18

мвн

преди 8 години

Това е абсолютна измама и манипулация в частта за полицаите! Във Видин никой нищо не знае и не е обявено. За пореден път някой настройва едни срещу други.

17

Анонимен

преди 8 години

Станишев , Масларова , Бисеров , защо не са в затвора а другарю червен и злобен *** .

16

Горките !

преди 8 години

Да си починат ,че се спукаха от работа тази година. Такъв прогрес и труд светът не е виждал......Мамицата им нагла!

15

кОпон ли чух?

преди 8 години

Сняг се трупа в двора, Цв. Цв. в затвора!

14

Брадвата

преди 8 години

Надяват се да починат нейде в планината, аз също, да почиват в мир, за да ни потръгне новата година без тях. Прелейте си и мирно почиване за депутати и подобна ***!

13

Успял българин

преди 8 години

Който е некадърен, неудачник и беден и няма пари на Нова година да яде филии с мас. Сланина - не! Сланината е вредна! Ще вземе да се разболее и после ние успелите и богатите ще трябва да му плащаме лечениет.

12

Анонимен

преди 8 години

Не знам кои канони повеляват менюто за Коледа да е по-постничко и скромно, ама не са християнските. Може би някакви от Близкия Изток.

11

Анонимен

преди 8 години

ТОВА СА САМО ЕДНА ЧЕТВЪРТ ОТ ФИРМИТЕ КОИТО ПРОДАВАТ МЕНТЕТА СИРЕНЕ КАШКАВАЛ И МЛЯКО. ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ НИКОГА АМА НИКОГА НЕ ПОСЯГАЙТЕ КЪМ МЛЯКО КАШКАВАЛ И СИРЕНЕ В МАГАЗИНИТЕ НА МУТРИТЕ. РАСТИТЕЛНОТО МАСЛО ИЛИ ПО ТОЧНО ПАЛМОВОТО ВИ ЗАДРЪСТВАТ КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ И ЗАМИНАВАТЕ ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР САМО ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ.

10

Анонимен

преди 8 години

Станаха ясни фирмите, които ни продават сирене, кашкавал и като цяло млечни продукти примесени с растителни добавки. За сега списъкът се състои от малко над 40 фирми, с чиито продукти трябва да си имаме едно на ум, ако искаме да хапваме истинско сирене или кашкавал.Ето и производителите според сайта fermera.bg:Бор Чвор с. Дълбок извор, обл. ПловдивБългарско сирене ООД, гр. ХасковоДарко АД, гр. София;Дядо Либен ООД, гр. Копривщица;Жоси ООД, с. Чернолик.

9

до 3

преди 8 години

Тази година поради наложеното ембарго на Русия Путин ще е дедо Мраз и Мъдева ще му е Снегурочка..ха..ха Ще раздава бомби и пистолети Макаров(за самоубийци) за тези които не обичат демокрацията.

8

путетоид

преди 8 години

Волен Сидеров обяви гладна стачка-а гладува ли?

7

Анонимен

преди 8 години

Тази новина дразни лъва, а има една приказка - "Не дразни лъва!".

6

Анонимен

преди 8 години

А според статистиката всеки четвърти ще търси заем,за да посрещне празниците като хората!

5

БАЙ ГРУЙО

преди 8 години

АН ТЕТАКА!! НИЯ ПО ГЯВОЛЕТАТА ШЕ МААМЕ СУЙ ЛЕБЕЦ И БОБЕЦ А НАШИТЕ ТАРИКАТ СЕЛЯНЧЕТА ШЕ МААТ ПУШЕНИ СЬОМГИ!! Е ТЕ ТАКА ШЕЕЕ! КАТО ИМА ОВЦИ ДЕТ ГЛАСУВАТ И ГИ КАЧВАТ НА КЛОНО! ТЯ ПРОСТОТИЯТА НЕ ОДИ ПО ГОРАТА ОНА ОДИ ПРИ ОВЦИТЕ! И НЕМА ДА РЕВЕТЕ КАТО ВИ ГО ЗАБИВАТ ДЕБЕЛИО С КОТЕШКАТА ГЛАВА А ШЕ СЕ РАДВАТЕ ОТИ СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ ДЕБЕЛИО!!

4

az tam

преди 8 години

А данък УИКЕНД ... или те са над тия неща

3

ист русофила.

преди 8 години

СидерОВЦИ и РусофилОВЦИ. Пожелавам ви весело посрещане на ДЯДО МРАЗ.

2

Анонимен

преди 8 години

И защото българите не гласуват,те купуват гласове,които ги пращат в Брюксел или най-малкото в парламента.Там те крадът като за световно,живеят на гърбът на българите,които работят като гламави,за да плащат заплатите на депутатите,които не са избрали.Параграф 22.Не гласуваш,но те се избират сами и те дерът като овца,защото ти си траеш.Мразиш Русия и Путин,мразиш Сорос,мразиш ИД и пришълците,но си траеш за Шиши Златев,Цветелина,простотиите на вожда и скапаните пътища на Магистралска.

1

Българин

преди 8 години

Браво! Да са ни живи и здрави, и през 2016 все така мъдро да водят народа към светлото евроатлантическо бъдеще! Евроатлантическата принадлеждност на България - гарант за сигурност и стабилност на страната!