22

covek

преди 8 години

ako v bg.im6e ra bota xorata nqma6e da xodqt po 4ujbina da rabotqt nqma zna4enie kakvo i kak.golemi ste prokorori.

21

Анонимен

преди 8 години

Не е българка. Ромка е. Много се дразня, когато пишат, че там било пълно с български простит*тки. Има разлика все пак. Макар всички да сме хора и да сме равни, но все пак нека назовават нещата, както са си!

20

Анонимен

преди 8 години

Тази е от групата на Събина Богдева. Те държат скандинавските страни в бизнеса проституция.

19

Анонимен

преди 8 години

сега и разгледах фейса..е,на едно място през 2014 е написала,коментирала,че не и се умира,,стоя и си мисля какво нещо сме хората..мислим си,че сме до 200 години,а никой не знае до кога е,не подозираме дори..и защо не сме наистина ХОРА?как и кога станахме такива злобни?..

18

Господа знайковци

преди 8 години

В Осло и въобще в Норвегия си имат достатъчно пр-ту-тки. Не е задължително да е била, за да я убият.Не ми се правете на големи разбиратели пред публиката, кой квартал в Осло къде е, от това ще порастнете повече само в собствените си очи, но не и в чуждите. Фактът е, че едно българско момиче вече го няма, а не подробностите ви.

17

Ноел

преди 8 години

Това е работа на ислямистките емигранти които са превърнали скандинавските страни в гета и извършват постоянно престъпления като това. Гражданска война, гражданска война ни чака и тук ако Бойко изпълни нарежданията на Меркел с квотите и пусне паплачта и тук.

16

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКочина, ***... колко да е *** като българските *** са там?

15

Анонимен

преди 8 години

Без забрадка ходила и я взели за ******

14

Анонимен

преди 8 години

ХХААХАХААХ от днеса са цензурирали нарицателното на спиндерман за лека жена!

13

Норвежец

преди 8 години

До ...хайде като поживееш в Осло да говориш кой квартал е баровски!!! Новата опера се намира точно до ЖП Гарата и там се събира всякаква ***. Също така операта е близо и до "Шипер гата" това е улицата с проститутките и нищо баровско не виждам там, макар и борсата и няколко посолства като това на Литва да са в близост с "Шипер гата". Баровските квартали на Осло са: "Холмен Колен" (най богатите хора в Норвегия живеят там), "Бигдьой", "Барум", "Акер-Бриге" и "Тшувхолмен", "Фрогнър".

12

Анонимен

преди 8 години

Сега ще изкарат че е работничка, че е криминално проявена и че го е заслужила. Мейната им - съсипаха ни позволиха низките страсти да вземат връх, поощриаха анархията и беззаконието облечени в красиви реклами и приказки - съсипахме България, както и реда и научния ни и технически напредък.Превърнаха ни във ... А после ни преподават морал.Трябва да има начин да пречупим тази система.Не това заслужаваме.Трябва да има нещо, някак ....

11

...

преди 8 години

За всичките тия с "бежанците"....Жената е убита на няма и 100метра от операта в Осло,един от най-баровските и скъпи райони на града.Добре че коментиращите по норвежките медии не са като вас,а са човечни и всички до един изказват съчуствие.Заслужавате съдбата си,спор няма.

10

Анонимен

преди 8 години

НИКОГА НЕ СЪМ ПРЕДПОЛАГАЛ, ЧЕ ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ, НО ЗА 20 ГОДИНИ НОРВЕГИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В К'ОЧИНА И Е НА ПРАГА НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!

9

Кукувица

преди 8 години

Напоследък всички гъркини са червенокоси, а всички от етноса са руси.....

8

Анонимен

преди 8 години

Вече знаят че убийците са криминално проявени ?Не искат да кажат че бежанците извършват престъпления в довчера скокойно живеещи държави . ЕС си затварят очите !Ще бъдат ли доведени до съд ?

7

Анонимен

преди 8 години

Стара познайница е на полицията тук .... *** е а нашите медии както винаги отразяват квото си искат да бе мирно седяло не бе чудо видяло кават хиората

6

Валентин

преди 8 години

Да ви кажа, там с такива новини прикриват изнасилвания от онеправдани "бежанци", за които всяка неислямска жена е к. ***, с която си правиш каквото искаш щот шариата така повелява. А трябваше на мястото на нашето момиче, да е мутрата на някоа от ония нпо-шки дето ходеха да целуват и посрещат "бежанците" по гарите на австрия и германия.

5

Газдов

преди 8 години

Това е работа на новите "европейци".

4

до 4

преди 8 години

Ти ако знаш баща му какво бачка... Но май е по-добре да не знаеш.

3

Анонимен

преди 8 години

До що така Това , че е упражнявала древната професия, не оправдава убийството. По- вероятно е новите "европейци" да имат пръст. И там вече гетата стават все повече.