22

е да де

преди 8 години

Мир може да има ако възкръсне Кадафи ,но нали се сещате кога ще стане.

21

Анонимен

преди 8 години

Петрола на Либия е в западни фирми.А как живее народа ( в развалини , недостиг на вода и електричество. !Всички държави с бойните си кораби , които бълваха разруха от Средиземно море , какво смятаха - че ще постигнат обединение ? След като в страната са вледзли различни терористи, на които им казват опозиция срещу Кадафи !Оръжието на тази държава еразграбено от Джихадистите групировки !

20

Чех-льо от Аспен

преди 8 години

Аз пък като държавен главадълбоко подчертавам,че съм щастлиф от факта, че Ирландиялегализира г-ей браковете.

19

янев

преди 8 години

моля журналистите от уважавания днес бг да не използват думата диктатор не само за кадафи но и за други държавни глави свалени с преврати от ... конкретно за либия която дори и на картата не са я виждали и още не преписвайте статии от чужди вестници ако сте журналисти пишете вашето мнение блумбърг не е единствена медия и даже преводите много често са фалш. пп засичам за колко време ще ме изтрие ***

18

Анонимен

преди 8 години

Кадафи си ЗАСЛУЖАВАШЕ щика в д то при всяко положение

17

Сър Пичук

преди 8 години

Да не забравяме, че и България участва в тази коалиция свалила Кадафи.Български военен кораб бе на мисия край бреговете на Либия.И ние сме дали своя принос за демокрацията в Либия.Със здраве да си я ползва братски либийски народ.Така, ще е до победата на комунизма.

16

Анонимен

преди 8 години

руснаците освен че са прости да издигат такива опорни точки явно са и комплексари ТО не е лесно да си крепостен мужик от как са се пръкнали като държава до днес

15

Анонимен

преди 8 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО КОГАТО НАПИША " САЩ ПРЕДИЗВИКАХА ВСИЧКИТЕ ПРОБЛЕМИ НА АРАБСКИЯ ПОЛУОСТОВ" РАЗНИ ХОРА НЕ СА СЪГЛАСНИ ??? "подкрепяни от НАТО сили свалиха от власт дългогодишния диктатор Муамар Кадафи в края на 2011-та година." АКО ВЪПОСНАТА ДИКТАТУРА БЕШЕ ТОЛКОВА ЗЛЕ ЛИБИЙЦИТЕ ОТДАВНА ДА СА ГО СВАЛИЛИ И ЛИБИЯ БЕШЕ МНОГО ДОБРЕ УРЕДЕНА ДЪРЖАВА ПРИ КАДАФИ. И ДУМАТА "НАТО" ДА СЕ ЗАМЕНИ С "USA" ;

14

дебелогъз депутат

преди 8 години

Нали е демокрация там след като свалиха злия диктатор Кадафи,същото ще стане и ако Асад в Сирия бъде свален,ще настъпи мир и любов.

13

Наско

преди 8 години

До АнонименДа бе, те където минат Русия всичко цъфти и вързва. Бларус, Украйна (пак да), България, Румъния ...

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4Какъв тиран бе, перко! За тези ширини без силна ръка не може! А дано ти дойдат в къщата няколко от тия племена дето Кадафи успяваше да ги удържа, да ги образова, да ги лекува... А сега? А дано ти кацнат в дома!

11

+

преди 8 години

Заблуденият 15 - това не е революция, а насилствено `демократизиране` по американски, заплатетно с петрол.

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 13Изобщо не се чудят! Правят се на учудени! Всичко беше подготвено - и за Либия, и за Ирак и за другите държави, като нашата "мила, братска" Окраина, която, освен че по фашистки избива своя си народ, но и дълговете си не може да плаща, държи се като ци.га.нка на пазар, лъже, бият се всеки ден в Радата, правят свои губернатори престъпници от съседни държави, изобщо - просташка история. Така че, да не се трудят да заблуждават - НАТО са машата за терор на ЮСА над малките и слабите.

9

+

преди 8 години

Америка, Америка, унищожителят на светове, ще дойде време да си платите, неизбежно е.

8

аа

преди 8 години

Убиха Кадафи да завземат петрола.Той повече от 20 години спирше миграцията.Резулатае налицев момента

7

Анонимен

преди 8 години

ДВЕ ПЛЕМЕНА СА ПОДПИСАЛИ ПРИМИРИЕ И ВЕЧЕ ТРЪБЯТ ЗА МИР,ТА ТЕ САМИТЕ НЕ ГО ИСКАТ И ЖИВЕЯТ ЗА ШЕРИАТ И ВОЙНА.

6

Анонимен

преди 8 години

ARABITE SA PROST I NEOBRAZOVAN NAROD.

5

vlady

преди 8 години

Видя се за пореден път, че няма читава алтернатива на арабския социализъм - свалянето му води до войни и ислямисти.

4

гфдг

преди 8 години

какво чета из люгенпресепланира, съжалява, мисли да направикакво е това, се питамкомпромисите са непостижими, всяват ужас.Какво е това, питам пакСто процента е нула информацията в тези редовеСпирай пералнята моля.

3

Анонимен

преди 8 години

Някои хора много се радват, че след тирана нещата се объркаха. Леко със злобата да не се завдите.