23

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен4а виатнамците и руснаци колко щеш,само че смееш ли да се оплачеш, аре стига бе било добре

22

God

преди 8 години

Имигрантите ли са виновни за грешната социална политика на британците? Ами от техните фондове точат яко и доста англичани. Ако имигрантите работещи в селското стопанство си тръгнат, Голямата Британия ще умре от глад. Англичанин на полето няма да видите. Проблем са техните бивши колонии, които ги заливат с ислямска ***, голяма част от която традиционно е на помощи. Повечето българи там работят и се интегрират успешно. Те нямат религиозни претенции, нито изискват да им се дават специални права.

21

Поручика

преди 8 години

Некои тука пишат, че пакистанците и индийците били мързеливи. Това въобще не е верно. Работих в Лондон и имах колеги основно англичани, но и един индиец и един пакистанец, както и един българин. Мързеливците беха само двама - българина и един чернокож британец с родители от Ямайка. Обаче редовия българин, който не е бил на Острова бедна му е фантазията да си представи как зверски се работи там.

20

Анонимен

преди 8 години

Живял съм в Лондон 7 г-там има квартали в които не знаещ дали си в Лондон или Пакистан-Индия или Африка-второ-те са колонизатори от векове и сега ще си поемат това което са грабили векове...

19

Членска карта №7

преди 8 години

Честит рожден ден Йосиф Висарионович!Вятърът на Историята разнесе *** от гроба ти!

18

Анонимен

преди 8 години

"... до лимитациите за купуване на къщи от чужденци в Дания."----Саше (Томов), а бе, това ЛИМИТАЦИИТЕ не са ли нещо като ОГРАНИЧЕНИЯ, казано на български?

17

ШибиРиби

преди 8 години

Позицията на Камерън е последователна и прагматична и както винаги здравословна в европейски контекст, а той е - оправете си бараките, направете ги хубави къщи вместо да ходите на гости в богатите си съседи и почти да се нанасяте там.

16

ответни мерки

преди 8 години

50% данък върху пенсиите на бедни английски пенсионери, купили си къщи в България да си живуркат като царе!

15

Karussel

преди 8 години

Nie izlizame ot Eu:-):-):-):-) ne e nash problem.Eu da s opravia bez nas. Da si se pazi.A UK - kralska im rabota:-):-):-) hem v Canada, hem v Australia, hem v Eu:-):-):-):-) i polovinata Afrika i Asia :-):-):-):-)

14

нн

преди 8 години

С две думи Европа да стане държава , а не съюз.

13

Анонимен

преди 8 години

За да стане единна европа , трябва да има единно заплащане на час или заплата която да е еднаква за целия съюз, иначе се видя че не става .

12

Анонимен

преди 8 години

Така трябва Англия не плаща и остава, ние не приемаме амунджи и оставаме!

11

нн

преди 8 години

ЕС е един *** сбор от държави. Германия е тартора в момента. Тя казва последна какво ще става? Англия няма да се остави да я командват, от къде на къде, коя е Германия. Англия ще се отегли от ЕС, ще последват и другите големи, Франция, Италия, Испания, Полша , че и съседите Румъния. Просто този съюз, при тази си конструкция е непродуктивен и ще се разпадне, ако не стане чудо и то е да стане държава цяла Европа.

10

Меркел

преди 8 години

Абе ЕС да задължи Англия да си обърнат движението... Не може криви краставици,не може акцизите в която и да е членка да били еди какви си,а Англия си карат с обратни волани по европейските пътища! Абе я ги вкарайте в пътя тези надменни хора! Директиви им дайте!

9

Анонимен

преди 8 години

IMA PRAVO ANGLIA--RUMANSKI KRADZI I BALGARSKI MOSHENNIZI NE IM TRIABVAT.

8

Европеец

преди 8 години

Нали сме еврочленка, равни, отворени граници! Стигна се до там български граждани да бягат в Европа представяйки се за емигранти от близкия изток. Това какво ви говори? На мен ми прилича на най-брутална дискриминация!!!!

7

каква

преди 8 години

водеща сила на ес е англия ??? англия играе със щатите срещу ес и заедно с меркел причиняват огромни беди .англетата гледат само своят интерес и нищо не допринасят за обединена европа

6

Анонимен

преди 8 години

Добър вечер деца. Имало едно време на света комунизъм капитализъм и студена война. Тогава сирийците си живеели в Сирия, афганистанците в Афганистан, либийците в Либия и така всеки кой където е роден, както и селяните на село а софиянците в София. И така хората живеели в мир и съгласие...Мир и съгласие имаше, ама за какво са ни като нямаше банани и западни коли и свобода на словото. А сега лапаме банани, караме красиви западни коли, можем всичко да си говорим и да пътуваме на запад!

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонименимаше един лаф на дъртата баба маргарет за социализъма, че свършвал когато свършат чуждите пари......Е, вашата евроатпантическа мизерия никога няма да свърши, може да си сигурен и без баба маргарет - не още 25 години, ами още 250 ще си изгниете в мизерията.

4

Анонимен

преди 8 години

Добър вечер деца. Имало едно време на света комунизъм капитализъм и студена война. Тогава сирийците си живеели в Сирия, афганистанците в Афганистан, либийците в Либия и така всеки кой където е роден, както и селяните на село а софиянците в София. И така хората живеели в мир и съгласие въпреки че били в студена война ама един ден дошла демокрацията. И какво е станало всички вече знаете а какво ще стане бедна ви е фантазията. А сега лека нощ