беше в това, че когато се е забивало знамето то се развява. Обаче не обясняват защо остава развято след като има лунно притегляне макар и 6 пъти по-малко от Земното. Тоест ако това знаме след като го забиеш в земната повърхност знаеш, че ще падне за 1-2 секунди, а на Луната следва да провисне след 10 секунди най-много. На какъв език да ти го обясня

32

Русия

преди 8 години

Слава Русия

31

Анонимен

преди 8 години

до 75Муахахахахаах...ей, смот.аняко, викаш на Луната няма гравитация??? Затова ти казвам, че ако на Земята знамето пада след като си го забучил за 1-2 секунди, на Луната ще падне за 10-12 същото знаме, защото е 6 пъти по-малко лунното от земното притегляне.

30

до 67

преди 8 години

Тъпуко,на земята има ГРАВИТАЦИЯ.Това е причина и дядовеца ти да сочи ...към земята.На луната щеше да се вее и да се правиш на е..ач

29

Анонимен

преди 8 години

Армстронг скача от модула и се вдига лунен прах на 50 сантиметра. Муахаххаха...тягата на двигателя на модула би разкарала всяка песъчинка от повърхността докато се прилунява модула на поне 2-три метра от него.

28

Анонимен

преди 8 години

***,всички компании са частни.Парите на държавата ги има благодарение на ВСИЧКИ ЧАСТНИ компании.Благоденствието на държавата се дължи на ЧАСТНИТЕ КОМПАНИИ.Колкото са по-богати те ,съответно и държавата ги стриже с по-големи данъци.Напълно нормално е в последствие държавата да плаща на частни компании,при положение че не съществуват други .

27

Анонимен

преди 8 години

Руски конструкгори и специалисти потвърждават, че американците са били на луната и то не един път. Оставили са там доста неща, които са заснети от спътник. Снимките са с висока резолюция.

26

Анонимен

преди 8 години

до 62Моля???? Ако забиеш едно знаме при пълно безветрие на земната повърхност, то ще падне след повече от две секунди??? Кефиш !

25

Анонимен

преди 8 години

до 51Муахахахахах...ако това знаме тежи примерно килограм и го забучиш в земната повърхност, то след 2 секунди да е увиснало напълно. Лунното притегляне е 6 пъти по-слабо от земното. Това знаме увисва за 12 секунди. А като гледаме в радиус около знамето на 10 метра няма нито един космонавт. Викаш за 10-12 секунди космонавта забива знамето и гледа да се отдалечи от него бързо на 20 метра????

24

циника

преди 8 години

54, корупцията в поръчките, които се раздават на частни компании от държавна трапеза в Щатите са грандиозни, направо космически. Десетина пъти по висок бюджет в сферата и на военните и на космическите технологии от втория в света и въпреки това резултатът е меко казано скромен. Сега се сещам за Маккейн, който в прав текст заяви за пръснатите милиони за подготовка на 5-6 боеца в Сирия:)

23

Анонимен

преди 8 години

до 48Известно ли ти е, че именно заради този огромен брой хора участвали в тази комедия от мисиите на Аполо, изтича информация въпреки опасността за живота на участниците???

22

Георги

преди 8 години

До Odysseus. Каква е тази трансформация от теб? Защо смени никнейма си и започна да го изписващ на латиница? Иначе плюенето на отрова в посока всичко руско е останало :). Смешен си в опитите си да омаловажиш постиженията на руснаците в овладяване на Космоса! Дори любимите ти американци го признават.

21

циника

преди 8 години

когато НАСА контролираха целия процес в космическите технологии, Щатите кацаха на Луната. Сега има усвояване на средства от частните компании:). Ще стъпят на Луната или Марс, когато цъфнат налъмите.

20

циника

преди 8 години

"Миналата година обаче, когато двете компании победиха в конкурса за изграждане на пилотирани космически кораби, държавата им отпусна бюджет в размер на 4,2 и и 2,6 млрд. долара."Хубаво гледайте как се прави капитализъм. Държавата плаща - компаниите усвояват. Ей това е "пазарна" икономика, в която тържествува "частната" инициатива-разбирай обяздване на държавен ресурс от частни компании.

19

Анонимен

преди 8 години

до 44Роскосмос никога не са казвали че ще правят база на Марс. Ето там е разликата между Клоуните от НАСА и руснаците.